7 tips till det perfekta julbordet

Julen är här och kanske just för det svåra året bakom oss behöver vi lite extra glädje och hålla Grinchen extra långt bort. Kanske kan du inte ha något vanligt julfirande detta år tillsammans med alla nära och kära, men det behöver inte betyda att julen ska behöva bli förstörd av pandemin.

Så avbryt inte julen ännu, här kommer 7 tips för det perfekta julbordet!

1. Människor du älskar

Du kanske får göra iordning ett bord för färre personer i år, men det borde inte vara en dealbreaker!

Njut av sällskapet med dem du kan & får vara tillsammans med och bjud in de du inte kan inkludera på plats via ett videosamtal! Tiderna kräver moderna lösningar och idag går det fortfarande att dela kärlek och skratt oavsett avstånd.

2. Hälsosam julmiddag

Dags för lite insikt: det är svårt att vara hälsosam just nu. Promenaden till skafferi, kyl & frys verkar vara mycket vanligare än den utomhus. Men varför inte göra ett löfte nu, om att börja äta hälsosamt, och att börja denna festliga säsong. Läckerheter kan komma i form av soppa på butternutsquash, citron & ört stekt kyckling eller lax, honungsglaserad rosenkål och sockerbetor och mozzarellasallad.

3. Julkakor

De förtjänar en dedikerad plats på listan för... julkakor.

Från havrekakor med jordnötssmör & choklad och dubbel-choklad avokadokakor och glutenfria pepparkakor, man får bli lite till sig över dessa, vi lovar att vi inte berättar för jultomten!

4. Drycker

Alkoholhaltiga drycker leder ofta till viktuppgång (särskilt i magområdet), så försök att välja hälsosammare versioner av dina festliga drycker istället. Farbror Google är full av idéer för alkoholfria drycker som tranbärsspritz, läsk med grapefrukt, honung och ingefära och till och med en hälsosam kopp varmchoklad - ja, du läste rätt - så var noga med att be honom om recept! Inte bara till vad som går att dricka!

5. Juldekorationer

Damma av förra årets julpynt eller släpp lös din kreativa sida och gör't själv! Handgjorda middagsmenyer, servettringar, snöflingor av papper och flytande ljus är bara några idéer som du kan använda för inspiration för att förbereda något som gör atmosfären riktigt magisk!

6. Musik

Det måste finnas musik. Oavsett om du tycker att det bara inte är Jul utan Mer jul ocg Tänd ett ljus - Eller Mariah och den där killen som kommer hem till jul.

Lyssna på vad som helst som får dig på gott humör och lyser upp de annars långa, dystra dagarna.

7. Fat Eliminator EXTREME

Vi vet att sötsug & cravings är det värsta, särskilt under den här tiden på året, men lyckligtvis finns det ett sätt att minska ditt kaloriintag utan att skära ned dina portioner.

FatEliminator EXTREME's helt nya formel binder till upp till 28%* av fettet av maten du äter och bildar en gel som inte kan smältas eller absorberas av kroppen. När kroppen inte kan göra bruk för det, spolar kroppen ut det istället.

Skulle du vilja minska på onyttigheterna men fortfarande kunna njuta av allt det goda på julbordet? Nu kan du!

Produkter för dig

-50%
Specialpris 249,00 kr Ordinarie pris 498,00 kr
Visa produkt