Detoxa och må bra

Paket mot magfett och stress

30 dagars förbrukning

Komplett paket för att avgifta, återställa och stärka levern, samt motverka stress

Contents: 1x Paket mot magfett och stress 120 capsules/30 dagar

-55%
image

Gelatinfritt

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Gelatinfritt

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

HACCP

Tillverkat i EU

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Detoxa och må bra

Paket mot magfett och stress

30 dagars förbrukning

Komplett paket för att avgifta, återställa och stärka levern, samt motverka stress

En frisk lever och balanserade kortisolnivåer för framgångsrik viktminskning!

  • Hepafar Forte PREMIUM med 5-i-1-effekt hjälper till att avgiftaåterställa och skydda din lever, stöttar fettomsättningen och boostar din energinivå 
  • AdrenaLux erbjuder komplett och hormonfritt binjurestöd, vilket hjälper till att reglerna kortisolnivåerna och lindra fysisk och psykisk stress 
  • Tillsammans verkar produkterna för att förebygga att fett ansamlas kring buken 
  • Över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott 

Hepafar har över 300 000 nöjda kunder runt om i EU!

Contents: 1x Paket mot magfett och stress 120 capsules/30 dagar

Räcker till 30 dagar

2,79 kr / Kapsel

-55% rabatt
Specialpris 334,99 kr Ordinarie pris 738,99 kr

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 17% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
Prenumerera på den här produkten och få den skickad hem varje månad med ytterligare 17% rabatt vid varje återkommande beställning.
(30 dagars förbrukning varje månad för 278,04 kr)
62% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen

Billigaste valet

 
Loading...
I lager
SKU
904130
4.7 91

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

image

"Din hälsa beror på hur väl din lever fungerar.
Om du letar efter ett effektivt kosttillskott för att främja leverhälsan, så rekommenderar jag Hepafar Forte Premium.
Hepafar Forte är vetenskapligt utformat för att främja leverhälsan och matsmältningen. Det innehåller en kombination av välstuderade örter och näringsämnen som främjar leverns förmåga att rena och återhämta sig. Bland nyckelingredienserna finns kronärtskocksextrakt, mjölktistel i fytosomform (mycket hög biotillgänglighet), kolin, maskrosrotextrakt, ingefära med mera. Dessutom hjälper Hepafar Forte till att främja fettomsättningen och boosta energin och vitaliteten."

Dr. Brindusa Vanta

Medicine doktor med specialisering på näringslära och kosttillskott 

Glad lever och lugna levern = vägen till en plattare mage

Så länge du inte får bukt med stressen och avgiftar levern kommer du inte att kunna bli av med magen.

När vi är under stress frigör binjurarna stora mängder kortisol. Då är alla försök att gå ner i vikt förgäves. Kroppen förbereder sig på svåra tider (den vet aldrig när du kommer att äta din nästa måltid), så den försöker lagra fett från maten och behålla det fett som redan finns lagrat i kroppen.

Och ännu värre - fett från de mindre problematiska delarna av kroppen (ur medicinsk synvinkel), som höfter och rumpa, förflyttas till magen, där det finns 4 gånger fler receptorer för kortisol än i fettet under huden. Allt detta för att förbereda sig på tuffa tider. 

Fett kring magen innebär ännu mer kortisol eftersom det har en högre koncentration av ett speciellt enzym som omvandlar den inaktiva kortisonen till aktivt kortisol. Ju mer fett du har på magen, desto högre är kortisolaktiviteten. Detta skapar alltså en ond cirkel! Ökad aptit, mer fettreserver, mer inflammation i kroppen...

Om vi är under stress tenderar vi att äta fet och ohälsosam mat. På detta sätt slappnar vår kropp av. När vi "slappnar av" på detta sätt arbetar vår lever på högvarv. En fet och överarbetad lever bearbetar fett långsammare eftersom den måste utsöndra gifter från kroppen. Levern är ett organ som bränner fett och rensar vår kropp. Om den inte kan göra detta, kommer fett att samlas i vår kropp. Det här är hemligheten till varför du fortsätter gå upp i vikt!

Hur blir man av med fett från magen?

Paketet med Hepafar Forte PREMIUM och Adrenalux är den perfekta lösningen för en plattare mage med sina naturliga ingredienser och vitaminer. Det hjälper till med optimal stresshantering, vilket innebär att det balanserar kortisolnivåer och rensar levern. På detta sätt bryter det den onda cirkeln som leder till en stor mage.

Hur fungerar den perfekta lösningen för en plattare mage?

För att erbjuda dig den bästa lösningen för din lever har vi utvecklat kapslarna Hepafar Forte PREMIUM. De innehåller mjölktistel, som återställer och skyddar levern, kronärtskocka, som främjar avgiftningen, samt vitamin E och svartpeppar. Formulan har dessutom berikats med ingefära, som hjälper till att reglera inflammationsresponsen och boosta din energinivå!

