Dags att ta farväl av problemen med prostatan och urinvägarna en gång för alla!

Forskare har gjort en revolutionerande upptäckt – nu finns det äntligen en efterlängtad lösning på prostataproblemen!

Statistiken** är häpnadsväckande – cirka 50*% av alla män i åldrarna 50-61 år och upp till 90*% av alla män över 80 år har en förstorad prostata! Prostatan är en liten könskörtel som utgör en del av det manliga fortplantningssystemet. Den sitter under urinblåsan och omsluter en del av urinröret. Att prostatan förstoras är en process som sker naturligt med åldern.

image

De vanligaste faktorerna bakom en förstorad prostata förutom hög ålder är genetik, osund kost, överdriven alkoholkonsumtion (särskilt öl), övervikt, brist på motion, rökning med mera.

En förstorad prostata börjar till slut att trycka mot urinröret och orsakar urinvägsbesvär. Några av de vanligaste problemen inkluderar:

 • Urinträngningar (oförmåga att fördröja urinering)
 • Ökad urineringsfrekvens (behov att kissa 8 gånger om dagen eller mer)
 • Ihållande urinträngningar på natten
 • Problem att starta en urinstråle
 • Svag eller avbruten urinstråle
 • Droppande urin
 • Oförmåga att tömma urinblåsan ordentligt

Efter många års studier har forskarna äntligen gjort en revolutionerande upptäckt. De har utvecklat en unik formula med 9 otroliga ingredienser som främjar sund prostatafunktion, balanserar testosteronnivåerna och lindrar prostataproblem!

Hans agerade snabbt när han började få problem med urinvägarna

Hans jobbar med administration och är van vid långa arbetsdagar på kontoret. Hans jobb är den främsta orsaken till en mestadels stillasittande livsstil med lite motion och ohälsosamma kostval. Hans började få problem med urinvägarna när han närmade sig sin 55-årsdag. Han gick till läkaren och problemen förklarades till en början med en infektion. Han åt en omgång antibiotika men upplevde ingen särskild förbättring, så han bokade in ett nytt besök hos sin läkare. Hon gav honom en remiss till en urolog eftersom hon misstänkte att problemen kunde vara kopplade till en förstorad prostata. Efter några tester bekräftade urologen diagnosen.

Hans blev förvånad över att han redan hade samma problem som sin 80-årige far.

"Jag visste att äldre män brukar drabbas av prostataproblem, men jag visste inte att det kan börja redan i 50-årsåldern."

Ändå visade en snabb sökning på internet att män kan börja uppleva prostatarelaterade urinvägsproblem så tidigt som i 40-årsåldern!

"Jag blev chockad! Jag ville inte börja ta medicin direkt. Istället bestämde jag mig för att försöka hitta ett naturligt kosttillskott som passade mina behov!"

"Jag ägnade en hel helg åt att göra efterforskningar på internet, min fru började till och med klaga på att jag var klistrad vid min telefon", medger Hans med ett leende.

"Jag begränsade mitt val till tre alternativ. Efter att ha jämfört ingredienserna, kvaliteten och priset bestämde jag mig för att testa Prostate Support från Sensilab."

"Jag kunde inte vara mer nöjd med mitt val!"

"Jag har använt Prostate Support i 2* månader nu och har inga planer på att sluta. Det har verkligen hjälpt mig otroligt mycket! Jag behöver inte gå på toaletten lika ofta, och när jag väl gör det så får jag lindring mycket snabbare." 

Hur fungerar det här kosttillskottet?

Det finns en hel del ingredienser i den här produkten som är värda att nämnas. Den stora stjärnan är dock utan tvekan pumpafröextrakt, som hjälper till att upprätthålla god urinblåsefunktion. Forskning** visar att pumpafröextrakt i genomsnitt ökar urinflödet med mer än 31*%, minskar urineringsfrekvensen (med 23,9*% under dagen och 56,5*% under natten) och förbättrar livskvaliteten med mer än 46*%.

Andra ingredienser som gör denna formula så unik är sågpalmetto, nässlor, linfrö, lykopen, quercetin, zink, selen och vitamin B6.

Alla ingredienser är noggrant utvalda för sin positiva effekt på prostatan och mäns hälsa.

image

Miguel fick äntligen sin nattsömn tillbaka

Miguel är nypensionerad advokat. Sedan han gick i pension har han sett fram emot att sova längre, men tyvärr har urinvägsproblemen satt käppar i hjulet för hans planer.

"Jag har haft urinvägsproblem på grund av en förstorad prostata under en längre tid, men på något sätt har jag lyckats hantera det. Men ända sedan jag gick i pension började det störa min sömn. Jag behövde gå upp flera gånger per natt, vilket gjorde att jag kände mig utmattad och orkeslös under dagen."

