image

Assunta har hittat formen igen tack vare TummyTox!

Efter graviditeten kämpade Assunta inte bara med envisa extrakilon utan även en känsla av konstant uppblåsthet... Men det var innan hon upptäckte TummyTox!

Läs mer
image

Pavlina: “Jag har gått ner i vikt och mår bättre – jag har tappat en hel klädstorlek!”

Pavlina är 53 år gammal och har ett stillasittande jobb bakom disk. Som yngre var hon nöjd med sin kropp, men under de senaste 20 åren har hon gått upp ungefär 1 kg om året. Problemen visade sig bero på en trög sköldkörtel...

Läs mer
image

Henna: "Det känns äntligen som att jag lämnar mina problem bakom mig"

Henna är 34 år gammal och jobbar som teamleader. Hon har länge haft det kämpigt eftersom hon pendlat mycket i vikt och lidit av allvarlig energibrist. Tack vare Sensilabs produkter har hon äntligen lyckats vända sitt liv – och resultaten är fantastiska!

Läs mer
image

Dorcas: "Min mage och midja blev mindre på bara en vecka"

Fembarnsmamman Dorcas gick upp i vikt i samband med sina graviditeter, och när extrakilona vägrade att ge med sig gick det ut över hennes självförtroende. Med Garcinia Slim fick hon den boost hon behövde för att äntligen gå ner i vikt!

Läs mer
image

Francesco: "Min matsmältning är bättre, jag är mindre uppblåst och jag har gått ner i vikt"

Francesco gick upp i vikt under pandemin. Han fick problem med självkänslan och kände sig inte bekväm i sin kropp. Tills han upptäckte Hepafar!

Läs mer
image

Valentina: "Hungerkänslorna som plågade mig försvann och jag gick ner 8 kg*!"

Valentina hade letat i flera år efter något som kunde hjälpa henne att bli kvitt ett problem som plågat henne alltför länge: känslomässigt ätande och medföljande övervikt. Tack vare våra produkter och hennes egen beslutsamhet är denna plågsamma tid numera

Läs mer