Aideen: Jag känner mig bekväm i min kropp nu

Aideen, 24, gick upp mycket i vikt i samband med graviditeten. Tack vare två vackra barn och märkbara förbättringar till hennes figur, känner sig Aideen nu äntligen bekväm i sig själv och motiverad till att hålla sig till denna nya bana. 

image

“Jag hatade min kropp”

‘Jag skulle beskriva min kropp som päronformad, men så har det inte alltid varit, jag la på mig mycket extra vikt under min graviditet.’ 

Vid om hur Aideen tänker och tycker kom Aideen’s inte direkt som en överraskning: “Jag hatade min kropp, jag hatade att vara överviktig. Jag kände mig ur form och det gjorde mig så omotiverad”.
Aideen, likt många andra kvinnor runt om i världen, mådde dåligt över sin kropp vilket i sin tur påverkade hennes självförtroende och humör. 

Men sen – en lösning!

Som tur var för Aideen, hade hennes svärmor testat Fat OUT! kapslar som hon rekommenderade till Aideen och sa att de verkligen hjälpt henne gå ned i vikt. “Hon köpte en kartong till mig och jag fortsatte med dem eftersom de verkligen hjälpte!”
Aideen bestämde sig för att fortsätta använda detta märke eftersom hon testat intermittent fasta och det hade hjälpt henne gå ned i vikt, men "Jag kände att jag behövde något extra för att kickstarta viktnedgången”. Enligt Aideen, gjorde det verkligen en skillnad och gav henne en riktig boost av energi. 

De första resultaten inom en månad!

Aiden har använt Fat OUT! T5 Superstrength kapslar för cirka 5 månader nu och de första resultaten märktes fort: “Ungefär en månad efter att jag börjat ta kapslarna, märkte jag att vikten rasade, och siffrorna på vågen faktiskt gick ner!"

“Jag känner mig bekväm i min kropp nu”

Aideen var verkligen imponerad av Fat Out!: “Jag hade mycket mer energi efter att jag börjat använda dem och kände mig mätt fortare och längre. Helt klart gick jag ner i vikt när jag tog dem."
När frågan ställs hur hon mår nu, svarar Aideen: ‘Jag är mycket bekvämare i min kropp nu. Jag har fortfarande en bit kvar på vägen, men jag är jättenöjd! Jag känner mig lycklig och hälsosam och är glad över att vara tillbaka till en storlek jag mår bra med. Jag har mer energi och känner mig mycket mer positiv."

FatOUT! T5 – Ett kraftfullt stöd vid viktnedgång

FatOUT! T5, uppbackad av forskning och älskad av tusentals människor runt hela världen som varit desperata efter en förändring, denna produkt påverkade Aideen på ett högst positivt sätt: "Mina matvanor och mitt förhållande till mat har förändrats och jag har fått hjälp att hålla mig motiverad."

Tack vare dess långvariga termogeniska effekt, kan FatOUT! T5 Superstrength kapslar bränna fett dag in, dag ut. Kapslarna lätta fysisk och mental stress, vilket kan leda till mindre känslomässigt ätande, ett lägra intag av kalorier och högre energinivåer.
Dessa 5-i-1 kapslar är en fettförbrännare som lämnar inget åt chansen, berikade med järn, jod, krom och vitamin B3, och älskade med för att de hämmar din viktnedgång från att stagnera. 
Få dem nu till detta otroliga erbjudande!

Produkter för dig

FETTFÖRBRÄNNING
-50%
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 636,99 kr
Visa produkt