image

Bästa sättet att bränna fett effektivt varje dag

Vare sig du är ute efter att förbättra din övergripande hälsa eller bara vill gå ner lite i vikt, så kan det vara en riktig utmaning att bränna överflödigt fett. Tusentals personer misslyckas med att nå sina kost- och viktminskningsmål varje år...

Läs mer
image

Vesna: “EstroLux har förbättrat min livskvalitet”

EstroLux hjälpte Vesna att bekämpa PMS, förbättra sin matsmältning och gå ner i vikt. Ta reda på hur produkten bidrog till att förbättra hennes livskvalitet!

Läs mer
image

5 sätt att bli kvitt uppblåstheten för alltid

Tryck över buken, obehagskänslor och ballongmage. Uppblåsthet är ett hot mot ditt välbefinnande. Lär dig hur du kan bekämpa det!

Läs mer
image

Pavlina: “Jag har gått ner i vikt och mår bättre – jag har tappat en hel klädstorlek!”

Pavlina är 53 år gammal och har ett stillasittande jobb bakom disk. Som yngre var hon nöjd med sin kropp, men under de senaste 20 åren har hon gått upp ungefär 1 kg om året. Problemen visade sig bero på en trög sköldkörtel...

Läs mer
image

Luci: "Jag har fått de resultat jag alltid drömt om och mår bättre än någonsin"

Luci gillar att röra på sig och har sprungit varje dag sedan hon var liten. Dessutom klättrar hon och gör yoga. Läs vidare för att ta reda på mer om hennes viktresa med Sensilabs produkter!

Läs mer
image

Jod – ett viktigt mineral som ofta glöms bort

Jod är ett mineral som man oftast inte hör särskilt mycket om, men som är avgörande för att kroppen ska fungera normalt. Så vad har det för funktion och varför ska vi bry oss?

Läs mer