-50%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Curcuma Forte 1+1 GRATIS

Kraftfulla gurkmejakapslar med förstklassigt ingefäraextrakt för maximal effekt.

Kraftfulla gurkmejakapslar men den patenterade tyska formulan NovaSOL® och förstklassigt ingefäraextrakt för maximal effekt.

 • Supereffektiv micellär form av kurkumin med 185 gånger* högre biotillgänglighet
 • Kraften av 1 kapsel Avenobo Curcuma Forte motsvarar kraften av 11 vanliga gurkmejakapslar
 • 6,8 gånger* snabbare upptagning
 • 24-timmars effektivitet
 • Med ingefära som hjälper till att sköta kroppens inflammationsrespons
 • Med kurkumin som boostar immunsystemet och skyddar levern
 • Lämplig för vegetarianer och veganer

Contents: 1x Curcuma Forte 1+1 GRATIS 0 none/60 dagar

Räcker till 60 dagar

-50% rabatt
Specialpris 299,00 kr Ordinarie pris 598,00 kr

Välj paket:

Tips: Spara ytterligare 20% via prenumeration

Engångsköp
(60 dagars förbrukning)
50% rabatt
598,00 kr
299,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 60 dagars förbrukning varje månad)
20% extra rabatt
 
598,00 kr
239,20 kr
I lager
SKU
902600

 Kurkumin från gurkmeja – det enda superlivsmedel du behöver just nu

Kurkumin är den aktiva ingrediens som utvinns ur gurkmejans rötter, och som har använts i behandlingssyfte i tusentals år. Den är mycket uppskattad tack vare sitt stora antal användningsområden:

 • skyddar levern

 • stöttar hjärtats funktion

 • är en stark antioxidant

 • boostar immunsystemet

 • stöttar nervsystemet

 • hjälper till att bibehålla lungornas och de övre luftvägarnas hälsa

 • främjar hudens välmående

 • boostar elimineringen av fett och förhindrar fettlagring

Efter många års vetenskapligt arbete kan forskare bekräfta: kurkumin är ett superlivsmedel med allt-i-ett-egenskaper som främjar hela kroppen och kan erbjuda välkommen lindring från ett antal åkommor. Men bara om det intas på rätt sätt.

Ett revolutionerande sätt att utnyttja kurkuminets superkrafter

Kurkumin har fantastiska fördelar men tas inte så lätt upp av kroppen på egen hand. Och om det inte når blodomloppet är det omöjligt för kroppen att använda det. Det är med andra ord inte biologiskt tillgängligt. Som tur är har vi hittat en perfekt lösning!

Vår revolutionerande formula innesluter kurkuminet i miceller, ett vattenlösligt hölje, som maximerar upptagningsförmågan för bästa möjliga resultat. Det innebär mycket bättre effekt vid mycket lägre doser.

Vetenskapen bekräftar: bästa kurkuminprodukten hittills

Den banbrytande formulan gör att Avenobo Curcuma Forte är överlägset bättre än liknande gurkmejaprodukter på marknaden. En förstklassig klinisk studie av det micellära kurkuminet NovaSOL® sponsrad av Tysklands federala ministerium för utbildning och forskning visade överväldigande resultat:

 • 185* gånger högre biotillgänglighet jämfört med så kallat ursprungligt kurkumin ("native curcumin"), som återfinns i vanliga gurkmejakapslar, och 20 gånger högre jämfört med den mikroniserade formen, som återfinns i förbättrade gurkmejakapslar

 • 24 timmars* kvarvarande och därigenom effektivitet: det återfanns 75 gånger* mer kurkumin jämfört med ursprungligt kurkumin och 21 gånger* mer jämfört med mikroniserat kurkumin, efter oral administrering

 • 6,8* gånger snabbare upptagning jämfört med ursprungligt kurkumin

Ingefära och gurkmeja främjar hela kroppen

Denna revolutionerande formula kombinerar det patenterade kurkuminet NovaSOL® med förstklassigt ingefäraextrakt, som boostar hela kroppen med hjälp av bara 1–2 kapslar om dagen.

