image

Att prenumerera på kosttillskott är framtiden inom välbefinnande – vi berättar varför

Upptäck varför experter rekommenderar långvarig användning av kosttillskott och varför det är en bra investering i din hälsa att prenumerera på kosttillskott.

Läs mer
image

5 sätt att bli kvitt uppblåstheten för alltid

Tryck över buken, obehagskänslor och ballongmage. Uppblåsthet är ett hot mot ditt välbefinnande. Lär dig hur du kan bekämpa det!

Läs mer
image

Jod – ett viktigt mineral som ofta glöms bort

Jod är ett mineral som man oftast inte hör särskilt mycket om, men som är avgörande för att kroppen ska fungera normalt. Så vad har det för funktion och varför ska vi bry oss?

Läs mer
image

VIKTIGT: Upptäck tecknen på leverproblem, innan det är för sent!

Levern är livsviktig, och ändå tänker de flesta av oss aldrig på den. Vi avslöjar hur du tar reda på hur levern mår, och vad du kan göra för att stötta den!

Läs mer
image

Förbered levern inför vinterns festligheter

Har du redan börjat räkna ner dagarna till jul? Julbord och glöggmingel hör till vinterns höjdpunkter, men innebär ofta en belastning för vår lever. Ta reda på hur du bäst förbereder din lever på fet mat, alkohol och julstress!

Läs mer
image

Det kvinnor behöver mest av under vintern

Det är ett chockerande faktum att bara 14% av alla européerna äter sina rekommenderade 5 portioner med frukt och grönt varje dag. Detta blir särskilt problematiskt under vinterhalvåret, då våra kroppar behöver mer stöd än vanligt.

Läs mer