Brigitte hittade balansen vid 60+ med hjälp av Sensilab

Brigitte är 63 år gammal och pensionär. Hon är väldigt aktiv och gillar stavgång, simning, yoga, pilates och styrketräning. Till följd av klimakteriet och hormonella förändringar har hon dock gått upp cirka 15 kg i vikt.

Hon berättar att hon efter 55 års ålder blev mycket missnöjd med sitt utseende. Lyckligtvis upptäckte hon Sensilab och idag – vid 63 års ålder – känner hon sig äntligen nöjd med sitt utseende igen.

Läs vidare för att ta reda på mer!

image

“De naturliga ingredienserna fick mig att känna mig trygg”

Brigitte upplevde en del hormonella förändringar i samband med klimakteriet som påverkade hennes välbefinnande, så hon bestämde sig för att försöka hitta naturliga produkter som kunde hjälpa henne: "Jag är naturligt nyfiken. Jag ville se hur dessa produkter var och de naturliga ingredienserna fick mig att känna mig trygg".

Sedan dess har hon testat flera av våra produkter och alla har haft en positiv effekt på hennes välbefinnande.

Produkten som förändrade allt

En av de första produkterna som Brigitte använde sig av var AdrenaLux: "Medan jag fortfarande jobbade nätter och behövde något för att motverka mina förhöjda kortisolnivåer så var AdrenaLux det första jag ville testa. Jag hade letat länge efter en sådan produkt och jag blev jättenöjd eftersom den hjälpte mig att stabilisera min vikt. Jag gick till och med ner lite i vikt.

AdrenaLux hjälpte mig att hitta en känslomässig balans och jag kände inte längre samma sug att småäta mellan mina huvudmåltider".

Även om hon numera är pensionerad och kan sova bättre på nätterna, så rekommenderar hon fortfarande AdrenaLux till alla som kan tänkas behöva det.

Visste du…?

Ashwagandha är en välkänd ayurvedisk ört som har använts i århundraden för att lindra stress, höja energinivåerna och förbättra koncentrationen. Ashwagandha kommer från Indien och Sydostasien och namnet betyder "lukt av häst" på sanskrit, vilket syftar på örtens starka doft och stärkande egenskaper. Örten är en adaptogen – ett ämne som hjälper kroppen att hantera stress. Studier visar även att det kan ha en positiv effekt på sömnkvaliteten.1

“Den här produkten har verkligen förbättrat mitt liv som kvinna”

I början av 2021 började Brigitte använda kosttillskottet EstroLux, vilket hjälpte henne att hantera några av de klimakteriebesvär hon upplevde till följd av hormonell obalans.

Det blev snabbt en trogen favorit: "Den här produkten har verkligen förbättrat mitt liv som kvinna".

Visste du…?

Förändringar i östrogennivåerna kan få vikten att fluktuera. Östradiol, en form av östrogen, reglerar ämnesomsättningen och kroppsvikten. Fysisk aktivitet är ett av de bästa sätten att hantera östrogenrelaterad viktökning.2

“Utmärkt värde för pengarna”

Med hjälp av våra produkter för förbättrad hormonbalans och några av våra bästsäljande viktminskningsprodukter som AdipoBurn, KiloVia och KiloShred har Brigitte lyckats förbättra både sitt välbefinnande och sitt självförtroende.

"Jag hoppas att uppnå ännu bättre resultat – jag skulle vilja få mindre kärlekshandtag och smalare armar. På det hela taget är jag nöjd och tvekar inte längre att bära tvådelad baddräkt".

"Det är utmärkt värde för pengarna", avslutar hon.

image

Upplev fantastiska hälsofördelar med våra produkter för förbättrad hormonbalans!

Vår moderna livsstil kan ha negativ inverkan på vår hälsa och miljontals människor världen över brabbas av hormonell obalans drabbar. Vårt förstklassiga sortiment av kosttillskott för förbättrad hormonbalans kan hjälpa till att återställa balansen på naturlig väg.

AdrenaLux är ett kraftfullt naturligt kosttillskott som hjälper till att lindra stress genom att reglera stresshormonet kortisol. Med två av växtrikets mest kraftfulla adaptogener: det starka ashwagandhaextraktet Sensoril® och sibirisk ginseng.

EstroLux tillhandahåller naturlig hormonell detox och hjälper tack vare sin 3-i-1-effekt till att återställa balansen genom att blockera, inaktivera och eliminera överflödigt östrogen.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta en balanserad kost och ha en hälsosam livsstil.

Källor:

1 Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved August 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha

2 MediLexicon International. (n.d.). Estrogen and weight gain: Are they linked and how to manage it. Medical News Today. Retrieved August 4, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/321837#other-reasons-for-estrogen-imbalance

Produkter för dig

BLOCKERAR KOLHYDRATER
-50%
Specialpris 249,99 kr Ordinarie pris 498,99 kr
Visa produkt
FETTBRÄNNARE MOT MAGFETT
-50%
Specialpris 329,00 kr Ordinarie pris 658,00 kr
Visa produkt