Francesco: "Min matsmältning är bättre, jag är mindre uppblåst och jag har gått ner i vikt"

Francesco jobbar som fysioterapeut på ett sjukhus och började gå upp i vikt till följd av de stränga restriktioner som infördes i samband med pandemin.

image

Francesco beskriver sin kroppsbyggnad som normal och ganska muskulös, men när gymmen stängde i samband med pandemin så gick det ut både över formen och hans allmänna välmående. Francesco fick även problem med självkänslan och kände sig inte bekväm i sitt eget skinn.

Skeptisk till en början...

Francesco upptäckte teet och kapslarna från Hepafar via en annons på Facebook: "Jag var skeptisk till en början. Jag blev inspirerad av förpackningen, som jag tyckte verkade spännande. Så jag läste på om ingredienserna, och det övertygade mig att testa".

Francesco har nu använt Hepafar Liver Cleanse Tea och Hepafar Forte i 6 månader och kan glatt rapportera att situationen har förbättrats avsevärt.

"Jag började märka skillnad redan efter 3 månader!"

"Min matsmältning är bättre, jag är mindre uppblåst och jag har gått ner i vikt. Dessutom har min sömn förbättrats så jag känner mig mer utvilad när jag vaknar på morgonen. Och något annat som är bra är att jag känner mig mer bekväm i alla kläder som kändes tighta tidigare".

Allt handlar om leven

Otillräcklig träning, som var fallet med Francesco, samt stress, tung mat och alkohol är bara några av de faktorer som kan överbelasta vår lever. Och eftersom vi inte får ont i levern, så är det sällan vi gör något åt det. Därför är det extra viktigt med förebyggande vård!

Levern utför över 500 olika nyckelfunktioner i kroppen, så den är väl värd att skydda! 

"Jag kommer definitivt att fortsätta med de här tillskotten!"

På frågan om hur produkterna från Hepafar har förändrat hans liv i allmänhet svarar Francesco så här: "De har förbättrat mitt liv avsevärt. Jag kan verkligen rekommendera dem!"

Baserat på våra studier och kundomdömen kan även du se fram emot att produkterna från Hepafar hjälper till att rena din kropp, höja din energinivå, spola ut toxiner och regenerera din lever.

Hepafar Liver Cleanse Tea är ett örtte med naturliga ingredienser som erbjuder varsamt stöd för levern. Mjölktistel, grönt te, kardborrerot och maskros är en perfekt kombination för att motverka uppblåsthet, överskottsfett, låg energinivå och fett kring magen.

10 gånger bättre biotillgänglighet än liknande produkter 

Kapslarna Hepafar Forte är till och med kliniskt bevisade att erbjuda 10 gånger bättre biotillgänglighet än liknandeprodukter! De innehåller fosfokomplext silybin, en patenterad form av mjölktistelsilybin som gör det möjligt för levern att använda mjölktisteln upp till 10 gånger mer effektivt. 

Lägg till kronärtskocka, vitamin E och svartpepparextrakt med 95% piperin, och du är på god väg att upprätthålla normal leverfunktion. 

Saknar du också ditt gamla jag? 

Känner du också att det är dags att hitta tillbaka till ditt gamla, hälsosamma jag? Ta hjälp av våra revolutionerande produkter och kom igång redan idag!

Dessutom får alla kunder en fin gåva - Sensilabs e-bok som är full av användbara hälsotips, kostråd och läckra recept som hjälper dig att ta ett helhetsgrepp om din hälsa. 

Beställ hela paketet idag, till ett fantastiskt pris!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de rsultat som beskrivs på hemsidan. 

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-39%
Specialpris 244,99 kr Ordinarie pris 402,99 kr
Visa produkt

Annat som kan intressera dig