Assunta har hittat formen igen tack vare TummyTox!

Assunta är mamma och ägare till en färgbutik. Trots att hon aldrig haft några särskilda överviktsproblem, så hade hon svårt att bli kvitt de extrakilon hon lagt på sig under graviditeten. Framför allt hade hon svårt att bli av med svullnaden som plågade henne varje dag, redan från de tidiga morgontimmarna.

Hon bestämde sig för att ge TummyTox en chans och lyckades återfå sin goda form. Nu känner hon sig vacker igen och har ingen avsikt att sluta använda produkterna!

image

Svullnad – ett problem som plågade Assunta redan från de tidiga morgontimmarna!

Assunta berättar att hon efter födseln inte bara hade svårt att gå ner de extrakilon som hon lagt på sig under graviditeten, utan att hon även tampades med en konstant känsla av uppblåsthet, som började redan när hon klev ur sängen på morgonen.

Att ständigt befinna sig i detta tillstånd ledde till att Assunta tappade mycket självkänsla – hon hade svårt att känna igen sig själv i spegeln och började till slut att bära löst sittande kläder som gömde hennes mage, något hon egentligen inte alls kände sig bekväm med. För Assunta verkade det helt omöjligt att känna sig lika vacker som innan graviditeten!

En oäntad räddning – TummyTox!

Assunta upptäckte TummyTox av en ren slump en dag när hon surfade på nätet. De naturliga ingredienserna, den enkla användningen, de många positiva och förtroendeingivande recensionerna samt det otroligt överkomliga priset gjorde att hon bestämde sig för att ge produkterna en chans.

Hon påbörjade sin resa genom att beställa en månads förbrukning av Booty Tone, Night Burner Drink och My Skinny Tea, och kompletterade med Slim Tummy Caps och Shine Bright Vitaminbjörnar vid nästa beställning.

De första synliga resultaten kom redan efter 1* vecka!

Den första förändringen som Assunta märkte av var att svullnaden minskade tydligt redan efter 1* veckas användning. Det följdes av att hon under de kommande 2* månaderna tappade sina överskottskilon, genom att kombinera produkterna med förbättrad kost och lite träning. Hon har dessutom märkt av en markant minskning i aptiten, vilket gjort att hon sällan drabbas av hungerattacker och har lättare att hantera dem när de väl dyker upp.

Att äntligen kunna vakna utan den där irriterande känslan av uppblåsthet gav Assunta den energi och motivation som behövdes för att fortsätta sin resa med TummyTox. Tack vare sina nya favoritprodukter kan hon relativt enkelt följa en diet på 1 100 kalorier om dagen och har lättare att dricka mer vatten!

image

Assunta känner sig äntligen vacker igen!

Genom att göra TummyTox till en del av sin dagliga rutin har Assunta lyckats återfå den fysiska form hon hade innan graviditeten. Hon hat återfått sin platta mage, blivit av med överflödigt fett (särskilt bukfett) och även fått en mer tonad ländrygg. Nu känner hon sig vältränad, smal, tonad, vacker och attraktiv igen!

Assunta är så nöjd med produkterna att hon numera rekommenderar TummyTox till alla sina vänner och bekanta. Och själv har hon heller ingen avsikt att sluta använda de favoritprodukter som numera blivit en viktig del av hennes varadag.

Testa några av Assuntas favoritprodukter i detta superpaket!

Testa några av Assuntas absoluta favoritprodukter i superpaketet Extreme Transformation som innehåller en kombination av effektiva viktminskningsprodukter plus 2 GRATIS GÅVOR – ett praktiskt träningsband och en smidig shaker för alla dina favoritdrycker!

  • Ökad fettförbränning dag och natt
  • Hjälper till att hålla aptiten under kontroll
  • Angriper även det mest envisa fettet och förhindrar bildningen av nya fettceller
  • Påskyndar ämnesomsättningen och stimulerar matsmältningen
  • Förbättrar sömnen och främjar fysisk och psykisk avslappning

Få det kraftulla paketet till kampanjpris och börja förvandla din kropp idag – snabbt, enkelt och säkert!

*Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.