5 användarberättelser om ThyroLux att inspireras av

Visste du att upp till 20 % av alla vuxna har sköldkörtelrelaterade problem? Personer med trög sköldkörtel känner sig ständigt trötta och frusna, de upplever kramper, har torr hy, långsam matsmältning och har en benägenhet att gå upp i vikt.

Sensilab har utvecklat ett kraftfullt växtbaserat och hormonfritt sköldkörtelstöd, och våra kunder kan inte nog rekommendera det! Läs vidare för att reda på hur de kraftfulla små kapslarna har hjälpt dem att ta tillbaka kontrollen över sina liv...

Martina från Tjeckien

image

Martina gick upp i vikt, kände sig nere, hade ingen energi och frös alltid om händer och fötter.

“Jag var jämt trött! Jag led av humörsvängningar och kände mig ofokuserad. Jag hade även problem med svullnad och uppblåsthet”.

Det dröjde bara en veckan innan Martina märkte av de första positiva förändringarna tack vare Glandline ThyroLux: “Jag har mer energi och mitt humör är mer stabilt. Min mage än inte längre uppblåst och jag har till och med gått ner lite i vikt”!*

Martina uppskattar att produkten innehåller naturliga aktiva ingredienser och kommer definitivt att fortsätta använda ThyroLux för att hålla kropp och sinne i schack.

Pavlina från Tjeckien

image

“Jag hade slank figur förr, men i takt med att jag har blivit äldre har jag gått upp 1 kg om året under 20 års tid". Det visade sig att Pavlina hade trög sköldkörtel.

Hon minns att hon brukade ha mer självförtroende, att hon mådde bättre och var mer flexibel, men så började hon av någon outgrundlig anledning att känna sig trött och uppblåst hela tiden.

“Jag upptäckte Glandline ThyroLux och blev överlycklig! Jag började märka skillnad efter den första månaden, mitt humör har förbättrats eftersom jag har gått ner i vikt och mitt hår har blivit tjockare. Jag har blivit kvitt vätskeöverskottet och känner mig inte längre svullen och uppblåst. Jag har blivit av med dubbelhakan!”

Pavlina bär numera en klädstorlek mindre, upplever inte längre samma matbegär, känner sig lycklig och har äntligen lyckats säga farväl till sin konstanta trötthet och hjärndimma*.

Ilaria från Italien

image

Att jobba och studera på samma gång fick Ilaria att känna sig stressad. Hon tampades med dåliga sömnmönster, led av energibrist och hennes hud och hår förlorade sin lyster.

Ilaria fick reda på att det var sköldkörteln som spökade. Hon upptäckte ThyroLux av en slump och har nu använt produkten i 5 månader: “Jag känner mig starkare och full av energi! Mitt fokus har förbättrats och det har hjälpt mig med mitt jobb och mina studier”!*

Ilaria rekommenderar produkten eftersom den hjälpt henne att komma i form, hon känner sig mindre uppblåst och har gått ner i vikt.

Elfi från Österrike

image

Elfi har en trög sköldkörtel, vilket tagit sig uttryck i brist på energi, humörsvängningar och hudproblem. Hon bestämde sig för att testa ThyroLux**, och redan efter en månad kunde hon konstatera att hon mådde bättre, hade lättare att fokusera, hennes hy såg ungdomlig ut igen och hon kunde äntligen sova ordentligt.

“På grund av mina sköldkörtelproblem har jag även gått upp 8 kg i vikt, som jag gärna skulle bli av med. Eftersom jag är så nöjd med ThyroLux planerar jag att testa fler av era produkter”!*

Zuzana från Kroatien

image

Zuzana beställde ThyroLux eftersom hon upplevde humörsvängningar, sömnproblem och trötthet. Hennes recension säger allt: “Tack Sensilab för denna fantastiska produkt. Det har bara gått 3 månader och jag är glad att kunna rapportera att mitt humör har förbättrats enormt mycket. Jag är otroligt nöjd med hur mina sköldkörtelrelaterade problem har försvagats”!*

Det här är bara några av alla de tusentals människor som är glada att ha upptäckt ThyroLux. Kapslarna erbjuder en 4-i-1-effekt: de balanserar sköldkörtelns hormoner, främjar viktminskning, förbättrar koncentrationen samt stärker hud och hår.

Om du känner att din ämnesomsättning behöver en boost eller önskar att du hade mer energi, så är det här definitivt en produkt för dig.

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

**Elfi använde produkten då den fortfarande gick under namnet TiroLux. Testa den nya och förbättrade versionen nu!

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt