image

Florian har uppnått otroliga resultat!

Florian kände att han behövde något extra för att hålla motivationen uppe och ge honom en knuff i rätt riktning. Han upptäckte TurboFix via en annons på nätet, och det blev början på en helt otrolig viktresa!

Läs mer
image

Denisa: “Jag mår bättre och är jättenöjd med min kropp”

Denisa hade alltid kämpat med uppblåsthet och svullnad kring mage och lår. Dessutom gjorde hennes stressiga vardag att hon pendlade i vikt. Men allt det ändrades när hon upptäckte produkterna från Slimmium!

Läs mer
image

Christèle återfick balansen

Christèle är en hårt arbetande trebarnsmamma som hittar avkoppling i naturen. Men hennes hektiska vardag och stillasittande livsstil fick henne att känna sig energilös. Hon var i behov av förändring... Här berättar hon hur hon lyckades!

Läs mer
image

Filipa: "Jag har redan gått ner 7* kg och fått tillbaka livsglädjen"

Tvåbarnsmamman Filipa har alltid haft problem med vikten och fick nyligen reda på att det delvis har att göra med hennes sköldkörtel. Genom en god vän upptäckte hon Sensilab och sköldkörtelstödet Thyrolux som redan hjälpt henne att gå ner hela 7* kg...

Läs mer
image

De hittade tillbaka till sig själva – med AdrenaLux

Stress är en del av vår moderna livsstil och det är avgörande att vi hittar sätt att hantera den, eftersom den annars kan överväldiga oss och leda till utmattning. Här berättar fyra kvinnor om hur Adrenalux har hjälpt dem med just detta!

Läs mer
image

Britta: "Jag är mycket lugnare och har mycket mer energi"

Britta drabbades av problem som många av oss säkert kan känna igen: övervikt, trötthet, uppblåsthet och sömnstörningar, för att bara nämna några.  Är det något du kan relatera till? Vi tänkte nästan det...

Läs mer