Dags att ta farväl av klimakteriebesvären

Forskare har gjort en revolutionerande upptäckt:  äntligen finns en lösning på hormonell obalans i (för)klimakteriet!

Hela 85*% av alla kvinnor upplever någon gång symptom på (för)klimakteriet. Under förklimakteriet (en övergångsfas som föregår klimakteriet) och klimakteriet drabbas kvinnor av en betydande hormonell obalans, särskilt i sina östrogennivåer, vilket kan leda till en rad olika, i vissa fall försvagande, symtom.

De vanligaste symptomen är värmevallningar, nattliga svettningar, sömnproblem, humörsvängningar, ökad aptit, viktuppgång (särskilt runt magen), vaginal torrhet och minskad sexlust. Det mest uppseendeväckande är att dessa symptom kan dyka upp så tidigt som i 30-årsåldern!

På senare år har experter på kvinnohälsa arbetat hårt för att hitta ämnen som kan erbjuda lindring under övergångsåldern, och de har hittat en lovande ingrediens: humleextrakt!

Christina har kämpat med klimakteriebesvär i flera års tid

Klimakteriet, övergångsfasen som föregår den sista menstruationen, kan pågå i upp till 10 år. Det kan få omfattande konsekvenser och påverka sömnen, självförtroendet och förmågan att leva livet fullt ut.

Christina bestämde sig för att ta saken i egna händer och köpte M-Pause, ett förstklassigt kosttillskott för stöd under klimakteriet.

"Jag såg en annons på nätet för den här produkten, och den lät perfekt för mig. Den innehåller ingredienser jag har hört talas om som stöttar kvinnor i klimakteriet: humleextrakt och rödklöver."

“[Det] gör en enorm skillnad!" 

"Jag har använt M-Pause regelbundet i nästan 2* månader, och det gör verkligen en enorm skillnad. Jag har färre värmevallningar och nattliga svettningar, vilket även gör att jag kan sova bättre. Jag har till och med gått ner lite i vikt!"

M-Pause innehåller en unik, patenterad form av humleextrakt: Lifenol®. Studier visar att det kan bidra till att minska värmevallningar och nattliga svettningar och lindra andra plågsamma klimakteriebesvär, som irritabilitet, sömnproblem, huvudvärk, viktuppgång, humörsvängningar, koncentrationsproblem och låga energinivåer.

Förutom humleextrakt innehåller formulan även andra naturbaserade ingredienser som rödklöver, som också hjälper till att lindra klimakteriebesvär, och cikoriarot, som främjar matsmältningen och underlättar viktminskning. Formulan är ytterligare förstärkt med svartpeppar, som främjar kroppens absorption och användning av de övriga ingredienserna.

Hur fungerar produkten?

M-Pause hämtar sin kraft från extrakt av humle och rödklöver som är rika på fytoöstrogener (växtbaserade östrogenliknande ämnen) för att balansera östrogennivåerna och ge kvinnor i (för)klimakteriet den lindring som de så desperat behöver. Studier** visar att enbart humleextraktet Lifenol® kan reducera värmevallningarna med 4* gånger och de nattliga svettningar med 2* gånger! Men det är inte allt!

Det kan även kraftigt minska de plågsamma besvär som kvinnor dagligen upplever, till exempel irritabilitet, sömnproblem, huvudvärk, viktuppgång, humörsvängningar, koncentrationssvårigheter och låga energinivåer. Faktum är att den superstarka effekten hjälper användaren att uppleva hela 2* gånger färre klimakteriesymtom på bara 6* veckor!

En randomiserad, dubbelblind och placebokontrollerad studie** bekräftar att deltagarna upplevde 4* gånger färre värmevallningar efter bara 6* veckors användning!

Det innebär att denna revolutionerande, naturbaserade produkt kan hjälpa dig att tackla klimakteriebesvär som:

 • Värmevallningar och nattliga svettningar
 • Sömnproblem
 • Humörsvängningar
 • Ökad aptit och viktuppgång
 • Förlorad sexlust

Sarah hittade en lösning mot sina värmevallningar!

Sarah började uppleva svårare klimakteriebesvär när hon närmade sig 50. Hon följde alla de vanliga rekommendationerna, åt hälsosamt och motionerade, men ingenting hjälpte.

