image

Ilaria: "Jag känner mig starkare och full av energi!"

Ilaria beskriver sig själv som lång och robust, men inte överviktig. Hon har en hektisk livsstil och kombinerar både arbete och studier. Det var i ett försök att hitta balans i vardagen som hon snubblade över ThyroLux...

Läs mer
image

Så påverkas hormonerna när årstiderna förändras

Ja, våra hormoner kan faktiskt påverkas av årstiderna. Enligt experterna kan vinterns kalla temperaturer och bristande solljus ha en negativ effekt på sköldkörtelns aktivitet och göra att symtomen på eventuella sköldkörtelproblem blir mer uttalade.

Läs mer
image

Tereza: "Jag önskar att alla tjejer kunde må lika bra som jag gör nu!"

Tereza är 23 år gammal och jobbar som biträdande chef. Ett stressigt arbetsliv, humörsvängningar och osunda vanor fick henne att börja ogilla sig själv och sin kropp... Tills hon bestämde sig för att det var dags för en förändring!

Läs mer
image

Allt om smörsyra och tjocktarmshälsa

Smörsyra produceras naturligt i tjocktarmen när goda bakterier bearbetar vårt fiberintag.Nyligen har forskare visat ett ökat intr …

Läs mer
image

Florian har uppnått otroliga resultat!

Florian kände att han behövde något extra för att hålla motivationen uppe och ge honom en knuff i rätt riktning. Han upptäckte TurboFix via en annons på nätet, och det blev början på en helt otrolig viktresa!

Läs mer
image

6 skäl till att kroppen behöver gurkmeja redan idag!

Gurkmeja har värderats för sina hälsofördelar i tusentals år. Gurkmeja, även känd som den 'gyllene kryddan', inn …

Läs mer