Vesna: “EstroLux har förbättrat min livskvalitet”

När biologiprofessorn Vesna passerade 40 började hon gå upp i vikt och upplevde ökad hormonell obalans. Men tack vare Estrolux – våra växtbaserade kapslar för hormonell detox – har hon framgångsrikt lyckats bekämpa PMS, förbättra sin matsmältning och gå ner i vikt. Läs vidare för att ta reda på hur de bästsäljande kapslarna hjälpte till att förbättra hennes livskvalitet!

image

Vesna beskriver sin kropp som päronformad med en tendens till viktuppgång, ett problem som nyligen förvärrades: "Efter att jag fyllde 40 år har kilona hopat sig och blivit väldigt svåra att bli av med. Jag började även få mer magfett, något som jag aldrig haft problem med tidigare".

“Den hormonella obalansen påverkade allt”

Förutom viktuppgång led Vesna även av uppblåsthet och irritabilitet: "Tidigare reglerade jag det med p-piller, men nu kan jag inte använda dem längre på grund av en blodpropp".

Problemen hade negativ inverkan på hennes välbefinnande: "Den hormonella obalansen påverkade allt – mitt humör, min matsmältning, min vikt och min oförmåga att bli av med de extra kilona..."

Visste du…?

Hormonstörande ämnen i vår mat, vårt dricksvatten, vår kosmetika och i andra delar av vår moljö kan bidra till hormonell obalans. Östrogenöverskott, även känt som östrogendominans, kan leda till humörsvängningar, trötthet, hjärndimma, uppblåsthet, viktuppgång och celluliter.

“Ingredienserna är högkvalitativa, naturliga och väldigt väl kombinerade”

Vesna hade redan testat en del produkter från Sensilab, inklusive NightBurn XXL, ImunoBoost och Hepafar Liver Cleanse Tea, och var väl bekant med varumärket: "Jag hade positiva erfarenheter av andra produkter från Sensilab, jag tycker att ingredienserna är högkvalitativa, naturliga och väldigt väl kombinerade".

Den här gången föll valet på en annan kundfavorit – EstroLux. De populära kapslarna för hormonell detox innehåller naturliga ingredienser som citronmeliss, chlorella och kinakvanne som hjälper till att balansera kroppens östrogennivåer för att lindra irritabilitet, humörsvängningar och obehag före menstruationen samt främja viktnedgång.

“Min mens gick nästan obemärkt förbi, utan PMS-relaterade symptom”

Tack vare EstroLux började Vesnas välbefinnande snabbt att förbättras: "Redan under de första 2* veckorna märkte jag att mitt humör förbättrades, jag var mindre uppblåst och kände mig lättare och mer positiv. Min mens gick nästan obemärkt förbi, utan PMS-relaterade symptom".

Visste du…?

De flesta kvinnor upplever PMS någon gång i livet. Förutom att använda kosttillskott för hormonell balans kan du stötta kroppen genom att undvika rökning och alkohol, äta en hälsosam kost, få mycket sömn och motionera regelbundet. Yoga och meditation kan också hjälpa till att lindra symptomen.

Under de följande 2* månaderna observerade Vesna ytterligare förbättringar – hennes matsmältning förbättrades, hon kände sig mindre irriterad och lyckades äntligen gå ner i vikt. Men den allra viktigaste förbättringen är fortfarande det faktum att hon äntligen är fri från PMS, något som tidigare allvarligt försämrade hennes livskvalitet.

På det hela taget är hon mycket nöjd med EstroLux: "Det känns som om mina hormoner är balanserade. EstroLux har förbättrat min livskvalitet, jag fungerar bättre, har färre problem i samband med mensen och har lättare att gå ner i vikt".

EstroLux –för naturligt balanserade östrogennivåer

Tack vare sin 3-i-1-effekt hjälper EstroLux till att blockera, inaktivera och driva ut överflödigt östrogen. Den växtbaserade formulan erbjuder en naturlig hormonell detox och kan hjälpa dig att återställa hormonbalansen:

  • Främjar viktminskning, speciellt kring lår, höfter och rumpa
  • Lindrar irritabilitet, humörsvängningar och obehag före mensen
  • Främjar avslappning och förbättrar sömnen
  • Hjälper till vid hormonrelaterade hudproblem

Återställ balansen och börja känna dig som dig själv igen med EstroLux – nu till specialpris!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-67%
Specialpris 158,99 kr Ordinarie pris 474,99 kr
Visa produkt
FETTBRÄNNARE
-50%
Specialpris 296,99 kr Ordinarie pris 592,99 kr
Visa produkt