"Det värsta var att mina nattliga toalettbesök väckte min fru, hon började till och med prata om att jag borde börja sova på soffan."

Miguel berättade om sina problem för en vän, som rekommenderade Prostate Support

"Jag känner en vän som också lider av prostataproblem, så jag frågade honom om råd. Han rekommenderade Prostate Support. Jag beställde direkt, och min situation har förbättrats drastiskt sedan jag började använda det."

Snabba resultat

Det är viktigt att komma ihåg att alla människor är olika, så det kan variera hur snabbt man märker av effekten av Prostate Support. Därför rekommenderar vi att man använder produkten i minst 3 månader. Men det är helt säkert att använda den kontinuerligt eller att upprepa 3-månaderskuren vid behov.

Miguel rekommenderar gärna produkten till vänner och familj.

"Jag började märka skillnad ganska snabbt. Nu tar jag 1 kapsel efter frukost och 1 efter lunch, och det stående skämtet mellan mig och min fru handlar om livet 'före Prostate Support' och 'efter Prostate Support'."

"Jag behöver inte gå upp på nätterna längre, och det är inte längre tal om separata sovrum."

Prostate Support är ett perfekt val!

Harry har använt produkten i några månader och är bara en av många nöjda kunder.

"Jag kunde inte vara mer nöjd."

"Jag kan med glädje rapportera att den här produkten verkligen fungerar. Jag började märka de första resultaten efter bara några* dagar, och jag är väldigt nöjd."

Charles övervann sin skepsis och blev fri från problemen

Precis som många andra män i sin familj började Charles få problem med prostatan vid 60 års ålder. Han drabbades av urinträngningar, ökad urineringsfrekvens och problem med att tömma blåsan ordentligt.

Charles berättar att problemen påverkade hans sociala liv eftersom han inte längre ville lämna hemmet.

"Jag började undvika att gå ut. Tanken på att inte veta om det fanns en toalett i närheten gjorde mig nervös, vilket bara förvärrade problemen."

Trots att Charles i vanliga fall inte litar på kosttillskott, så skickade hans kusin ett paket Prostate Support till honom.

"Phillip sa att jag borde prova den här produkten. Den hjälpte honom och han var övertygad om att den skulle hjälpa mig också. Jag ville inte förolämpa honom genom att avvisa gåvan, så jag gav det ett försök."

"Jag märkte snart en förbättring."

"Jag kunde knappt tro mina ögon! Phillip hade rätt, produkten gjorde underverk. Jag beställde mer när jag märkte att jag höll på att få slut."

Charles säger att han gärna delar med sig av sin berättelse om det kan hjälpa andra att känna igen sig och hitta en lösning.

Miljontals män kämpar med prostataproblem

Åldrande, lägre testosteronnivåer, genetik, osund kost med för mycket alkohol och koffein, övervikt och brist på fysisk aktivitet är alla faktorer som kan bidra till en förstorad prostata och därmed till urinvägsproblem.

Den rätta lösningen på prostatarelaterade problem är en mer hälsosam livsstil i kombination med en produkt som främjar sund prostatafunktion, balanserar testosteronnivåerna och lindrar urinvägsbesvär.

Lyckligtvis är vår bästsäljande produkt ett utmärkt val för att hjälpa till att uppnå just detta.

Flera ingredienser som arbetar synergistiskt mot ett gemensamt mål

Förutom pumpafröextrakt är vår formula även berikad med flera andra ingredienser som är fördelaktiga för prostatahälsan.

Sågpalmetto förespråkas som ett kosttillskott vid symtom med koppling till en förstorad prostatakörtel. Det rekommenderas som en källa till fettsyror som främjar fortplantningsfunktionen och har gynnsam effekt på mäns hälsa.

Linfrön främjar sund prostatafunktion hos åldrande män, medan nässlor traditionellt används för att stötta urinvägarna.

Produkten innehåller dessutom zink, vitamin B6 och selen, som upprätthåller normala testosteronnivåer och skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Sist men inte minst har vi tillsatt lykopen, som anses spela en viktig roll för prostatahälsan, och quercetin, som förknippas med flera olika hälsofördelar.

Prostate Support kan:

 • Främja sund prostatafunktion
 • Minska urineringsfrekvensen med 23,9*% under dagen och 56,5*% under natten
 • Förbättra urinflödet med i genomsnitt över 31*%
 • Bidra till att upprätthålla hälsosamma testosteronnivåer
 • Förbättra livskvaliteten med över 46*%

Gör som Steve och andra nöjda kunder som vittnar om betydande förbättringar!

Efter 3 månaders kontinuerlig användning av Prostate Support hörde Steve av sig för att tacka oss för hjälpen och dela med sig av sin berättelse.

