image

Ioana: "Jag har gått ner ner mer på 1 månad än vad jag gjort med dieter och träning sammanlagt de senaste 6 åren!"

Jag heter Ioana. Jag har ett stillasittande jobb, och på fritiden är jag resebloggare! Redan innan pandemin kämpade jag konstant med dieter och viktminskning. Jag jobbar långa dagar och har svårt att hålla mig till ett normalt matschema.

Läs mer
image

Zdenek: “Jag gick ner 13 kg på 3 månader!”

Zdenek är en helt vanlig kille som hade ett vanligt problem: bukfett. “Att släpa omkring på den extra vikten började påverka mitt humör. Jag var tvungen att göra något”.

Läs mer
image

Tracy: EstroLux har förändrat mitt liv!

Fyrtiotvååriga Tracy från Storbritannien berättar hur EstroLux har förändrat hennes liv till det bättre. Läs vidare för att få reda på hur Tracy fick bukt med sina endometriosa symtom.

Läs mer
image

Manuela: "Jag gick ner 24 kilo* på bara 3 månader!"

Tjugoåriga Manuela har en bakgrund inom näringslära och cellulitbehandling. Ändå dröjde det länge innan hon påbörjade sin egen viktresa. Här berättar hon om sin inspirerande resa!

Läs mer
image

Jag vaknar utvilad och den kroniska tröttheten är borta!

Vid 40-års ålder började Jana Krstić märka effekten av en långsammare ämnesomsättning: vikten gick bara upp, tröttheten slutade inte och småsaker irri …

Läs mer
image

Nina, 39 år gammal "Tack Hepafar! Det sänkte mina kolesterolnivåer!"

39-åriga Nina jobbar på Logistikavdelningen. Vid första anblicken skulle de flesta säga att hon är helt frisk och v&au …

Läs mer