Lenka gick ner 20* kg på ett år!

Lenka kommer från Tjeckien och gillar att tillbringa sin fritid med sina barn. Innan hon fick barn hade hon en mer atletisk figur, men hon gick upp i vikt i samband med graviditeten och berättar att hon sedan hade svårt att gå ner i vikt igen. Lenka insåg att hon var tvungen att förändra sitt liv om hon ville ha sin gamla figur tillbaka – det var så hon upptäckte Sensilab.

Tack vare våra produkter och sin egen uthållighet kunde Lenka nå sina mål. Läs vidare för att ta reda på hur hon gjorde för att lyckas med sin viktresa!

image

Efter att hon gått upp i vikt i samband med sin senaste graviditet var Lenka mån om att gå ner i vikt, höja sin energinivå och förbättra sitt allmänna välbefinnande. Hon upptäckte Sensilab på nätet av en slump och läste alla de positiva kundomdömen som berömde varumärkets användning av naturliga ingredienser. Hon bestämde sig för att göra sin första beställning och ge produkterna en chans, med förhoppningen att de även skulle kunna hjälpa henne att gå ner i vikt.

Lenka gick ner 20* kg på ett år!

"När mina kläder började bli för stora var jag tvungen att byta ut hela min garderob".

Lenka har använt Fat Out! Thermo Burn och AdipoBurn i ett år. Sedan hon började har hon gått ner totalt 20* kg!

"Jag märkte ingen skillnad i början, men mina vänner kommenterade att jag hade gått ner i vikt. Efter en månad föll mina kläder av kroppen och jag var tvungen att byta ut hela min garderob".

Vi frågade Lenka vad som var den mest betydande förändringen hon upplevt sedan hon började använda produkterna från Sensilab.

"Mitt humör har förbättrats, jag har inte tunga ben längre och jag har blivit mer fysiskt aktiv. Jag mår riktigt bra nu, jag har inga hälsoproblem".

image

Visste du…?

• Motion kan hjälpa till att förebygga övervikt och göra det lättare att hålla vikten. Regelbundna besök på gymmet är bra, men oroa dig inte om du inte kan lägga massor av tid på träning varje dag. Även lite motion är bättre än ingenting alls, och det finns många fördelar med vardagsmotion – ta trapporna i stället för hissen och gör det mesta av dina hushållssysslor. Att vara konsekvent är nyckeln till framgång.

• Genom att gå ner i vikt minskar du belastningen på ditt hjärta och normaliserar ditt blodtryck. 

Boosta din fettförbränningspotential – snabbt och enkelt!

Lenka använde Fat Out! Thermo Burn, en revolutionerande fettförbrännare som påskyndar ämnesomsättningen och främjar termogenesen (höjning av kroppstemperaturen). Det hjälper till att bränna fler kalorier på kort tid – även när du vilar! Och inte nog med det, Fat Out! Thermo Burn hjälper även till att höja energinivån och stötta hormonfunktionen.

Lenka använde även AdipoBurn XXL, en annan unik fettförbrännare som riktar in sig på magfett. Dess kraftfulla 2-i-1-effekt hjälper till att öka fettförbränningen och förhindra fettcellernas tillväxt för att ge dig plattare mage.

Gör som Lenka och över 2,6 miljoner nöjda kunder runt om i världen, och påbörja din viktresa med Sensilab idag. Att gå ner i vikt har aldrig varit enklare. Testa nu och se själv!

Beställ nu för att ta del av ett otroligt tidsbegränsat erbjudande!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar.. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

FETTFÖRBRÄNNING DYGNET RUNT
-57%
Specialpris 344,99 kr Ordinarie pris 796,99 kr
Visa produkt