Ger tillbaka naturen och vetenskapen till folket

"Studera naturen, älska naturen, håll dig nära naturen. Den gör dig aldrig besviken." (Frank Lloyd Wright)

Sensilabs historia började med en liten önskan. Att folk skulle få tillbaka något som de aldrig skulle blivit av med. Den önskan ligger fortfarande till grund för vår verksamhet: att du ska få tillbaka din hälsa och kunna må bättre, tack vare naturens krafter. Vi är övertygade om att det är rätt väg att gå i vår jakt på ett bättre liv.

Natur och vetenskap i harmoni.

Vi tittade på den traditionella kunskapen hos de som lever nära naturen och la till styrkan hos de senaste vetenskapliga genombrotten. Eftersom vi håller oss till de strängaste kraven på läkemedelsbranschen innehåller våra produkter endast säkra och effektiva naturliga ämnen.

 

Sensilabs produkter finns att få tag på över hela Europa, österut och ännu längre bort.

Önskan att effektivt kunna kombinera naturliga och vetenskapliga lösningar var det som drev grundarna av varumärket Sensilab. Tre experter – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt och Branko Belčič – hade lämnat ett av de största läkemedelsföretagen i Slovenien och grundat ett nytt - som byggde på både vetenskapen och naturen. Med tiden fick de sällskap av sina söner, kollegor och andra erkända experter från olika områden. Sensilab blomstrar fortfarande i harmoni med naturen och framstegen.

 

VI HAR TAGIT FRAM MER ÄN 500 PRODUKTER SOM FINNS PÅ ÖVER 40 MARKNADER.

 

 

Vi tror på ett personligt tillvägagångssätt

Här på Sensilab vet vi att varje enskild person är unik. Det är därför som en personlig relation till våra kunder är av största vikt för oss. Vårt stora utbud av produkter är till för att hjälpa våra kunder att nå inre balans och en bättre livskvalitet med våra kompletta och personanpassade lösningar.

Tiotusentals nöjda kunder världen över är bevis på att vi är på rätt väg. Vi kommer att fortsätta att ge tillbaka naturen till människorna och berika den med de senaste vetenskapliga rönen.

Sensilabs historik och milstolpar

2018

Sensilab öppnar sin 8:e butik där vi erbjuder rådgivning and mätning.

2018

Sensilab uppdaterar sin logotyp.

2014

Sensilab finns i över 35 länder världen över.

2014

Det kosmetiska varumärket Artskin UNDO får 7 internationella patent.

2012

Den första versionen av sensilab.si onlinebutik har lanserats.

2012

Sensilab blir ett supervarumärke i Slovenien.

2009

I Logatec (Slovenien) har den första utvecklingsenheten lanserats. Den möjliggör snabb tillverkning i liten skala. Enheten håller sig till GMP-systemet (bästa tillverkningspraxis) som borgar för 100 % säkerhet hos ingredienser och den slutgiltiga produkten.

2008

Sensilab får ta emot de 2 viktigaste intygen (GMP och HACCP) – som bevis på att de drivs i enlighet med den viktigaste standarden inom läkemedels och livsmedelsindustrin.

2007

Sensilab fokuserar på att ta fram förebyggande produkter. Några av våra huvudprodukter är vitaminer och mineraler, Q10 och B-komplex.

2005

Sensilab-märket föddes. Dessförinnan var Farmicom (moderbolaget) rådgivare till de största läkemedelsföretagen i Slovenien och Europa.