Florian har uppnått otroliga resultat!

Florian beskriver sig själv som en självständig och stolt tvåbarnspappa, som dock har kämpat en hel del med vikten. Men som tur är har han hittat precis den hjälp han behöver – på internet.

image

Sedan pandemins start har Florian styrketränat både med sin egen kroppsvikt och med hantlar, samt konditionstränat på cykel.

Men han kände att han behövde något extra för att hålla motivationen uppe och ge honom en knuff i rätt riktning. Han sökte på nätet efter kosttillskott som skulle kunna passa hans behov och upptäckte TurboFix via en annons på Facebook.

“Alla positiva kommentarer övertygade mig om att testa”, berättar han.

Första resultaten kom redan efter 3* veckor!

“Jag kombinerade min styrke- och konditionsträning med TurboFix och började märka effekten redan efter 3* veckor”.

Tack vare TurboFix lyckades Florian spola ut överskottsvätskan ur kroppen och hitta motivationen för att fortsätta träna och bygga muskler.

“Med hjälp av TurboFix har jag lyckats minska den överflödiga vattenvikten betydligt. Utan det skulle musklerna som jag har fått inte vara lika tydligt definierade”.“Jag har gått ner 30* kg på ett år!”

Genom att kombinera TurboFix med sin träningsrutin har Florian lyckats att hålla motivationen uppe!

“Sedan jag började använda TurboFix har jag märkt att muskeldefinitionen har förbättrats. Jag känner mig fit och motiverad. Jag bränner fett och min kropp är i mycket bättre form nu.”

Och resultaten är helt otroliga:

“Jag har gått ner 30* kg på ett år! Jag skulle definitivt rekommendera TurboFix!”Florian testade även andra produkter. Han uppskattade bland annat 6pack Accelerator som boostar fettförbränningen med upp till 33*% och förhindrar att nytt fett lagrasTesta Florians favoriter du också!

Paketet PowGen Six Pack innehåller flera av de produkter som hjälpte Florian att uppnå sina fantastiska resultat – beställ nu till oslagbart kampanjpris!*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

Specialpris 344,99 kr Ordinarie pris 796,99 kr
Loading...
Visa produkt