Antonija: "Min livskvalitet har förbättrats!"

Antonija är en ung kvinna som förutom jobbet gillar att jogga, simma, umgås med familjen och undervisa i dans.

image

Antonija är väldigt aktiv och hälsomedveten, men hennes jobb, familjeliv och fritidsintressen kan vara ganska svåra att balansera, vilket gjorde att hon ofta kände sig överväldigad och hade svårt att få tillräckligt med sömn. Det var därför som Adrenalux – Sensilabs naturliga kosttillskott för förbättrad stress- och kortisolbalans – kom in i bilden!

Antonija har varit ett fan av våra vitamintillskott sedan 2020!

Antonija har en del allergier och är därför försiktig med vilka produkter hon använder. Sensilab passar henne perfekt, eftersom alla våra produkter är helt naturliga.

Under den värsta förkylnings- och influensasäsongen gillar Antonija att ha våra produkter nära till hands: "Jag använde era multivitaminer, vitamin D3 och vitamin C, både 500 mg och 1000 mg. Jag är särskilt nöjd med C-vitamintillskotten, de hjälpte mig att återhämta mig snabbare från sjukdomar".

"Jag använder regelbundet brustabletterna med magnesium, det är en fantastisk produkt. Varje gång jag känner mig trött eller energinivån sjunker efter jobbet, och jag fortfarande har massor av familjeåtaganden att ta hand om, så blandar jag till ett glas, och det hjälper mig att känna mig piggare".

“Sedan jag började använda [AdrenaLux] har min sömn blivit mycket lugnare”

Antonija hade svårt att få ihop jobb, familjeförpliktelser och egentid, inklusive tid för träning, och behövde något som kunde hjälpa henne att hantera stressen och sömnlösheten: "Min favoritprodukt som jag använder mest regelbundet är AdrenaLux. Sedan jag började använda den har min sömn blivit mycket lugnare".

"Jag gillar även att dricka en kopp Relax Tea innan jag lägger mig, det gör mig lugn och avslappnad direkt och hjälper mig att somna, det är jättebra".

“Jag har fått lättare att hantera stressiga situationer i vardagen”

Efter ungefär en månads användning av AdrenaLux märker Antonija tydlig skillnad: "Det jag märker mest är att jag sover bättre och känner mig lugnare. Jag har fått lättare att hantera stressiga situationer i vardagen. Jag är mer nöjd med min kropp och mitt utseende, mer avslappnad, lugnare och gladare."

Och hon har inte för avsikt att sluta försöka förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande i första taget: "Jag hoppas att WaterOut kan hjälpa mig med min uppblåsthet".

Visste du…?

Medan kortvarig stress kan göra oss mer effektiva och bättre rustade att klara av vissa utmaningar, så kan "flykt- och kampresponsen" vara mycket skadlig för hälsan på lång sikt. Långvarig stress innebär att vi konstant befinner oss i ett tillstånd av höjd beredskap, vilket kan överväldiga kroppen och så småningom leda till fysiologiska och psykologiska problem.

“Min livskvalitet har förbättrats”

"Min livskvalitet har förbättrats eftersom jag sover bättre, kan hantera stress lättare och har mer energi för vardagens åtaganden och livets utmaningar".

"Jag skulle rekommendera Sensilabs produkter till alla – de håller hög kvalitet, är naturliga, tillsatsfria, prisvärda och effektiva i allmänhet!"

image

Antonija är nöjd med Sensilab i allmänhet, men hon är ett särskilt stort fan av AdrenaLux: "Jag skulle definitivt rekommendera AdrenaLux till alla som har en hektisk vardag, balanserar familjeliv och privatliv och kämpar med stress och sömnbrist".

Visste du…?

Ashwagandha, den huvudsakliga naturliga ingrediensen i AdrenaLux, är en liten buske med gula blommor som har sitt ursprung i Indien och Sydostasien. En liten studie visar att deltagare som använde ashwagandhaextrakt i 8* veckor fick betydligt lägre nivåer av stresshormonet kortisol och även upplevde förbättrad sömnkvalitet.1

AdrenaLux –otroliga fördelar för den fysiska och psykiska hälsan

AdrenaLux är ett 100% naturligt kosttillskott som lindrar stress genom att balansera stresshormonet kortisol. Det innebär att det reducerar fysisk och psykisk stress och förbättrar koncentrationen och humöret!

  • Reducerar övergripande stress med 62,2*%
  • Reducerar sömnlöshet med 67*%
  • Kan förbättra koncentrationen med upp till 2* gånger
  • Förbättrar mentalt fokus och minne
  • Helt hormonfritt och 100% växtbaserat

Ta del av vårt specialerbjudande och följ Antonija på vägen mot ett lugnare, mer avslappnat liv och bättre sömn med AdrenaLux!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

KÄLLA:

1 Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved July 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha