Pavlina: “Jag har gått ner i vikt och mår bättre – jag har tappat en hel klädstorlek!”

Pavlina är 53 år gammal och har ett stillasittande jobb bakom disk. Som yngre var hon nöjd med sin kropp. “Jag hade slank figur, men allt eftersom att jag har blivit äldre har jag gått upp 1 kg om året under 20 års tid". Det visade sig att hon hade trög sköldkörtel.

Trög sköldkörtel – den osynliga boven bakom viktuppgång

 En trög sköldkörtel leder sakta men säkert till viktuppgång och sänkt energinivå. Och värst av allt... begäret efter mat ökar.


Pavlina gick upp 20 kg under 20 års tid. “Förr hade jag mycket mer självförtroende, jag mådde bättre, var mer flexibel och mitt humör var bättre”. Men i takt med att tiden gick, så förändrades detta. “Jag började känna mig lat, trött och uppblåst och min matsmältning blev mer långsam", berättar hon.


Men Pavlina lyckades bli kvitt överskottsvikten. Nu är hon mer bekväm i sin egen kropp och har fått sitt självförtroende tillbaka. Läs vidare för att ta reda på hur!

image

“Jag upptäckte ThyroLux och blev överlycklig!”

Pavlina vände sig till internet för att hitta något som kunde hjälpa henne, och det var så hon upptäckte ThyroLux. “Jag letade efter naturliga produkter för att balansera sköldkörteln. Jag upptäckte ThyroLux och blev överlycklig! Jag blev imponerad av ingredienserna. Det är hormonfritt och hjälper mot trög sköldkörtel. Den perfekta produkten!”


Är du redo att förändra ditt liv, precis som Pavlina?

Ge ThyroLux ett försöka och upptäck skillnaden!

ThyroLux erbjuder en kraftfull 4-i-1-effekt som hjälper till att balansera sköldkörtelhormonerna, främja viktminskning, förbättra koncentrationen samt stärka hud och hår. I tillägg till att höja dina energinivåer kommer ThyroLux dessutom att påskynda matsmältningen och boosta ämnesomsättningen.

“Jag har gått ner i vikt och mitt hår har blivit tjockare!”

“Jag började märka skillnad efter den första månaden”, berättar Pavlina. “Mitt humör har förbättrats eftersom jag har gått ner i vikt och mitt hår har blivit tjockare. Jag har blivit kvitt vätskeöverskottet och känner mig inte längre svullen och uppblåst. Jag har blivit av med dubbelhakan!”


En trög sköldkörtel gör alla kroppens processer långsammare. Det gäller även matsmältningen och fettförbränningen, vilket innebär att man får lättare att gå upp i vikt. ThyroLux hjälper till att ta hand om alla de huvudsakliga problem som kan uppstå till följd av en trög sköldkörtel.

“Jag har tappat en hel klädstorlek!”

Pavlina har nu använt ThyroLux i 3 månader. “Jag är inte längre svullen i ansiktet, kroppen och benen, och min matsmältning har förbättrats”. Hon har även hittat motivationen att börja förändra sin livsstil. “Jag har förbättrat min kost med mer frukt och grönsaker. Jag har börjat gå på promenader med min hund – jag har mer energi och tränar mer. Jag har gått ner i vikt och mår bättre – jag har tappat en hel klädstorlek! Jag har blivit av med sötsuget och andra dåliga vanor. Jag känner mig lycklig!”


Säg farväl till konstant trötthet, hjärndimma och viktuppgång! Börja leva ditt bästa liv med ThyroLux!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att'ta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

HORMONBALANS
-50%
Specialpris 295,99 kr Ordinarie pris 591,98 kr
Visa produkt