-65%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Detox & Viktnedgång

Effektiv 30-dagarskur för detox och viktminskning som hjälper till att förvandla din överbelastade lever till en fettförbrännande maskin! Den ultimata kombon för att kickstarta viktminskningen och bli kvitt magfett och uppblåsthet. 

 • Påskyndar elimineringen av överskottsvätska med upp till 27% 
 • Reducerar uppblåsthet med upp till 60% 
 • 10 gånger starkare effekt för rengöring av levern  
 • En kombination av produkter som reducerar magfett och främjar viktminskning 
 • Avgiftar och återställer levern  
 • Hjälper till att reglera inflammationsresponsen  
 • Boostar energin och vitaliteten  
 • Tillverkad i EU i enlighet med strikta kvalitets- och läkemedelsstandarder 
 • Över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott 

Hepafar har över 300 000 nöjda kunder runt om i EU ! 

Paketet innehåller: 1 ask Hepafar Forte PREMIUM (30 kapslar) och 1 ask WaterOut EXTREME (10 påsar) 

*Resultaten kan variera. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil, som båda är av största vikt för hälsan. 

Contents: 1x Detox & Viktnedgång 0 none/30 dagar

Räcker till 30 dagar

-65% rabatt
Specialpris 349,00 kr Ordinarie pris 996,00 kr

Välj paket:

Tips: Spara ytterligare 20% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
65% rabatt
996,00 kr
349,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 30 dagars förbrukning varje månad)
20% extra rabatt
 
996,00 kr
279,20 kr
I lager
SKU
903381

För många kilon beror inte bara på för många kalorier

En av bieffekterna av aggressiva substanser och toxiner i vår miljö är viktuppgång.

Övervikt orsakad av en toxinlastad organism är mycket uthållig. Eftersom levern och lymfsystemet inte kan rensa ut alla toxiner är den grundläggande processen för ämnesomsättning mycket långsam. Detta påverkar 20 hormoner och 100 miljoner neuroner. Saker börjar fela i kroppen och envis övervikt är bara en av följderna.

Tecken på en toxinlastad organism:

 • Konstant trötthet
 • Växande midjemått
 • Svårighet att gå ner i vikt
 • Låga energinivåer
 • Oregelbunden matsmältning
 • Förhöjda kolesterol- och triglyceridnivåer

Hur kunde detta hända?!

Den mänskliga kroppen är inte gjord för miljön och maten vi lever med idag. När kroppen blir överväldigad av för mycket toxiner och utomkroppsliga substanser börjar de, liksom vätska, att samlas i organismen, fettcellerna ökar i storlek och de hormonella nivåerna kan hamna i obalans. Resultatet är celluliter och snabbare fettansamling.

Ett antal faktorer bidrar till detta problem:

 • Dåliga matvanor (bearbetad mat, för mycket salt, för mycket mat)
 • Inte tillräckligt med fysisk aktivitet
 • Användning av p-piller eller annan medicinering
 • Brist på vitaminer, mineraler, etc
 • Överdrivet alkoholintag
 • Stressig vardag
 • Miljömässiga toxiner (från luft, vatten, mat kosmetika, etc)
 • Inte tillräckligt med vätska

Paketet Detox & Viktnedgång erbjuder en lösning!

Oroa dig inte mer! Så fort de två huvudsystemen för utrensning av toxiner är omstartade kan kroppen snabbare arbeta bort fett och övervikt. Säg farväl till extra centimetrar runt höfterna, farväl till uppblåsthet och svullnad!

 • Paketet Detox & Viktnedgång innehåller två av våra favoritprodukter för viktnedgång genom utrensning av toxiner. Synliga resultat på bara 10 dagar*.
 • Paketet kommer hjälpa till att aktivera leverns och lymfsystemetets renande processer.
 • Paketet innehåller 20 påsar med WaterOut STRONG som räcker till 20 dagar & 60 kapslar Hepafar Forte PREMIUM, som räcker i 30 dagar.

I svåra fall av toxisk övervikt kan dessa kosttillskott tas en längre tid, i flera månader. De naturliga ingredienserna, så som mjölktistel, maskros, kronärtskocka, ingefära och kolin, återställer gradvis kroppen till sin normala status. Hälsosam kost och fysisk aktivitet kommer öka resultaten.

Våra kunder har varit Hepafar trogna i ett halvt decennium

Hepafar är en lösning som många av våra kunder inte vill vara utan. Vi förbättrar hela tiden produkten - allt eftersom man gör nya vetenskapliga upptäckter och hittar fler möjligheter. Hepafar får allt fler följare.

Musikern Miki V. insåg att det gått för långt:"När jag först började tänka på min hälsa bestämde jag mig för att det var dags för en stor förändring. Jag behövde något som fungerade! När jag diskuterade problemen med mina vänner blev jag förvånad över hur många det var som hade liknande upplevelser.

Jag är väldigt glad att min fru tycker om att laga hälsosam mat, men när jag är på turné eller på något event... det blir ofta att jag unnar mig.

