Sandra når sina mål med hjälp av Sensilab

Sandra är en kärleksfull mormor och tidigare apoteksassistent. De senaste 20 åren har hon levt med ett funktionshinder som gjort det svårt för henne att motionera.

Även om hon tidigare varit aktiv inom idrotten har hon kämpat med viktuppgång under de senaste åren. Till slut bestämde hon sig för att det var dags att agera. Läs vidare för att ta reda på hur våra produkter har hjälpt henne att nå sina mål!

image

"Jag vågade inte ha på mig baddräkt längre"

Sandras ursprungliga mål var att gå ner 7 kg: "För 16 år sedan vägde jag 42 kg. Tidigare har min vikt pendlat en hel del; jag gick ner i vikt och sedan upp igen. När jag var uppe på 65 kg ville jag gå ner till 58 kg".

Viktökningen hade negativ inverkan på hennes självkänsla: "Hela min kropp har förändrats. Jag vågade inte ha på mig baddräkt längre".

Visste du...?

Det finns flera naturliga lösningar som i kombination med en hälsosam livsstil kan hjälpa dig att påskynda fettförbränningen. Till dessa hör koffein, grönt te, polyfenoler (äpplen, päron, gurkmeja, spenat etc.) och probiotika1. Kosttillskott baserade på naturliga ingredienser kan också vara till stor hjälp!

"Efter 1* månad kunde jag ha en storlek mindre byxor"

"När jag läste om effekterna av era viktminskningsprodukter tänkte jag att det inte kunde skada att prova".

Sandra använde produkterna Fat Out! Thermo Burn, NightBurn XXL, KiloVia och Metabolism Boost. Hon beställde dem för första gången i november förra året.

"Efter 1* månad kunde jag ha en storlek mindre byxor".

Från storlek 44 till storlek 38

Sandra berättar att hon känner sig lättare och att magfettet har försvunnit, vilket har stärkt hennes självförtroende. Hon har gått från storlek 44 till storlek 38*!

image

Även om hon inte riktigt har nått sitt mål ännu, så är Sandra väldigt nöjd med sina framsteg: "Jag är nöjd med min viktminskning, men skulle vilja gå ner några kilo till".

Hennes slutbetyg? "Lätt att använda, jag förvarar produkterna i närheten av sängen för att ta dem före och efter mina måltider. Att använda dem har förändrat mitt sätt att tänka".

Två förstklassiga produkter för viktminskning dygnet runt

Sandra har använt två av våra bästsäljande fettförbränningsprodukter: Fat Out! Thermo Burn och NightBurn XXL.

  • Fat Out! Thermo Burn innehåller högkvalitativt L-karnitin och hjälper till att påskynda fettförbränningen, minska matsuget och höja energinivån.
  • Ett glas NightBurn XXL före sängdags hjälper till att påskynda den nattliga fettförbränningen, minska småsuget på kvällarna och förbättra sömnen.

Gör som Sandra och mängder av andra nöjda Sensilab-kunder och testa produkterna till specialpris redan idag!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar.

KÄLLA:

1 MediLexicon International. (n.d.). Natural fat burners: Foods, supplements, and more. Medical News Today. Retrieved August 1, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/324200