Hepafar Forte PREMIUM innehåller en patenterad form av mjölktistel (silybin),. Eftersom levern har svårt att utnyttja mjölktisteln har vi inneslutit extraktet i fosfolipider - man kan föreställa sig det som en mikroskopisk oljedroppe. Det gör att levern bättre kan ta tillvara på mjölktisteln och därigenom erbjuda större effekt än liknande produkter.

AdrenaLux innehåller en unik kombination av 4 effektiva aktiva ingredienser som erbjuder komplett stöd för binjurarna, hjälper till att reglera kortisolnivåerna och lindrar fysisk och psykisk stress.

AdrenaLux erbjuder bland annat följande fördelar:

  • Reducerar stress och sömnlöshet
  • Förbättrar koncentrationen
  • Främjar viktminskning

Aktiva ingredienser

Hepafar Forte PREMIUM
Förpackning (1 enhet)30 kapslar
Daglig dos2 kapslar
Nettovikt (1 enhet)20,4 g

Ingredienseri 2 kapslar%DRI*
Kronärtskockaextrakt  350 mg  **
VitaCholine®200 mg**
- Kolin82,5 mg** 
PHOSPHOcomplex™ silybin160 mg**
Maskrosextrakt80 mg**
Ingefäraextrakt70 mg**
Vitamin E12 mg100
Zink10 mg100
ACTAMIDE® [Svartpepparextrakt]10 mg**
Selen55 μg100 

*DRI = dagligt referensintag │** = DRI saknas

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 2 kapslar.

2 kapslar

En gång om dagen

INGREDIENSER (i 2 kapslar)

Bladextrakt av kronärtskocka (Cynara scolymus L.) med 2,5% cynarin 350 mg (cynarin 8,75 mg), fyllnadsmedel: akaciagummi, kapselskal: hydroxipropylmetylcellulosa, VitaCholine® [kolinbitartrat] 200 mg (kolin 82,5 mg), silybin-fosfatidylkolin-komplex (Sylibum marianum (L.) Gaertn., frukter; glycin max) med 29-37% silybin (innehåller sojalecitin) 160 mg (silybin 46,4 – 59,2 mg), rotextrakt av maskros (Taraxacum officinale Webb) med 11% inulin 80 mg (inulin 8,8 mg), jordstamextrakt av ingefära (Zingiber officinale Roscoe) med 5% gingeroler 70 mg (gingeroler 3,5 mg), zink-bisglycinat (zink 10 mg – 100% DRI*), klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, D-alfa-tokoferylsyrasuccinat (vitamin E 12 mg – 100% DRI*), CleanSel® [L-selenmetionin] (selen 55 µg – 100% DRI*), ACTAMIDE® [fruktextrakt av svartpeppar (Piper nigrum L.) med 95% piperin] 10 mg (piperin 9,5 mg).

*DRI = dagligt referensintag.

Innehåller allergener: sojalecitin.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 2 kapslar tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Åldersgräns 14 år!

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.

Aktiva ingredienser

Glandline Adrenalux
Förpackning (1 enhet)60 kapslar
Daglig dos2 kapslar
Nettovikt (1 enhet)34,6 g

Aktiva ingredienserin 2 kapslar% DRI*
KSM-66® [ashwagandhaextrakt]600 mg**
- Witanolider30 mg**
Rosenrotsextrakt200 mg**
- Rosaviner6 mg**
- Salidrosid2 mg**
Magnesium187,5 mg50
Pantotensyra6 mg100
Actamide® [svartpepparextrakt]2 mg**
- Piperin1,9 mg**
Vitamin B61,4 mg100

*DRI = dagligt referensintag | ** = DRI ej fastställt

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är  2 kapslar.

1 kapsel

2 gånger per dag

INGREDIENSER:

(i 2 kapslar) KSM-66® [rotextrakt av ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) med 5% witanolider] 600 mg; magnesiumoxid (magnesium 187,5 mg – 50% DRI*); hypromellos (kapselskal); rotextrakt av rosenrot (Rhodiola rosea L.) med 3% rosaviner och 1% salidrosid 200 mg; fyllnadsmedel: akaciagummi; klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror; D-pantotenat, kalcium (pantotensyra 6 mg – 100% DRI*); Actamide® [fruktextrakt av svartpeppar (Piper nigrum L.) med 95% piperin 2 mg; pyridoxinhydroklorid (vitamin B6 1,4 mg – 100% DRI*).

*DRI = dagligt referensintag

ANVÄNDNING

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 kapsel 2 gånger om dagen tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VIKTIGT

Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt att ha en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet. 

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.

image

Få tillgång till din gratis e-bok idag och lär dig hur man avgiftar levern naturligt och håller levern frisk genom optimala livsstilsval.

image

"Som nutritionist är jag djupt imponerad av mjölktistelkapslarna Hepafar Forte Premium. Sedan jag gjort dem till en del av min dagliga rutin har jag upplevt en märkbar boost i min energinivå. Den unika kombinationen av mjölktistel, fosfolipider och ytterligare kompletterande ingredienser har utan tvekan bidragit till att jag fått bättre uthållighet, vilket gör dem till ett utmärkt inslag bland de kosttillskott som jag rekommenderar. "

Mona Rasi

Certifierad klinisk nutritionist