När jag nämner att jag bestämt mig för att göra förändringar i min livsstil till andra var det många som rekommenderade paketet Detox & Viktnedgång med WaterOut Strong och Hepafar Forte. Jag bestämde mig för att ge det ett försök! Jag pratade också med en dietist för att få klarhet i vart jag gjort de största misstagen i min diet. En vecka efter att jag börjat använda produkterna blev jag helt förbluffad, jag kunde redan dra åt bältet lite mer. Jag har inte mått såhär bra på åratal!"*

 *[Resultaten kan variera från person till person. För att gå ner i vikt är det viktigt med en varierad kost och en hälsosam livsstil.]

Aktiva ingredienser

WaterOut EXTREME
Förpackning (1 enhet)10 påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)63 g

Innehållper påse
CactiNeaCactiNea™ (Kaktusfikon, pulver)2000 mg
Persiljaextrakt500 mg
Sarsaparillaextrakt500 mg
Hibiskusextrakt500 mg
Vattenmelonpulver500 mg
Extrakt av morrhårsmynta500 mg
Kronärtskocksextrakt350 mg
VinoGrape™ Plus (rött druvextrakt)50 mg

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse.

1 påse

En gång per dag

INGREDIENSER (per påse)

CactiNea™ (fruktpulver av kaktusfikon med 0,05% betalainer och 0,03% indicaxantin) 2000 mg, bärare: akaciagummi, persiljebladsextrakt 500 mg, sarsaparillarotextrakt 500 mg, hibiskusblomsterextrakt med totalt 10% polyfenoler 500 mg, vattenmelonpulver 500 mg, extrakt av morrhårsmynta med 2% kalium 500 mg, naturlig hallonsmak, hallonpurépulver, surhetsreglerande medel: citronsyra, kronärtskocksbladsextrakt med 2,5% cynarin 350 mg, VinOgrape™ Plus (röd druvrester extrakt med 90% totalt polyfenoler och 18% OPC (halt av sulfiter > 10 mg/kg)) 50 mg, klumpförebyggande medel: riskoncentrat, sötningsmedel: sukralos.

Innehåller allergener: sulfiter > 10 mg/kg.

CactiNea™ och VinOgrape™ är varumärken som tillhör Nexira.

ANVÄNDNING

Påsen upplöses i 1 liter vatten och dricks under förmiddagen - helst på morgonen. Blanda och rör om ordentligt. Vi rekommenderar att du dricker mycket vätska under dagen.

VIKTIGT

Den rekommenderade dagliga mängden eller dosen bör inte överskridas. Kosttillskottet ersätter inte en balanserad och varierad kost. En mångfaldig och balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktiga. Resultaten varierar från person till person baserat på individens egenskaper och kan skilja från resultaten som finns beskrivna på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Om du är överkänslig eller allergisk mot något av ingredienserna i denna produkt eller tar läkemedel, tala med din läkare före användning. Denna produkt rekommenderas inte för gravida eller ammande.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras på en mörk och torr plats vid temperaturer upp till 25 ° C.

Aktiva ingredienser

Hepafar Forte PREMIUM
Förpackning (1 enhet)30 kapslar
Daglig dos2 kapslar
Nettovikt (1 enhet)20,8 g

Ingredienseri 2 kapslar%DRI*
Kronärtskockaextrakt  350 mg  **
VitaCholine®200 mg**
- Kolin82,5 mg** 
PHOSPHOcomplex™ silybin160 mg**
Maskrosextrakt80 mg**
Ingefäraextrakt70 mg**
Vitamin E12 mg100
Zink10 mg100
ACTAMIDE® [Svartpepparextrakt]10 mg**
Selen55 μg100 

*DRI = dagligt referensintag │** = DRI saknas

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 2 kapslar.

2 kapslar

En gång om dagen

INGREDIENSER (i 2 kapslar)

Bladextrakt av kronärtskocka med 2,5% cynarin 350 mg (cynarin 8,75 mg), fyllnadsmedel: akaciagummi, VitaCholine® [kolinbitartrat] 200 mg (kolin 82,5 mg), silybin-fosfatidylkolin-komplex med 29-37% silybin (innehåller sojalecitin) 160 mg (silybin 46,4 – 59,2 mg), rotextrakt av maskros med 11% inulin 80 mg (inulin 8,8 mg), jordstamextrakt av ingefära med 5% gingeroler 70 mg (gingeroler 3,5 mg), zink-bisglycinat (zink 10 mg – 100% DRI*), klumpförebyggande medel: risfibrer,D-alfa-tokoferylsyrasuccinat (vitamin E 12 mg – 100% DRI*), CleanSel® [L-selenmetionin] (selen 55 µg – 100% DRI*), ACTAMIDE® [fruktextrakt av svartpeppar med 95% piperin] 10 mg (piperin 9,5 mg), kapslar: hydroxipropylmetylcellulosa.

*DRI = dagligt referensintag.

Innehåller allergener: sojalecitin.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 2 kapslar tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Åldersgräns 14 år!

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.