Zdenek: “Jag gick ner 13 kg på 3 månader!”

Zdenek är en helt vanlig kille som hade ett vanligt problem: bukfett. “Att släpa omkring på den extra vikten började påverka mitt humör. Jag var tvungen att göra något”.

image

Och det gjorde han. Han uteslöt vitt bröd, vit pasta och socker från kosten. För att påskynda processen vände han sig till Slimmium: “Jag började använda AdipoSlim EXTREME*, med tanke på mina viktminskningsmål”. Men det som hände kom som en total överraskning!

*AdipoSlim Extreme har bytt namn till AdipoBurn Extreme. Alla ingredienser och fördelar är desamma, det är bara namnet som har ändrats.

Resultaten

“Resultaten syntes så snabbt! Jag ställde mig på vågen efter en vecka och kunde redan se skillnad!” 3 månader senare hade Zdenek gått ner hela 13 kilo! “Jag har gått ner flera klädstorlekar och ser fit ut i mina nya jeans", skrattar han.

image

“Jag rekommenderar det till alla!”

Zdenek förklarar att hans livskvalitet har förbättrats: “En stor skillnad, förutom själva viktminskningen, är mitt humör. Jag mår mycket bättre och har mycket mer energi i vardagen. Till och med min hy har förbättrats! Jag får massor av komplimanger från folk som undrar hur jag har gjort för att nå mina mål”.

Zdenek säger att han med glädje skulle rekommendera AdipoBurn till alla som kämpar med samma problem: “Jag har inte haft några biverkningar, så jag rekommenderar det verkligen till alla som vill gå ner i vikt på sund och naturlig väg.”

AdipoBurn EXTREME

Zdenek använde AdipoBurn EXTREME, som är designad för att tackla envist magfett och boosta ämnesomsättningen. Den motverkar dessutom jojo-effekten, vilket betyder att Zdenek löper mindre risk att gå upp den vikt som han har tappat.

Annat som kan intressera dig