Filipa: "Jag har redan gått ner 7* kg och fått tillbaka livsglädjen"

Jag heter Filipa. Jag är tvåbarnsmamma och jobbar som assisterande chef. Jag har alltid haft problem med vikten och har nyligen fått reda på att det delvis har att göra med min sköldkörtel. Jag har aldrig lyckats gå ner i vikt och hur mycket jag än har försökt att äta hälsosamt, så har siffran på vågen bara fortsatt att öka.

Detta gjorde mig ledsen och påverkade mitt självförtroende. Jag saknade alltid energi för att tillbringa kvalitetstid med barnen.

image

En god vän rekommenderade Sensilab, och därigenom upptäckte jag ThyroLux och Hepafar Tea.

Ingredienserna och hälsofördelarna fångade mitt intresse, och det dröjde inte länge från det att jag gjorde min första beställning tills jag började märka av de positiva effekter som produkterna hade på mig.

"Nu njuter jag av livet igen"

Hormonell obalans kopplat till min tröga sköldkörtel höll sakta på att ta mitt liv ifrån mig, men tack vare Sensilab har jag hittat balans och mening i livet igen. Tidigare tillbringade jag helst tid i sängen eller på soffan. Nu njuter jag av livet igen och tillbringar den tid med min familj som både de och jag förtjänar. Ge inte upp hoppet, Sensilab finns här för att hjälpa oss att hitta tillbaka till vårt inre center, vårt välbefinnande och vår lycka.

"Jag har gått ner 7* kg med Sensilab"

Med hjälp av Sensilabs produkter har jag redan gått ner 7* kg och fått tillbaka livsglädjen. Jag har äntligen energi för att leka med barnen, och som genom ett mirakel kan jag äntligen se skillnad på vågen, som jag alltid har drömt om. Jag har gått ner från 82* till 75* kg. Alla med sköldkörtelproblem förstår nog vilken otrolig prestation det är.

Ända sedan  jag testade Sensilabs produkter för första gången, så har jag känt mig nöjd med min kropp. ❤️ Jag har äntligen lyckats övervinna mina sömnsvårigheter och sova lugnare. Jag har märkt stor skillnad i mitt humör, min energinivå och min koncentration.

"Min mamma gick ner 2* kg på 3* veckor"

Jag märkte snabbt att jag blev av med uppblåstheten och vätskeöverskottet - jag kunde ha min vigselring igen utan att fingret blev alldeles blått.

Jag blev mer energisk och självsäker på jobbet. Jag är mycket gladare privat också. Jag rekommenderade produkten till min mamma, eftersom hon också har sköldkörtelproblem. Hon lyckades gå ner 2* kg på bara 3* veckor.

Trög sköldkörtel = trög ämnesomsättning

Sköldkörteln är en liten körtel som sitter på framsidan av halsen, som avgör hur snabbt vi bränner kalorier. Sköldkörteln använder hormoner för att kontrollera vår ämnesomsättning och energikonsumtion. En trög sköldkörtel innebär att kroppen inte kan producera tillräckligt mycket sköldkörtelhormoner, vilket får alla kroppens processer att sakta ner, inklusive fettförbränningen.

ThyroLux erbjuder hormonfritt sköldkörtelstöd med 9 högkvalitativa, synergistiska ingredienser för effektiv symptomlindring och optimal sköldkörtelfunktion.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar.

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt