Henna: "Det känns äntligen som att jag lämnar mina problem bakom mig"

Henna är 34 år gammal och jobbar som teamleader. Hon har länge haft det kämpigt eftersom hon pendlat mycket i vikt och lidit av allvarlig energibrist. Tack vare Sensilabs produkter har hon äntligen lyckats vända sitt liv – och resultaten är fantastiska!

image

Henna befann sig i en svår situation

”Jag jobbar som teamleader. Mina arbetsdagar är ofta fulla av många olika typer av uppgifter, och jag måste vara på topp hela dagarna. Jag brukade dricka upp till 5 koppar starkt kaffe under en vanlig arbetsdag, berättar hon.

”När jag kom hem var jag oftast så utmattad att all städning och disk fick vänta till söndagarna, medan jag ägnade mina lördagar åt att återhämta mig från arbetsveckan. Jag har varit nära att bli utbränd två gånger under de senaste 18 månaderna, förklarar hon.

Som om inte det vore illa nog, så drabbades Henna även av andra problem.

Stressen påverkade aptiten och humöret

"Jag var alltid hungrig och brukade jämt småäta", säger hon. Det fick henne att gå upp i vikt: "Det är lätt att gå upp i vikt när man småäter hela tiden, speciellt om man inte tränar".

Resultatet blev att Henna, precis som många andra kvinnor runt om i världen, inte mådde bra i sin egen kropp. Det slog i sin tur hårt mot hennes humör, självförtroende och livsstil. ”Min kropp påverkade ofta mitt humör. Jag ville klä mig snyggt och känna mig sexig, men på grund av de extra kilona kände jag mig inte bekväm i något annat än t-shirts och rymliga shorts".

Hittade en lösning

Henna upptäckte Sensilab via sociala medier. En produkt som särskilt fångade hennes uppmärksamhet var Slimmiccino. Hon insåg att den var som gjord för att tackla de problem hon upplevde, och kände att hon var tvungen att testa.

”Min kropp var i stort behov av hjälp. Att gå ner i vikt och öka ämnesomsättningen var precis vad jag hade tänkt mig. Jag ville även lindra effekterna av stress, vilket var en av många anledningar till att jag även valde att testa AdrenaLux".

Första resultaten efter bara 3 dagar*

Henna var chockad över hur snabbt resultaten kom, och hur drastisk förändringen var.

"Jag känner mig energisk varje dag från morgon till eftermiddag, och jag behöver inte längre dricka för mycket kaffe." Hon känner sig även mindre svullen och uppblåst, hennes matsmältning är i toppskick och hennes sömn har förbättrats avsevärt. Men det är inte allt.

”Den konstanta, överväldigande känslan av hunger är borta, och jag behöver inte längre småäta hela tiden. Mitt sockersug är också borta. Minskad hunger och färre mellanmål kommer utan tvekan att leda till bättre självkänsla och mer viktminskning framöver”, tillägger hon.

Och hon kunde inte vara lyckligare över utvecklingen. "Äntligen känns det som om min kropp läker och jag lämnar mina problem bakom mig".

Slimmiccino– ett superkaffe för effektiv viktminskning och en härlig energikick!

Tack vare sin 4-i-1-effekt kan Slimmiccino hjälpa dig att öka fettförbränningen, dämpa aptiten, minska fettackumuleringen och höja energinivån. Det är precis som ditt vanliga morgonkaffe, men med superkrafter som boostar dina viktminskningsresultat. Att gå ner i vikt har aldrig varit enklare – eller lika läckert!

*Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs i texten. Fär att gå ner i vikt är det viktigt att äta hälsosamt och ha en sund livsstil.