Peter: Peter har ett vitare leende tack vare TeethTox!

Peter är en aktiv ung man som jobbar som barberare. Han var på jakt efter en produkt som skulle kunna hjälpa honom att bleka sina tänder utan dyra och tidskrävande tandvårdsbehandlingar.

image

En dag upptäckte han Sensilab av en slump på nätet. Det förmånliga priset och de naturliga ingredienserna övertygade honom om att testa tandblekningspaketet TeethTox Whitening Kit. Ta del av hans fantastiska berättelse nedan!

“Jag märkte skillnad redan efter en vecka*!”

Peter blev glad när paketet kom: "Det kom i en snygg, minimalistisk förpackning. Jag blev väldigt fascinerad av det blå LED-ljuset".

Han tyckte det var skönt att veta att processen inte skulle vara alls tidskrävande och att man bara behöver använda LED-lampan i 10 minuter om dagen.

Det tog inte heller lång tid förrän han började märka skillnad: "Jag kunde se de första resultaten redan efter en vecka*".

Visste du...?

Missfärgningar på tänderna kan bero på en mängd olika faktorer. Missfärgningar som orsakas av utvändiga faktorer, till exempel vissa livsmedel, drycker och tobaksprodukter, hör till de vanligaste och kan behandlas med blekningsprodukter.1

5* nyanser vitare tänder!

Med hjälp av färgkartan som ingår i paketet kunde Peter enkelt hålla koll på sina framsteg. När han började motsvarade hans tänder nyans 4 eller 5 på skalan, men det ändrades snabbt: "Efter en vecka var jag på nyans 7* och nu är jag på nyans 10*, eller kanske till och med 11*".

image

Peters skinande vita leende har dessutom haft en positiv inverkan på hans humör: "Jag känner mig mer självsäker och ler oftare!"

Visste du...?

Att le har flera hälsofördelar! Förutom det uppenbara – att minska stress och boosta endorfinerna som hjälper till att sänka blodtrycket – så visar nya studier att det även kan hjälpa till att stärka vårt immunförsvar.2

“Bättre än konkurrenterna”

På frågan om han skulle rekommendera TeethTox till andra användare svarar Peter entusiastiskt: "Det är definitivt en produkt man bara måste testa, priset är utmärkt och den är bättre än konkurrenterna! Jag skulle definitivt rekommendera den till mina vänner".

TeethTox Whitening Kit – för ett vitare och mer självsäkert leende på nolltid!

Vårt kliniskt testade, emaljsäkra tandblekningskit innehåller 1 LED-lampa, 2 tandskenor, 3 tuber med blekningsgel och en färgkarta, så att du enkelt kan följa dina framsteg. Få synliga resultat med hjälp av bara 10 minuters användning om dagen:

  • Effektivt mot missfärgningar och fläckar från mat, vin, kaffe, te och cigaretter
  • Upp till 3 nyanser vitare tänder efter en enda behandling
  • Med tillsatt kalcium, E-vitamin och aloe vera
  • Fritt från peroxid, för att undvika smärta och känslighet

TeethTox Whitening Kit är superlätt att använda – använd det hemma medan du lagar mat, sminkar dig eller tittar på tv. Den peroxidfria formulan innebär att den är säker att använda i upp till 6 dagar i rad.

Ta del av vårt specialerbjudande och anslut dig till Peter och alla andra nöjda TeethTox-kunder NU!

Kanske har du köpt TeethTox tidigare, men behöver påfyllning. Beställ nu till specialpris!

*Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att äta balanserat och ha en hälsosam livsstil.

Källor:

1 Silver, N. (2018, June 5). Is teeth whitening safe? Healthline. Retrieved April 22, 2022, from https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe

2 National smile week: 10 fun facts about smiling. Community Home Health Care. (2015, August 10). CommHealthCare. Retrieved April 22, 2022, from https://commhealthcare.com/national-smile-week-10-fun-facts-about-smiling/

Produkter för dig