Denisa: “Jag mår bättre och är jättenöjd med min kropp”

Jag heter Denisa och är 26 år gammal. Jag jobbar treskift som kvalitetskontrollant. Påfrestningarna som treskiftsarbetet innebar fick min vikt att pendla – min kropp var riktigt trött!

image

Jag hittade Slimmium på nätet och var tvungen att testa det direkt! Nu mår jag bättre, känner mig gladare och är jättenöjd med min kropp!

"Mitt självförtroende var inte särskilt bra"

Jag är kurvig. Jag har alltid kämpat med uppblåsthet och svullnad kring magen och benen. Jag brukade ofta känna mig trött, jag hade humörsvängningar och mitt självförtroende var inte särskilt bra.

"Jag hade ingenting att förlora"

Jag läste mycket om produkterna på hemsidan och blev intresserad av nästan allt. Framför allt blev jag imponerad av de naturliga ingredienserna och alla kundomdömen. Jag tvekade lite, men till slut tänkte jag att jag inte hade någonting att förlora.

Otrolig dränerande och fettbrännande effekt

Först använde jag AquaSlim Extreme** i en månad. Nu har jag börjat använda den igen, det är ett fantastiskt hjälpmedel för att bli kvitt vätskeöverskottet i kroppen. Jag rekommenderade den till min mamma som lider av svullnad och hon blev också uppspelt över produkten.

Dessutom har jag börjat använda AdipoSlim Extreme*** igen. Jag kan känna att min mage har blivit plattare. Den har jättebra fettbrännande effekt.

**AquaSlim Extreme är ett annat namn för WaterOut Extreme.

***AdipoSlim Extreme har bytt namn till AdipoBurn Extreme. Alla ingredienser och fördelar är desamma, det är bara namnet som har ändrats!

"Jag gick ner 5* kg på 3* veckor"

Jag började märka skillnad efter 2* dagars användning – jag kände mig utvilad, mätt och väldigt nöjd. Mina ben och min mage var inte längre lika svullna. Jag kunde knappt tro det!

Till att börja med gick jag ner 3* kg på 2* veckor, och sedan gick jag ner ännu mer i vikt – totalt 5* kg på 3* veckor. Jag gick ner en klädstorlek från storlek 40* to 38* och tappade 4* cm runt midjan. Men den största skillnaden var ändå att jag fick mycket smalare lår!

"Jag är på mycket bättre humör"

Jag är definitivt på mycket bättre humör nu när jag har blivit av med mina svullna fötter. Tack vare det har jag även börjat träna och äta mer hälsosamt. Mina kläder sitter ledigare och mitt sug efter sötsaker och salta snacks har minskat!

"Jag känner mig som mig själv igen"

Mitt liv har förändrats en hel del sedan jag började använda produkterna. Jag är mer självsäker och fram för allt nöjd med min vikt. Jag skulle vilja rekommendera Slimmiums produkter till alla män och kvinnor där ute som står inför samma problem som jag. Tack vare Slimmium känner jag mig som mig själv igen.

Testa du också!

Denisas favoritprodukter – bästsäljarna AdipoBurn Extreme och WaterOut Extreme – erbjuder snabb lindring vid svullnad, effektiva viktminskningsresultat och en plattare mage.

AdipoBurn EXTREME är en unik fettförbrännare som ger sig på envist magfett. Dess kraftfulla 2-i-1-effekt hjälper till att accelerera fettförbränningen och förhindra tillväxten av nya fettceller.

Bevisad effekt: Reducerar magfettet med upp till 50*% och midjemåttet med upp till 7,5* cm. Studier bekräftar en genomsnittlig viktminskning på 3* kg efter 12* veckors användning.

WaterOut EXTREME är drycken som ger synliga viktminskningsresultat på bara några dagar: reducerar uppblåsthet med upp till 60* %, eliminerar upp till 27*% av överflödig vätska och lindrar känslan av tunga ben med upp till 67*%.

Kliniskt bevisad effekt – känn dig lättare på nolltid!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-68%
Specialpris 396,99 kr Ordinarie pris 1 253,99 kr
Visa produkt