Juliana: "Detta är ett verkligt mirakel i mitt liv".

Juliana and her husband

Dag efter dag, i många år, har Juliana och hennes man levt med en förlamande smärta på grund av sina ryggproblem. De kämpade för att kunna arbeta, leka med sin dotter och i slutändan njuta av livet. 

För några månader sedan fick Julijanaett mejl med en till synes enkel men revolutionerande lösning, och bestämde sig för att prova. Idag hindrar inte ryggsmärtan dem längre från att leva livet fullt ut. "Detta är ett verkligt mirakel i mitt liv", skrev Julijana i sitt tackbrev. 

"Sedan jag började ta det har min smärta försvunnit". 

"Jag har lordos och skolios och har haft ont i ryggen hela mitt liv. Att sitta på kontoret hela dagen eller bara gå med lite vikt orsakar svår smärta i mina axlar. 

Jag får också ofta smärta från inflammation i ischiasnerven. Curcuma Caps är ett verkligt mirakel i mitt liv. Sedan jag började ta det har min smärta försvunnit. Eftersom arbetet och hemarbetet tar upp så mycket av min tid har jag inte kunnat ägna mig åt någon fysisk träning". 

"Han låg i sängen hela dagarna på grund av smärtan". 

"Eftersom jag tycker så mycket om produkten rekommenderade jag den till min man. Trots att han gjorde otaliga övningar för att stärka sin ryggrad och till och med dyra behandlingar hos specialister hade han alltid konstant ryggsmärta. Han låg i sängen hela dagarna på grund av smärtan. 

Och resultatet för honom var detsamma: smärtan försvann. Curcuma Caps är ett måste hemma. Han mår bättre av att ta 2 kapslar om dagen, och det gör jag också. Vi älskar den här produkten!". 

Deras dotter fick till slut tillbaka sina föräldrar 

"Tack, Sensilab, för att ni hjälper till att förbättra parets välbefinnande. Vår lilla dotter tackar dig, nu när hon har föräldrar som är mer glada över att leka i parken", avslutade Julijana sitt brev. 

Produkten som förändrade hennes och hennes familjs liv är Curcuma FORTE, ett av de starkaste gurkmeja-tillskotten på marknaden. 

Det naturliga tillskottet som ger dig nytt liv från topp till tå

Det finns inte en enda kroppsdel som inte har nytta av Curcuma FORTE. Dess formel skyddar levern, hjärtfunktionen, immunsystemet, skelettet, musklerna, nervsystemet, hjärnan, lungorna, de övre luftvägarna och huden. Dessutom stöder det också matsmältningenförhindrar fettansamlingoch hjälper dig att tappa extra vikt!

Le complément naturel qui vous revigore de la tête aux pieds

Curcuma FORTE est bénéfique pour la totalité de l'organisme. Sa formule soutient le foie, le cœur, le système immunitaire, les os, les muscles, le système nerveux, le cerveau, les poumons, les voies respiratoires supérieures et la peau. De plus, elle favorise la digestion, prévient l'accumulation des graisses et vous aide à perdre les kilos superflus

185x* högre biotillgänglighet för verkliga effekter 

Curcuma FORTE innehåller rent curcumin, som är den bioaktiva komponent som är ansvarig för gurkmejans många terapeutiska effekter. Som referens kan nämnas att gurkmejan på kökshyllan endast innehåller ca 3 % av curcumin. Därför har du ingen större nytta av att äta rå gurkmeja om du inte använder den enbart för att förhöja smaken på dina matlagningskonstverk. 

Ett annat problem är att din kropp inte kan absorbera curcumin på egen hand, så det mesta av det rensas ut av levern. Därför har vi kapslat in curcuminextrakt i micelle, en vattenlöslig beläggning, som maximerar dess biotillgänglighet och faktiskt ger de utlovade fördelarna. Det gör AVENOBO Curcuma FORTE överlägsen. 

Curcuma FORTE kapslar erbjuder: 

  • 185x* högre biotillgänglighet
  • 6,8x* snabbare absorption av curcumin 
  • 24*-timmars garanterad lagring
  • En kapsel motsvarar 11 vanliga gurkmejakapslar
  • 2-i-1-effekt: viktminskning och immunitet
  • Förstärkt med ingefära och vitamin D3

Oavsett vilket hälsoproblem du står inför kan curcumin stödja ditt välbefinnande och förbättra din vardag, precis som det gjorde för Juliana och hennes man. Ta tillfället i akt med vårt specialerbjudande 1+1

Källor: 

Nagpal, M., & Sood, S. (2013). Role of curcumin in systemic and oral health: An overview. Journal of natural science, biology, and medicine, 4(1), 3-7. https://doi.org/10.4103/0976-9668.107253 

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-54%
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 696,99 kr
Visa produkt
HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt