Christèle återfick balansen

Christèle är en hårt arbetande trebarnsmamma som slappnar av genom att promenera i naturen med sina vänner och sina barn, och som har en förkärlek för fotografi. Men hennes hektiska vardag och stillasittande livsstil fick henne att känna sig energilös. Hon var i behov av förändring... Läs vidare för att se hur hon hittade den!

image

Christèle vände sig till internet för att hitta en lösning på sina problem och för att hitta något som kunde hjälpa henne att återfå balansen i livet – och det var så hon upptäckte ThyroLux.

“Jag har fått massor v energi tillbaka!”

“De högkvalitativa ingredienserna, det faktum att produkterna var hormonfria och deras prisvärdhet övertygade mig att prova”.

Christèle bestämde sig för att testa och blev inte besviken!

“Jag började använda ThyroLux för 6 månader sedan och har märkt att både min ämnesomsättning och min sömn har förbättrats. Min hud och mitt hår ser mycket bättre ut. Jag har fått tillbaka koncentrationen och mitt humör har blivit bättre. Jag har dessutom fått massor av energi tillbaka".

“ThyroLux blev min räddning!”

“ThyroLux blev min räddning! I samband med klimakteriet upplevde jag hormonell obalans. ThyroLux och M-Pause har hjälpt mig att känna mig lugnare och full av energi. Speciellt med barnen! Det känns som att jag är i form, trots att jag har en stillasittande livsstil. Jag känner mig mer tonad, och mitt välbefinnande har förbättrats".

På frågan om hon skulle rekommendera produkterna till en vän är svaret självklart: “Ja, det skulle jag!”

Försöker du också att hitta balansen? Du hittar den här!

ThyroLux boostar ämnesomsättningen, höjer energinivån och tar hand om alla de huvudsakliga problem som förknippas med en trög sköldkörtel – till exempel energibrist, som Christèle led av.

M-Pause hjälper till att balansera östrogennivåerna och lindrar förklimakteriella och klimakteriella symptom, reducerar nattliga svettningar och värmevallningar och gör det lättare att gå ner i vikt och hålla vikten.

Båda dessa produkter är såväl växtbaserade som hormonfria! Kombinera dem och ta farväl av konstant trötthet, värmevallningar och andra symptom som är vanliga i klimakteriet!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar.

Produkter för dig

DETOX & STRESSLINDRING
-55%
Specialpris 334,99 kr Ordinarie pris 738,99 kr
Visa produkt
HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt