Václava förbättrade sin hälsa och sitt välbefinnande med ThyroLux

Václava jobbar som försäljningsassistent, och på fritiden gillar hon att vandra och laga mat.

Hon berättar att hon var ganska smal när hon var yngre, men att hon gått upp i vikt på grund av sköldkörtelproblem, vilket påverkat hennes liv negativt.

Václava

Lyckligtvis upptäckte hon ThyroLux och situationen förändrades snabbt till det bättre. Ta del av hennes berättelse och ta reda på hur!

“Det är helt naturligt”

Innan Václava fick problem med sköldkörteln mådde hon mycket bättre: "Jag mådde förstås bättre när jag var smal, jag blev inte andfådd lika lätt, jag hade mer energi och kände mig mer attraktiv".

En dag såg hon en annons för Sensilab på nätet och bestämde sig för att testa produkterna: "Jag tilltalades mest av de naturliga ingredienserna".

ThyroLux blev snabbt hennes favoritprodukt, och det är inte undra på med tanke på resultaten!

Visste du…?

Sköldkörteln reglerar vår ämnesomsättning. Om sköldkörteln är trög och inte frisätter tillräckligt med sköldkörtelhormoner, blir ämnesomsättningen långsammare. Det innebär att kroppen inte kan använda maten som energi lika effektivt, vilket leder till ett kaloriöverskott och följaktligen till viktuppgång.

“Jag kände mig plötsligt mindre trött”

Efter 3* månaders regelbunden användning av ThyroLux märkte Václava en betydlig förbättring: "Jag kände mig plötsligt mindre trött, jag slutade svettas så mycket och jag gick ner en hel del i vikt. Mitt galna sug efter sötsaker upphörde".

De senaste hälsokontrollerna har bekräftat att saker och ting verkligen har förbättrats: "Jag tog nyligen ett blodprov och läkaren konstaterade att mina blodvärden är helt normala!"

image

Visste du…?

Upp till 20% av alla vuxna har problem med sköldkörteln, och de flesta vet inte ens om det! Statistiken visar att kvinnor löper upp till åtta gånger större risk att drabbas, och att förekomsten bara ökar med åldern. I de allra flesta fall handlar det om att sköldkörtelns funktion är nedsatt. Personer med trög sköldkörtel upplever ofta trötthet, konstant frusenhet, överdriven viktökning, hjärndimma, trög matsmältning, skört hår, torr hud och muskelvärk.

ThyroLux – 4-i-1-stöd för sköldkörteln!

De naturliga ingredienserna iThyroLux stöttar sköldkörtelhälsan: de boostar ämnesomsättningen och återställer balansen i kroppen på ett skonsamt men mycket effektivt sätt. Dess 4-i-1-formula hjälper till att balansera sköldkörtelhormonerna, påskynda viktminskningen, förbättra koncentrationen och återställa hudens och hårets hälsa.

Och bäst av allt? Det är naturligt och helt hormonfritt!

Gör som tiotusentals andra kunder runt om i Europa och testa Thyrolux till specialpris NU!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt