7 tips för det perfekta julbordet

Julen står för dörren och de rådande omständigheterna gör det extra viktigt att fokusera på högtidernas ljuspunkter. Vi kanske får sikta in oss på ett anpassat julfirande även i år, men det finns ingen anledning att låta det förstöra julstämningen.

image

Så ge inte upp hoppet om en underbar jul riktigt ännu, här kommer 7 tips för det perfekta julbordet!

1. Människor du älskar

Du kanske får duka för färre personer i år, men det borde inte vara en dealbreaker!

Njut i sällskap med dem du faktiskt kan träffa och bjud in dem som inte kan delta på plats via ett videosamtal! Med hjälp av moderna lösningar och nya traditioner går det att dela kärlek och skratt oavsett avstånd!

2. Hälsosam julmiddag

Lika bra att säga som det är – det är många av oss som inte är i toppform så här års. Kanske blir det lite väl många promenader till skafferiet, och inte fullt lika många ut i naturen. Men varför inte besluta dig för att börja äta mer hälsosamt så här inför vinterns festligheter? Njut av läckerheter som pumpasoppa, stekt kyckling eller lax med citron och örter, honungsglaserad brysselkål och sallad med rödbetor och mozzarella.

3. Julkakor

De förtjänar en plats på listan, för vad kan egentligen mäta sig med julkakor?

Från havrekakor med jordnötssmör och choklad till juliga proteinbollar, choklad- och avokadokakor och glutenfria pepparkakor – man får bli lite till sig över dessa, vi lovar att vi inte skvallra för tomten!

4. Drycker

Alkoholhaltiga drycker leder ofta till viktuppgång (särskilt kring magen), så försök att välja sundare varianter av dina vintriga favoritdrycker. Farbror Google är full av idéer för alkoholfria drycker som tranbärsspritz, grapefruktdrinkar med honung och ingefära och till och med hälsosam varm choklad – ja, du läste rätt – så var noga med att be honom om tips! Inte bara på sånt som går att dricka!

5. Juldekorationer

Damma av förra årets julpynt eller släpp lös kreativiteten och pyssla själv! Handgjorda middagsmenyer, servettringar, pappersstjärnor och flytande ljus är bara några idéer som du kan använda som inspiration för att skapa något som gör atmosfären riktigt magisk!

6. Musik

Musik är ett måste! Det spelar ingen roll om det är Mariah, den där killen som kommer hem igen till jul, eller klassiskern om de tusen juleljusen – bara lyssna på sånt som får dig på gott humör och som lyser upp de annars så långa och mörka dagarna.

7. Fat Eliminator EXTREME

Vi vet hur svårt det är att stå emot sötsug och cravings, speciellt den här tiden på året, men lyckligtvis finns det ett sätt att minska ditt kaloriintag utan att skära ned på portionerna.

FatEliminator EXTREME har en helt nya formula som binder till upp till 28%* av fettet från maten du äter och bildar en gelé som inte kan smältas eller absorberas av kroppen. Eftersom kroppen inte har någon använding för det, så spolar kroppen istället ut det.

Skulle du vilja minska på onyttigheterna men fortfarande kunna njuta av allt det goda på julbordet? Nu är det möjligt!