Martina: “De här produkterna har hjälpt mig att komma igång”

Den unga webbdesignern och webbredaktören Martina älskar att ägna fritiden åt att läsa. Hon beskriver sin figur som "mjuk, med odefinierade muskler och lite fett på låren, magen och överarmarna". Efter bara en månad med Slimmiums produkter har hon lyckats gå ner i vikt och mår mycket bättre.

image

Läs vidare för att ta reda på hur hon gjorde det!

“Jag har aldrig mått bättre i min egen kropp”

Martinas problem hade negativ inverkan på hennes välbefinnande: "Jag har aldrig mått särskilt bra i min egen kropp, men jag försöker bejaka den och ta den till en ny nivå för att må bättre och känna mig vackrare i den.

Jag har aldrig varit särskilt självsäker, och mycket av det har att göra med min kropp".

Det var genom en annons på Facebook som Martina fick upp ögonen för Slimmium och bestämde sig för att testa några av produkterna: "Jag ville prova något nytt. Jag låter mig ofta luras av vackra ord och trots att jag själv jobbar med marknadsföring och känner till alla knepen, så faller jag alltid för det. Även denna gång blev jag övertygad av alla de vackra orden på hemsidan".

Och det är hon glad att hon gjorde!

“Efter den första* veckan hade jag gått ner mitt första* kilo”

"Jag använde paketet Slimmium Startpaket och KiloShred. Jag använde produkterna från den 15 mars 2022 till den 15 april 2022.

Jag märkte av den första förändringen – ökad vattenutsöndring – redan första dagen. Efter den första* veckan hade jag gått ner mitt första* kilo, men jag märkte inte av några andra uppenbara förändringar i kroppen".

Visste du…?

  • Hur snabbt vi går ner i vikt beror på hur snabb ämnesomsättning vi har.1
  • När vi går ner i vikt blir ämnesomsättningen långsammare, eftersom kroppsvikten minskar. Det går att undvika genom förändrade matvanor och träning.2
  • Produkterna från Slimmium kan bidra till att påskynda ämnesomsättningen så att vi kan gå ner i vikt utan att begränsa kosten alltför mycket.

“Jag har gått ner 2,5* kg på 1* månad”

Martina är mycket nöjd med de resultat hon har uppnått med Slimmium: "Jag mådde även bättre eftersom jag inte tänkte på mat hela tiden".

"Produkterna ökade min motivation att gå ner i vikt. Tack vare produkterna fick jag i mig mer vätska varje dag, vilket är väldigt viktigt. Den ökade mängden vätska jag drack bidrog även till att minska aptiten".

"Jag har gått ner 2,5* kg på 1* månad, vilket jag tycker är fantastiskt och en bra utgångspunkt för vidare viktminskning. Eftersom jag fortfarande har en del extrakilon syns det inte så tydligt, men jag är glad ändå och ser fram emot att gå ner ännu mer".

image

“Jag har äntligen hittat motivationen att fortsätta”

Den största förändringen som Martina upplevde var att vätskeöverskottet minskade: "Jag mår lite bättre och tror att jag verkligen kan gå ner i vikt och nå min målvikt".

"Jag har fortfarande en lång väg att gå, men det här är en bra början, jag har gått ner 2,5* kg och jag tror att jag kan gå ner ännu mer. Jag har inte fått bättre självförtroende ännu, men jag är på god väg att få det och jag mår bättre och känner mig vackrare i min egen kropp. Jag har inte nått mitt mål ännu".

Och hennes slutgiltiga ord? "Jag har äntligen förstått hur viktigt det är att dricka mycket. Jag har hittat motivationen att fortsätta. Produkterna hjälpte mig att komma igång".

Ett komplett viktminskningspaket

Slimmium Starter Bundle contains everything you need to lose weight and keep it off!

  • Steg 1: Rena kroppen från toxiner, rensa din lever och stimulera fettförbränningen.
  • Steg 2: Höj temperaturen och se dina extrakilon rasa.

Som en bonus får du just nu 15% extra rabatt när du köper Martinas favoritpaket! Ange koden 15_MARTINA i kassan för sundare viktminskning till ett helt fantastiskt pris.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Källor:

1 Liz Weinandy MPH, R. D. N. (2018, January 8). How to lose weight without slowing down your metabolism: Ohio State Health & Discovery. Ohio State Health and Discovery. Retrieved May 25, 2022, from https://health.osu.edu/wellness/exercise-and-nutrition/how-to-lose-weight-without-tanking-your-metabolism#:~:text=As%20we%20drop%20the%20weight,less%20body%20weight%20to%20support

2 Lawrence, J. (n.d.). Energy-boosting foods for diet fatigue. WebMD. Retrieved May 25, 2022, from https://www.webmd.com/diet/features/overcoming-dieting-slumps

Produkter för dig