Buna förbättrade sin hälsa och vitalitet med Sensilab

Buna är professor och översättare med en passion för musik och en mycket hektisk livsstil. Sedan universitetstiden har hon kämpat med sin vikt och sin kroppsbild. Läs vidare för att ta reda på hur Sensilab hjälpt henne att känna sig lättare, få mer energi och förbättra sitt välbefinnande!

image

"Det var OK för mig att ha lite mer 'maskulin' kroppstyp"

Buna har en större kroppsbyggnad med en tendens till viktuppgång, men har tidigare känt sig nöjd med sin kropp: "Under gymnasiet var jag nöjd. Det var OK för mig att ha lite mer 'maskulin' kroppstyp, med breda axlar och starka ben, men även typiskt kvinnliga drag, som stora bröst. Jag älskade min kropp".

Tyvärr försämrades hennes hälsa och välbefinnande en hel del på grund av stress på universitetet: "Under mina studier upplevde jag mobbning och dispyter, en osund miljö och problem hemma, vilket påverkade mitt allmänna välbefinnande, både psykiskt och fysiskt".

"Jag blev väldigt nöjd med vad jag upptäckte"

Numera arbetar Buna långa dagar som professor och använder kosttillskott för att hålla energin uppe i sin hektiska vardag. Hon kom först i kontakt med Sensilab genom en annons på Facebook: "Jag tittade närmare på vad produkterna innehöll och gjorde lite efterforskningar, jag blev väldigt nöjd med vad jag upptäckte".

Av alla produkter som hon har testat är hon särskilt förtjust i vårt effektiva leverskyddspaket Hepafar Leverdetox och vår kraftfulla naturliga vätskedrivare WaterOut XXL.

"Jag började märka de första resultaten efter bara några dagar!"

Buna gjorde sin första beställning för över två år sedan och har varit en lojal Sensilab-kund ända sedan dess – och det är inte så konstigt, men tanke på de snabba resultaten: "Jag började märka de första resultaten efter bara några dagar!"

Produkterna bidrog till att förbättra hennes välbefinnande på flera plan: "Jag är mindre trött när jag vaknar, jag har bättre matsmältning och jag kan unna mig något ohälsosamt då och då utan att få halsbränna. Jag sover bra och har bra hy".

"Jag känner mig mycket lättare"

Nu mår Buna mycket bra i sin kropp: "Jag har inte längre samma matsug sent på kvällarna efter jobbet, jag börjar bli av med vätskeöverskottet, jag har inga problem med blåsan och jag känner mig inte längre uppblåst efter lunch".

Tack vare att hon fått mer energi och förbättrad fysisk rörlighet kan Buna även vara mer fysiskt aktiv: "Jag kan gå mycket längre och göra vissa övningar som jag inte kunde göra tidigare eftersom det gjorde att jag fick ont i och under knät. Men inte nu längre!"

Visste du…?

Att promenera är ett av de enklaste sätten att bli mer aktiv, gå ner i vikt och förbättra sin hälsa. Bara 10 minuters rask promenad varje dag räcker för att skörda mängder av hälsofördelar. Det kan hjälpa dig att bygga upp uthålligheten, bränna överflödiga kalorier och förbättra hjärt-kärlhälsan. Dessutom är det helt gratis!

På det hela taget tycker Buna att Sensilabs produkter har förändrat hennes liv till det bättre: "Jag känner mig mycket lättare rent fysiskt, även om jag fortfarande är ganska tung och inte förväntar mig resultat över en natt. Jag känner mig inte längre lika tung i benen, magen och axlarna".

De bästa produkterna för att boosta välbefinnandet

Buna har testat flera olika produkter från Sensilab under de senaste två åren – från vitaminer och mineraler till produkter för förbättrad hormonbalans. Här är två av hennes favoriter för ökad lättnadskänsla och vitalitet:

  • Hepafar Leverdetox –en avancerad kombination av te och kapslar som är utformad för att rena levern, förbättra matsmältningen och kickstarta viktminskning på naturlig väg.
  • WaterOut XXL –en läcker dryck med jordgubbssmak som är utformad för att reducera vätskeöverskott och uppblåsthet, rensa ut toxiner och ge synliga resultat inom bara några dagar!

Få Bunas favoritprodukter till specialpris och ta första steget mot ett lyckligare och hälsosammare liv redan idag!

Produkter för dig