Gurkmeja hjälper dig med följande:

 • stöttar nervsystemets funktion
 • stöttar och skyddar levern
 • förhindrar fettlagring i levern och främjar elimineringen av fett
 • förbättrar hudens välmående
 • förbättrar blodcirkulationen
 • stöttar hjärtats funktion
 • boostar immunsystemet
 • bibehåller lungornas och de övre luftvägarnas hälsa

Ingefära hjälper dig med följande:

 • reglerar inflammationsresponsen och främjar balanseringen av inflammatoriska hormoner
 • stöttar matsmältningen och motverkar åksjuka
 • boostar energinivåerna (perfekt vid vårtrötthet)

 • balanserar blodsockernivåerna

 • främjar fysiskt välmående

 • stöttar hjärt- och kärlhälsan

En perfekt kombination av det bästa naturen har att erbjuda

Kurkumin

Stöttar nervsystemets funktion, hjälper till att upprätthålla lungornas och de övre luftvägarnas hälsa, främjar blodets produktion, cirkulation och kvalitet, stöttar hjärtats funktion och boostar immunförsvaret. Hjälper till att upprätthålla kroppens motståndskraft mot allergier. Har betydande antioxidativa egenskaper. Hjälper till att hålla huden frisk. Hjälper till att upprätthålla god leverhälsa, motverkar fettlagring och underlättar elimineringen av fett. Skyddar cellerna från oxidativ skada.

Ingefära

Upprätthåller andningsorganens hälsa, främjar hjärt-kärlhälsan, kan hjälpa till att sköta kroppens inflammationsrespons och främjar normal balans bland inflammatoriska hormoner, upprätthåller normala blodsockernivåer, bidrar till normal funktion i tarmkanalen, stöttar matsmältningen, hjälper till att förhindra åksjuka, stöttar immunförsvaret, boostar energinivåerna och vitaliteten, bidrar till fysiskt välbefinnande.

FAQ

Visste du att..?

Ingefära och prostaglandiner  

Ingefära främjar normal balans bland prostaglandinerna – inflammatoriska hormoner som orsakar rodnad, svullnad, värk och feber. Till skillnad från andra hormoner produceras prostaglandiner där de behövs – nästan alla celler i kroppen kan framställa dem.  

De utgör en viktig del av kroppens naturliga läkningsprocess. Men ibland kan den naturliga responsen leda till överskott och kronisk produktion av prostaglandiner, vilket resulterar i kronisk inflammation. 

Vad innebär kronisk inflammation? 

Inflammation är immunförsvarets respons mot inkräktare – oftast olika typer av virus och bakterier, men även irriterande substanser och okända föremål, som taggar och stickor. Det är kroppens sätt att skydda sig från fara. Så varför är det så dåligt? 

Normal inflammationsrespons (akut inflammation) är livsviktigt för att vi ska fungera som vi ska. Men kronisk inflammation innebär att kroppen är i konstant stridsläge – ett tillstånd som kräver mycket av kroppens resurser och energi. Det gör kroppen sårbar för en hel mängd andra typer av åkommor.  

Vilka har mest nytta av kapslar med ingefära och gurkmeja?

 • Alla aktiva vuxna.

Inflammation är immunförsvarets respons mot inkräktare – oftast olika typer av virus och bakterier, men även irriterande substanser och okända föremål, som taggar och stickor. Ingefära kan hjälpa till att stötta kroppens inflammationsrespons och därigenom bidra till normal inflammationsrespons.

 • Personer över 50 års ålder.

Oxidativ skada tros vara en av mekanismerna bakom åldrande och ett flertal sjukdomar. Kurkumin från gurkmeja erbjuder fördelaktigt antioxidativt skydd åt alla kroppens celler!

 • Egentligen alla, oavsett ålder, livsstil och kön.

Kurkumin från gurkmeja kan ha fantastiska effekter på det allmänna välmåendet. Ingefära har dessutom stimulerande och vårdande egenskaper som bidrar till att motverka trötthet och boosta såväl energinivåerna som vitaliteten.

Aktiva ingredienser

AVENOBO Curcuma Forte
Förpackning (1 enhet)30 kapslar
Daglig dos2 kapslar
Nettovikt (1 enhet)18 g

Ingredienseri 2 kapslar% DRI*
NovaSOL® Curcumin1000 mg**
- Kurkuminoider60 mg**
Ingefära100 mg**

*DRI = dagligt referensintag  ** = DRI saknas

Användning

Rekommenderat dagligt intag är 1-2 kapslar efter måltid.

1-2 kapslar

En gång om dagen

INGREDIENSER (i 2 kapslar)

NovaSOL® Curcumin [polysorbat, jordstamextrakt av gurkmeja med 6% kurkuminoider] 1000 mg, jordstamextrakt av ingefära med 240 mg/g gingeroler 100 mg, kapslar: hydroxipropylmetylcellulosa.

NovaSOL® är ett varumärke tillhörande AQUANOVA AG.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1-2 kapslar tillsammans med ett glas vatten efter måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.