"Jag kunde inte vara mer nöjd!"

"Den här produkten var det enda som hjälpte. Värmevallningarna var det värsta – och nu är de nästan borta. Jag kunde inte vara mer nöjd."

Snabb lindring av klimakteriebesvär

Det kan variera hur snabbt den här produkten ger resultat. Det är viktigt att komma ihåg att besvären i samband med (för)klimakteriet kan skilja sig avsevärt från person till person, och att det inte går att lösa problemen över en natt. Vissa märker skillnad inom några dagar, medan andra kan behöva lite mer tid. Vi rekommenderar att du använder produkten i minst 3 månader, men det är fullkomligt säkert att använda den så länge det behövs!

"Jag märkte en snabb förbättring."

Sarah rekommenderar gladeligen produkten till alla hon träffar. Hon uppskattar också att den även innehåller cikoriarot, som stöttar matsmältningen och främjar viktminskning.

"Jag märkte en snabb förbättring. Jag tar 1 kapsel om dagen, och det märks en synlig skillnad. Jag kan glatt meddela att efter en lång period av obehag, så har värmevallningarna och de nattliga svettningarna försvunnit nästan helt och hållet."

Det här kosttillskottet är det perfekta valet

Nicola har använt den här produkten i ett par månader nu och är bara en av många nöjda kunder.

"[Den] gör underverk"

"Jag kan glatt meddela att den här produkten gör underverk. Jag märkte att mina besvär blev mycket lättare att hantera efter bara några dagar, och det har bara blivit bättre sedan dess. Jag har använt den i ett par månader nu, och jag tycker ärligt talat att alla kvinnor i min ålder behöver den här produkten!"

Helen var skeptisk – men ändrade sig snabbt!

Helen hade problem med värmevallningar och nattliga svettningar, så till den grad att det störde hennes nattsömn. Trots att hon vanligtvis är lite skeptisk till kosttillskott bestämde hon sig för att lägga sina tvivel åt sidan och testa den här produkten. Den visade sig vara precis vad hon behövde.

"Jag var alltid svettig och det påverkade verkligen min självkänsla. Som tur var fick jag tips av en vän som gick igenom klimakteriet ungefär samtidigt om att testa M-Pause!"

"[Det] tog inte lång tid att övertyga mig."

"Efter ett par veckor blev livet mer uthärdligt, så det tog inte lång tid att övertyga mig. Nu när jag har använt det i några månader har alla negativa aspekter av klimakteriet försvunnit, och jag känner äntligen att jag kan njuta av livet fullt ut igen."

Helen är otroligt tacksam för att hennes vän rekommenderade produkten och rekommenderar den gärna vidare till andra kvinnor som går igenom samma sak.

Miljontals kvinnor kämpar med att ta sig igenom denna övergångsfas... Men så behöver det inte vara!

Vår moderna livsstil gör det inte direkt enkelt för kvinnor: stress, övervikt, för mycket koffein – allt detta kan bidra till att förvärra klimakteriebesvären. Det gäller även andra faktorer som vi kanske inte omedelbart tänker på, som rökning, alkohol och till och med kryddstark mat!

Att minska stressen och ha en hälsosam livsstil kan hjälpa. När värmevallningarna kommer kan det även vara bra att ha en bärbar fläkt tillhands. Det är dessutom klokt att välja kläder och sängkläder i naturliga material, som bomull eller linne.

Och kom ihåg att om allt annat misslyckas, så finns våra bästsäljande kapslar M-Pause här för att hjälpa dig!

Olika ingredienser som arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål

Förutom ett otroligt, patenterat humleextrakt innehåller formulan även andra kraftfulla ingredienser.

Rödklöver bidrar till att ytterligare lindra klimakteriebesvären och gör övergångsåldern lugnare och mer bekväm. Cikoriarot stöttar matsmältningen och främjar viktminskning. Svartpeppar främjar kroppens absorption och användning av de övriga ingredienserna, vilket ökar deras effektivitet.

Det här kan M-Pause hjälpa till med:

 • Lindra obehag i klimakteriet
 • Främja god sömn
 • Reducera värmevallningar, nattliga svettningar och andra klimakteriebesvär
 • Underlätta viktminskning

GÅVA med varje köp: En GRATIS e-bok med hälsotips, kostråd och läckra recept!

