image

Assunta har hittat formen igen tack vare TummyTox!

Efter graviditeten kämpade Assunta inte bara med envisa extrakilon utan även en känsla av konstant uppblåsthet... Men det var innan hon upptäckte TummyTox!

Läs mer
image

Rob: “Jag gick ner från 84* kg till 65* kg!”

Efter år av övervikt och dåligt självförtroende har Rob gjort en imponerande resa mot ett starkare och hälsosammare jag. En av hemligheterna bakom de fantastiska resultaten var produkten Turbo Fix. Här berättar han mer!

Läs mer
image

Så lindrar man klimakteriebesvären naturligt

Klimakteriet är en naturlig del av varje kvinnas åldrande, men symptomen kan vara besvärliga. Lyckligtvis går de att lindra – här tar vi reda på hur!

Läs mer
image

Bästa sättet att bränna fett effektivt varje dag

Vare sig du är ute efter att förbättra din övergripande hälsa eller bara vill gå ner lite i vikt, så kan det vara en riktig utmaning att bränna överflödigt fett. Tusentals personer misslyckas med att nå sina kost- och viktminskningsmål varje år...

Läs mer
image

Det kvinnor behöver mest av under vintern

Det är ett chockerande faktum att bara 14% av alla européerna äter sina rekommenderade 5 portioner med frukt och grönt varje dag. Detta blir särskilt problematiskt under vinterhalvåret, då våra kroppar behöver mer stöd än vanligt.

Läs mer
image

Pavlina: “Jag har gått ner i vikt och mår bättre – jag har tappat en hel klädstorlek!”

Pavlina är 53 år gammal och har ett stillasittande jobb bakom disk. Som yngre var hon nöjd med sin kropp, men under de senaste 20 åren har hon gått upp ungefär 1 kg om året. Problemen visade sig bero på en trög sköldkörtel...

Läs mer