Förbered levern inför vinterns festligheter

Har du redan börjat räkna ner dagarna till jul? Julbord, familjemiddagar och glöggmingel med vännerna hör till vinterns höjdpunkter, men innebär ofta en belastning för vår lever. Ta reda på hur du bäst förbereder din lever på fet mat, alkohol och julstress, så att kroppen kan ta hand och toxinerna på bästa sätt.

image

Drick mycket vatten och minska på alkoholen

Tänk på att dricka mycket vatten. Vatten hjälper till att spola ut slaggprodukter ur kroppen, och är därför avgörande för en lyckad detox. Och ta det lugnt med alkoholen. Över 90% av alkoholen bryts ner i levern, så det är en stor belastning för levern att eliminera dessa toxiner från kroppen.

Välj hälsosam mat

Undvik ohälsosamma fetter, sockerarter, halvfabrikat och animaliskt protein. Välj istället näringsrika livsmedel som innehåller mycket fibrer och antioxidanter, som bladgrönsaker och baljväxter. Välj bort tunga och feta kötträtter och mjölkprodukter – byt istället ut dem mot vegetabiliskt protein av alla de slag. Kaliumrika livsmedel är en bra källa till essentiella mineraler och elektrolyter som ytterligare främjar avgiftningen av levern, så ät även sådana. Avokado, spenat, svamp, grönkål, zucchini, sötpotatis, bananer och kokosvatten är allt ett utmärkt val. Mums!

Stressa ner och rör på dig

Lär dig att hantera och reducera stressen i ditt liv för att minimera dess effekt på din lever. Ta reda på vad som får dig att slappna av och ge det ett försök. Kör yoga, prova på fäktning, anmäl dig till en danskurs, lär dig meditera – möjligheterna är oändliga. Ett annat bra sätt att rensa huvudet och lätta på trycket är att träna. Det är inte bara ett ultimat sätt att lindra stress utan boostar även blodcirkulationen, vilket främjar avgiftningsprocessen.

Stötta din lever

För ytterligare en knuff i rätt riktning kan du stötta avgiftningsprocessen med paketet Komplett Detox från Hepafar.

Komplett Detox hjälper till att förbereda din lever inför vinterns festligheter genom att:

  • Rena, regenerera och stärka levern
  • Eliminera toxiner från kroppen
  • Boosta energin och vitaliteten
  • Stötta leverns fettomsättning

Eftersom det innehåller en patenterad form av mjölktistelextrakt som är 10 gånger starkare än liknande produkter, så hjälper det effektivt till att avgifta levern och främja kroppen från insidan. Det ger levern en chans att återhämta sig och förbereda sig inför vinterns festligheter.

Nina märkte en otrolig skillnad!

Efter bara en månad med Hepafar mår jag redan så mycket bättre! Mitt höft- och midjemått har minskat, jag har äntligen lyckats gå ner lite i vikt och mina kläder sitter bättre. Men den största skillnaden är hur jag mår, jag sprudlar av energi och behöver inte längre vila när jag kommer hem från jobbet."

– Nina

image

Testa produkterna som hjälpte Nina och förbered kroppen inför vinterns festligheter med Hepafar!

Produkter för dig

DETOX & VIKTMINSKNING
-60%
Specialpris 364,99 kr Ordinarie pris 909,99 kr
Visa produkt