Boštjan: “Jag känner mig lättare och har mer energi“

Boštjan gillar att arbeta med trä och beskriver sig själv som lång och stark.

Hans huvudsakliga hälsoproblem bestod av en alltför stor mage och en allmän brist på energi, men som tur är kunde Hepafar hjälpa honom att vända utvecklingen.

Läs vidare för att ta reda på hur han lyckades förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande!

image

“Ju tyngre jag blev, desto svårare blev det att träna

Även om Boštjan aldrig har haft problem med sitt utseende, så medger han: "Det finns alltid utrymme för förbättringar".

Det som framför allt bekymrade honom var hur hans vikt påverkade hans rörelseförmåga: "Mitt midjemått har varierat en del. Min vikt påverkade mina knän och min underkropp. Ju tyngre jag blev, desto svårare blev det att träna".

Visste du…?

Levern underskattas ofta men utför faktiskt över 500 livsviktiga funktioner i kroppen! Den har bland annat en avgörande roll för vår filtrering, matsmältning, ämnesomsättning, avgiftning och proteinsyntes, samt för lagringen av vitaminer och mineraler.1

“Jag började känna mig mindre seg

Det var Boštjans dotter som rekommenderade honom att prova Sensilabs produkter, men han säger att det han hörde om varumärket i media övertygade honom ännu mer.

Han bestämde sig för att testa 3-månaderspaketet Intensiv Detox med Hepafar Forte och Hepafar Fibrers för effektiv detox av levern.

image

Det tog inte lång tid innan han började märka av effekterna av denna fantastiska detox-duo: "Jag började märka skillnad efter 4-5* veckor, när jag började känna mig mindre seg och fick mer energi".

"Jag började märka att min mage var mindre uppblåst och jag kände mig lättare i steget".

“Jag känner mig lättare och har mer energi

I dag kan Boštjan glatt rapportera att hans hälsa har blivit allmänt bättre: "Den största förändringen är den positiva effekten på mitt allmänna välbefinnande. Jag känner mig lättare och har mer energi".

En trevlig upplevelse gör det dessutom mycket lättare att hålla fast vid sina sunda vanor: "Jag gillade även smaken på Hepafar Fibers. Den är uppfriskande och rutinen hjälper mig att hålla motivationen uppe".

Visste du…?

Mjölktistel är en ört som växer i soliga områden runt om i världen. Mjölktistelextrakt innehåller mycket silymarin, som har antioxidativa, antivirala och antiinflammatoriska egenskaper. Studier visar att det är särskilt fördelaktigt för att skydda levern.2

Dubbel kraft, dubbla resultat!

Tremånaderspaketet Intensiv Detox med Hepafar Forte och Hepafar Fibers hjälper till att grundligt rengöra levern och förbättra dess funktion.

  • Hepafar Forte – supereffektiva mjölktistelkapslar med hög biotillgänglighet för en kraftfull renande och skyddande effekt.
  • Hepafar Fibrers – uppfriskande detoxdryck med lösliga akaciafibrer som hjälper till att eliminera toxiner från kroppen.

Gör som tusentals andra nöjda Hepafar-kunder runt om i Europa och köp vårt 3-månaderspaket till specialpris redan i dag!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta en balanserad kost och ha en hälsosam livsstil.

Källor:

1 Kingston, H. (2019, October 16). What is the function of the liver and how does it work? LetsGetChecked. Retrieved September 20, 2022, from https://www.letsgetchecked.com/articles/what-is-the-function-of-the-liver/

2 West, H. (2018, January 19). 7 science-based benefits of milk thistle. Healthline. Retrieved September 20, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/milk-thistle-benefits

Produkter för dig

DETOX & VIKTMINSKNING
-60%
Specialpris 364,99 kr Ordinarie pris 909,99 kr
Visa produkt
LEVERHÄLSA
-54%
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 696,99 kr
Visa produkt