"Jag kämpade med täta toalettbesök som störde min sömn. Som ett resultat kände jag mig utmattad på dagarna och hade ingen energi att göra de saker jag älskar."

"Det är väldigt prisvärt också."

Steve fortsätter: "Läkaren undersökte mig för att se om någonting var allvarligt fel, men förklarade att prostataproblem är normalt i min ålder. Så när jag lämnade mottagningen bestämde jag mig för att testa en produkt som jag hade sett i reklamen. Jag var lite skeptisk till en början, men bestämde mig för att prova ändå."

"Jag började ta 2 kapslar om dagen och märkte den första förändringen efter ungefär 2* veckor, när toalettbesöken blev mindre täta. Det gjorde min vardag mycket bättre. Jag har fortsatt använda det ända sedan dess och kommer inte att sluta!"

"Mitt liv förändrades till det bättre efter att jag började använda det."

Robert har äntligen hittat en lösning

Efter flera års kamp var Robert nära att ge upp: "Jag höll på att bli tokig. Jag kände mig konstant kissnödig, men när jag kom till toaletten hade jag svårt att kissa och det tog evigheter att få lindring. Det första jag gjorde vart jag än gick var att kolla var toaletten låg, för att kunna känna mig trygg. Jag lovar, det höll på att driva mig till vansinne."

Han märkte snart en förbättring

Min dotter fick nog av mina ständiga klagomål och köpte Prostate Support till mig. Mina förväntningar var naturligtvis inte höga. Med tanke på alla andra piller jag var tvungen att ta trodde jag inte att ett kosttillskott skulle vara till någon nytta. Men hon sa att det inte skadade att testa, så det gjorde jag, och det är jag väldigt glad för. Jag märkte snart en förbättring och nu är min sociala kalender full igen!"

"Det är verkligen prisvärt och väldigt effektivt."

Efter att ha använt produkten i några månader bekräftar Robert att den har hjälpt honom att förändra sitt liv radikalt, och han kan inte nog tacka sin dotter. "Det är så effektivt att jag aldrig vill sluta använda det."

"Om du inte ser resultat direkt, ge inte upp!"

"Jag rekommenderar gärna den här produkten till alla. Om den hjälper mig är jag säker på att den kan hjälpa andra. Men kom ihåg att alla är olika. För vissa kan det ta längre tid att se resultat än det gör för andra. Så det är viktigt att ha tålamod och inte ge upp!"

Bekämpa prostataförstoring med naturens hjälp!

Prostate Support erbjuder allt stöd som prostatan behöver. Vår produkt är inte bara en favorit bland många kunder, vi förbättrar kontinuerligt formulan i linje med de senaste studierna och har kliniska data som styrker dess effektivitet.

Så fungerar Prostate Support

Prostate Support innehåller den optimala kombinationen av ingredienser för att främja prostatahälsan. Vår formula hjälper till att förbättra livskvaliteten och bekämpa prostataproblem genom att främja sund prostatafunktion, balansera testosteronnivåerna och lindra urinvägsbesvär.

Enastående resultat!

Tusentals kunder har redan provat Prostate Support och upplevt fantastiska resultat. Deras berättelser visar att produkten hjälper till att:

 • Främja sund prostatafunktion
 • Minska urineringsfrekvensen under både dagen och natten
 • Förbättra urinflödet
 • Upprätthålla balanserade testosteronnivåer
 • Förbättra den övergripande livskvaliteten

Prostate Support håller snabbt på att bli marknadens främsta produkt för prostatastöd. Vi rekommenderar att du använder den i minst 3 månader, men den är helt säker att använda hur länge som helst.

En bästsäljare bland produkter som främjar sund prostatafunktion!

Varje dag använder tusentals män Prostate Support och upplever enastående resultat! Den här produkten kan förbättra prostatahälsan och det allmänna välbefinnandet.

Stötta din prostata och bli en av tusentals nöjda Prostate Support-användare! Beställ till kampanjpris nu och upplev den fantastiska effekten, du också!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att ha en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

**Källor:

U.S. Department of Health and Human Services. (n.d.). Prostate enlargement (benign prostatic hyperplasia) - NIDDK. National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. Retrieved April 18, 2023, from https://www.niddk.nih.gov/health-information/urologic-diseases/prostate-problems/prostate-enlargement-benign-prostatic-hyperplasia

View of the role of Cucurbita pepo in the management of patients affected by lower urinary tract symptoms due to benign prostatic hyperplasia: A narrative review. (n.d.). Retrieved April 18, 2023, from https://www.pagepressjournals.org/index.php/aiua/article/view/aiua.2016.2.136/5810

Produkter för dig