Ilaria: "Jag känner mig starkare och full av energi!"

Ilaria beskriver sig själv som lång och robust, men inte överviktig. Hon har en hektisk livsstil och balanserar både arbete och studier, samtidigt som hon är sportig och aktiv på fritiden.

image

“Det kan vara rätt stressigt att jobba och plugga samtidigt!”

Ilaria berättar att det krävs ett högt tempo när man jobbar med digital marknadsföring och samtidigt studerar – speciellt om man dessutom har aktiva hobbies:

"Det kan vara rätt stressigt att jobba och plugga samtidigt. På fritiden älskar jag att spela tennis och promenera i naturen".

I ett försök att hitta balans i vardagen sökte Ilaria på nätet efter olika kosttillskott, och det var så hon snubblade över ThyroLux!

Hon listar flera anledningar till att hon valde att testa just detta kosttillskott: "de högkvalitativa ingredienserna, det fantastiska priset, de goda recensionerna och alla bra kommentarer på sociala medier". "Plus det faktum att det inte innehåller några hormoner", lägger hon till.

“Jag känner mig starkare och full av energi!”

Efter att ha använt ThyroLux märkte Ilaria otroliga förändringar!

"Jag har använt ThyroLux i fem månader nu och jag har märkt av några riktigt positiva förändringar. Jag känner mig starkare och full av energi! Till och med mitt fokus har förbättrats, vilket har hjälpt mig både med mitt jobb och med mina studier!"

"Jag har mindre värmevallningar, min sömn har förbättrats... Även min hud och mitt hår ser starkare och bättre ut!"

image

Hormonfritt stöd för sköldkörteln med ThyroLux!

ThyroLux bygger på naturliga aktiva ingredienser och erbjuder hormonfritt stöd för sköldkörteln – något som Ilaria var särskilt glad över. Produkten erbjuder en kraftfull 4-i-1-effekt: den balanserar sköldkörtelhormonerna, främjar viktminskning, förbättrar koncentrationen samt stärker hud och hår. Den påskyndar även matsmältningen och stöttar kroppens avgiftning!*

"Jag tycker att jag är i rätt bra form nu! Jag känner mig mindre uppblåst och har mindre vätskeöverskott... Jag har även gått ner i vikt, särskilt runt höfterna och låren! "

Och när vi frågar om Ilaria skulle rekommendera ThyroLux...

"Jag skulle absolut rekommendera ThyroLux!"

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten varierar från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte ämnade att förebygga, behandla eller bota hälsobesvär och allvarliga sjukdomar.

Produkter för dig

DETOX & STRESSLINDRING
-55%
Specialpris 334,99 kr Ordinarie pris 738,99 kr
Visa produkt