Hälsosam livsstil genom näringslära

Sensilab grundades år 2005 med en tydlig målsättning – att erbjuda kunderna pålitliga, tillförlitliga och lättanvändanaturbaserade kosttillskott och stötta deras hälsa och välbefinnande på bästa möjliga sätt.

Vår snabba, moderna livsstil innebär ofta att vi inte har tid att fokusera på hälsosamma måltider och personligt välbefinnande. Därför har vårt uppdrag alltid varit att hjälpa människor att leva mer hälsosamt – och att göra det enkelt.

Strävan efter perfektion

image

Vi har alltid strävat efter att introducera innovativa produkter på marknaden och följer noga rådande trender och vetenskaplig utveckling – alltid med fokus på kvalitet och renhet.

Vårt expertteam ägnar sig hängivet åt att finna nya, banbrytande lösningar på området kosttillskott, vare sig det handlar om att maximera biotillgängligheten hos olika naturliga extrakt eller att ta tillvara på nya patenterade ingredienser.

Alla våra produkter tillverkas inom EU, i en modern läkemedelsanläggning som drivs i enlighet med regelverken GMP och HACCP. De testas två gånger – både som råvaror och som färdiga produkter, för att garantera deras renhet och mikrobiologisk integritet. Flera av våra produkter har erhållit Agrolabs analyscertifikat.

Rekommenderas av experter

Förutom att nå kunder runt om i världen med våra produkter och hjälpa dem att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande har vi även samarbetat med professionella idrottare och offentliga personer som helhjärtat rekommenderar våra produkter.

Vi har även samarbetat med flera experter inom näring, hälsa och sjukvård som gett våra produkter sitt godkännande. Här är bara några av deras rekommendationer:

“Din hälsa beror på hur väl din lever fungerar. Om du letar efter ett effektivt kosttillskott för att främja leverhälsan, så rekommenderar jag Hepafar Forte Premium. Hepafar Forte är vetenskapligt utformat för att främja leverhälsan och matsmältningen. Det innehåller en kombination av välstuderade örter och näringsämnen som främjar leverns förmåga att rena och återhämta sig. Bland nyckelingredienserna finns kronärtskocksextrakt, mjölktistel i fytosomform (mycket hög biotillgänglighet), kolin, maskrosrotextrakt, ingefära med mera. Dessutom hjälper Hepafar Forte till att främja fettomsättningen och boosta energin och vitaliteten.“

Dr. Brindusa Vanta, Medicine doktor med specialisering på näringslära och kosttillskott

image
image

“Som nutritionist är jag djupt imponerad av mjölktistelkapslarna Hepafar Forte Premium. Sedan jag gjort dem till en del av min dagliga rutin har jag upplevt en märkbar boost i min energinivå. Den unika kombinationen av mjölktistel, fosfolipider och ytterligare kompletterande ingredienser har utan tvekan bidragit till att jag fått bättre uthållighet, vilket gör dem till ett utmärkt inslag bland de kosttillskott som jag rekommenderar.“

Mona Rasi, Certifierad nutritionist

“Hepafar Forte Premium i kombination med Hepafar Fibers är den mest omfattande lösningen för detox av levern och resten av kroppen som jag någonsin sett.

Den är utformad för att bidra till att avsevärt förbättra din livskvalitet i vardagen, med levern som utgångspunkt. “

Tamara Jakopič, dietist

image
image

“Trots att de flesta kosmetiska behandlingar till stor del fokuserar på utsidan, så är det viktigt att ta hand om kroppen även från insidan. Här spelar näringsintaget en viktig roll. Men det kan vara svårt att få i sig alla näringsämnen enbart via kosten. Därför rekommenderar jag alltid mina patienter att komplettera sin kost med högkvalitativa kosttillskott.

Ett kollagentillskott av god kvalitet är just en sådan produkt. Jag kan varmt rekommendera UNDO Collagen Drink som tack vare sin unika sammansättning av ingredienser utgör ett perfekt komplement till din kost. Den "när" huden från insidan, vilket får den att se slätare och fastare ut.

Jag rekommenderar regelbunden daglig användning av UNDO Collagen Drink, inte bara på grund av dess fantastiska anti-ageing-egenskaper, utan även för att den kan bidra till att förbättra ditt allmänna välbefinnande.”Dr Rosmy Barrios, specialist på anti-ageing-medicin

“Håravfall, sköra naglar och torr hud blir allt vanligare till följd av stress, otillräckligt intag av specifika vitaminer och mineraler via kosten och skadliga miljöfaktorer. Att komplettera kosten med biotin, zink och selen kan hjälpa dig att få tjockare hår, strålande hy och starkare naglar. 

Essentials Biotin innehåller 10 000 mcg (10 mg) bioaktivt biotin berikat med kelerat zink och naturligt förekommande selen. 

Biotin är ett grundläggande, essentiellt vitamin för hudens och hårets hälsa. Zink bidrar till proteinsyntesen och celldelningen, vilket är viktigt för hår, hud och naglar. I kombination med selen erbjuder det dubbelt skydd mot oxidativ stress..”

Marta Guzmán Herrera, dietist och nutritionist

image

Miljontals nöjda kunder

image

Med över 15 års erfarenhet inom tillverkning av kosttillskott har vi nått över 3 miljoner nöjda kunder runt om i Europa!

Under denna tid har vi utvecklat över 500 produkter som finns tillgängliga i över 40 länder.

Våra produkter går inte bara att hitta i vår moderna, lättnavigerade webbshop, utan finns även tillgängliga hos ett antal e-handelsapotek runt om i Europa, vilket innebär att vi kan nå en ännu bredare publik.

Förstklassiga vitaminer och mineraler, kosttillskott för viktkontroll och allt annat du kan tänkas behöva för att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande – allt detta går att hitta hos Sensilab!