Gör som Gemma och massor av andra nöjda kunder!

Efter att ha använt M-Pause i 2* månader kontaktade Gemma oss för att dela med sig av sin berättelse.

"Jag kämpade verkligen under klimakteriet på grund av de oändliga svettningarna och värmevallningarna. Jag hade även en hel del matsmältningsproblem, så jag kände mig väldigt obekväm hela tiden."

"Förhållandet mellan pris och kvalitet är helt otroligt!"

"Läkaren gav mig alla de vanliga tipsen, men jag lyckades inte få någon lindring. Jag ville ha något som var naturbaserat, och bestämde mig för att hitta en lösning på egen hand. Som tur var upptäckte jag M-Pause!"

"Efter några månader kan jag säga att jag är otroligt imponerad. Förhållandet mellan pris och kvalitet är helt otroligt! Min matsmältning har förbättrats och jag har betydligt färre värmevallningar. Allt jag kan säga är: WOW!"

Vicky har äntligen hittat en lösning

Precis som många andra kvinnor upplevde Vicky alla de typiska klimakteriebesvären. Hon säger att värmevallningarna var det allra värsta: "Jag kunde inte gå någonstans utan ombyte. Jag kunde aldrig slappna av och mitt självförtroende blev lidande."

Hon märkte snabbt en förbättring

"Jag såg en annons för M-Pause på nätet och tänkte att jag inte hade något att förlora. Jag ville prova något med naturliga extrakt innan jag tog till de hormonella behandlingar som min läkare rekommenderade. Jag måste erkänna att jag inte riktigt trodde att det skulle hjälpa."

Efter ett par veckors användning erkänner Vicky glatt att hon hade fel: "Det har hjälpt mig att förbättra mitt liv något enormt. Det är väldigt effektivt och prisvärt!"

Slå tillbaka mot klimakteriebesvären

M-Pause erbjuder det stöd som varje kvinna behöver för att bekämpa klimakteriebesvären, tack vare ett mycket effektivt humleextrakt och andra naturbaserade ingredienser.

Det är inte bara våra nöjda kunder som bekräftar produktens effektivitet, dess positiva egenskaper styrks även av kliniska studier!

Enbart humleextraktet Lifenol® kan reducera värmevallningarna med 4* gånger och de nattliga svettningarna med 2* gånger!

Det kan även kraftigt minska de plågsamma besvär som kvinnor dagligen upplever, t.ex. irritabilitet, sömnproblem, huvudvärk, viktuppgång, humörsvängningar, koncentrationssvårigheter och låga energinivåer. Faktum är att den superstarka effekten kan hjälpa användaren att uppleva hela 2* gånger färre klimakteriesymptom på bara 6* veckor!

Rödklöver

Rödklöver har använts inom traditionell medicin i århundraden! Vetenskapliga rön bekräftar påståendet om att växten kan hjälpa till att lindra klimakteriebesvär som värmevallningar, överdrivna svettningar, rastlöshet och irritabilitet.

Tack vare rödklöver innehåller denna formula allt som behövs för ett bekvämare och lugnare klimakterium.

Enastående egenskaper!

Tusentals nöjda kunder har redan testat M-Pause och vittnar om produktens enastående egenskaper! Feedback från våra kunder visar att det kan hjälp till vid klimakteriebesvär som:

 • Värmevallningar
 • Nattliga svettningar
 • Sömnproblem
 • Viktuppgång
 • Matsmältningsproblem

Inte undra på att M-Pause snabbt har blivit en bästsäljare bland produkter för kvinnors hälsa!

*Ansvarsfriskrivning: Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att förebygga, behandla eller bota någon typ av hälsobesvär eller allvarliga sjukdomar. Det är viktigt att ha en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

**Källor:

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomised, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardised hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Produkter för dig

HORMONBALANS & VIKTMINSKNING
-60%
Specialpris 233,99 kr Ordinarie pris 582,99 kr
Visa produkt
HORMONELL BALANS
-26%
Specialpris 399,99 kr Ordinarie pris 537,98 kr
Visa produkt