Kateřina: “Att se sig i spegeln och känna sig stolt är den bästa känslan!”

Kateřina kommer från Tjeckien och jobbar som säkerhetsvakt för polisen. På fritiden gillar hon att baka. Kateřina beskriver sin figur som päronformad och berättar att hon kämpat med vikten ända sedan barnsben.

Hon har testat flera dieter genom åren och även lyckats gå ner i vikt och förändra sitt utseende. Däremot har hon aldrig hittat ett sätt att hålla sin målvikt. Men tack vare Sensilabs produkter har hon äntligen hittat en idealisk dagsrutin och uppnått önskat resultat!

Vill du veta hur hon gjorde? Läs vidare för att ta reda på hur Kateřina lyckades gå ner i vikt – och hålla den.

image

Hon hittade lösningen på nätet 

"Sensilab var faktiskt en ren slump. När jag letade efter en lösning för att förbättra min ämnesomsättning, så råkade jag snubbla över Sensilab i ett hav av dyrare produkter. Det som övertygade mig mest var hur prisvärda produkterna var".

"Jag har använt Sensilabs Vitamin C,Vitamin D och Essentials Vegan Omega-3 i några år nu, och under de senaste månaderna har jag även börjat använda Metabolism Boost. Jag märker att det fungerar riktigt bra med min nuvarande kost och påskyndar min matsmältning. Och att använda C-vitaminprodukten regelbundet har bidragit till att förbättra mitt immunförsvar, eftersom jag märker att jag inte blir förkyld lika ofta".

image

Visste du...?

• När vi talar om ämnesomsättning talar vi om den mängd energi (kalorier) som kroppen använder för att upprätthålla grundläggande livsfunktioner. När vi åldras saktar ämnesomsättningen ner, vilket innebär att våra kroppar behöver allt färre kalorier. Och vad blir konsekvenserna? Vi lägger på oss fler kilon och ackumulerar mer fett.

• På grund av lägre testosteronnivåer och mindre muskelmassa kan kvinnors ämnesomsättning vara nästan dubbelt så långsam som männens.

“Det jag gillar med Sensilab är att man inte behöver köpa nya produkter varje gång man får slut, utan man kan prenumerera på dem istället”

Ja, du läste rätt. En återkommande prenumeration innebär att du aldrig riskerar att få slut på dina favoritprodukter. Dessutom får du extra rabatt när du prenumererar!

Kateřina bestämde sig för att prenumerera och älskar det: "Det jag gillar med Sensilab är att man inte behöver köpa nya produkter varje gång man får slut, utan man kan prenumerera på dem istället, vilket innebär att de skickar dig de produkter du vill ha varje månad. Sensilab är jättebra och jag skulle rekommendera det till alla!"

image

Ta farväl av dina extrakilon och förbättra din ämnesomsättning med Metabolism Boost

Många av oss spenderar över 8 timmar om dagen framför datorn på jobbet, och sitter sedan ännu mer framför TV:n där hemma. Det har dålig effekt på vår ämnesomsättning. Långsam ämnesomsättning leder även till att fett ackumuleras på de minst önskvärda ställena. Lösningen: påskynda din ämnesomsättning med Metabolism Boost – ett effektivt hjälpmedel för viktminskning. Metabolism Boost accelererar ämnesomsättningen, stimulerar fettförbränningen och förhindrar fettabsorptionen tack vare sin kraftfulla 3-i-1-effekt, som hjälper dig att gå ner i vikt lättare och mer hälsosamt!

Hur fungerar Metabolism Boost?

  • Innehåller brunalger som är rika på jod och påskyndar ämnesomsättningen
  • Förhindrar fettabsorptionen
  • Stimulerar fettförbränningen

Gör som Kateřina och massor av andra nöjda kunder runt om i Europa och testa Metabolism Boost för att ta farväl av trög ämnesomsättning och envisa extrakilon!

Produkter för dig