Nina, 39 år gammal "Tack Hepafar! Det sänkte mina kolesterolnivåer!"

39-åriga Nina jobbar på Logistikavdelningen. Vid första anblicken skulle de flesta säga att hon är helt frisk och välmående, men en hälsokontroll avslöjade något helt annat.

image

Högt kolesterol, övervikt, fett kring magen, och utmattning lämnade henne med väldigt lite energi kvar och inte tillräckligt med styrka för att ta hand om sin familj och andra viktiga uppgifter.

Men hon tänkte att det här var nog normalt, att hennes energi skulle komma tillbaka någon gång.

"I samband med min graviditet gick jag upp 20 Kilo", förklarar Nina, som tidigare aldrig haft några problem med sin vikt. "Kanske var jag till och med lite väl tunn förut."

Hon provade några olika dieter, men inget verkade fungera. "Om jag gick ner 1 kilo så gick jag upp det dubbla när jag slutade upp med dieten." Hennes vikt började hindra henne i hennes vardag, hon kände sig alltid trött, alltid på dåligt humör och tillsammans gjorde allt detta att hennes självkänsla sjönk.

Allt detta påverkade hennes Lever, vilket resulterade i höga kolesterolnivåer.

"Jag var verkligen oroad över det höga kolesterolet. Med de tecknen jag såg, misstänkte jag att levern var ansvarig för mina problem."

Lösningen!

Hon visste inte hur hon skulle lösa sina problem tills hon fick ett e-postmeddelande om Hepafar och beslutade att prova på en leverdetox.

Symptomen hon upplevde, bland annat den konstanta tröttheten, ökade kolesterolnivåer, viktökning och fett kring magen och utöver det en oförmåga att gå ner i vikt trots flera försök, alla dessa problem som Nina hade pekade mot en överansträngd lever.

Innan hon började använda Hepafar bestämde hon sig för att ta ett blodprov eftersom hon ville ha bevis om produkten fungerade. Värdena hon fick var inte direkt uppmuntrande.

Hon var orolig inför blodprovet

Efter en månads användning av Hepafar tog Nina återigen ett blodprov eftersom hon var orolig att hennes värden inte skulle ha blivit bättre. Men hon möttes av en trevlig överraskning: hennes blodlipidnivåer var tillbaka till det normala. Hon märkte även andra positiva förändringar: hon har lyckats komma i mycket bättre form, tappat flera centimeter kring midjan och även runt höfterna och även gått ner i vikt.

Stabilisering av värdena främjar viktminskningen

"Efter en månads detox med Hepafar märkte jag stora förändringar. Jag mår bra. Jag har mycket mer energi. Efter jobbet känner jag mig inte trött längre och orkar göra många saker som jag förr hade skjutit upp och gjort under helgen. Jag tränar regelbundet. Jag har lättare att somna och sover bättre än tidigare."

"Min matsmältning har också förbättrats. Jag märker det genom att jag inte har problem med gaser, så som tidigare", förklarar hon förändringarna som hon märkt efter den första månadens användning av Hepafar.

 

Nina rekommenderar Hepafar om...

"Jag rekommenderar Hepafar till alla som känner sig trötta, hjälplösa och överbelastade. Framförallt till de som vill gå ner i vikt. Jag tror en frisk & ren lever är grunden för att nå en god livskvalitet och lyckas med en framgångsrik viktminskning." 

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-53%
Specialpris 277,99 kr Ordinarie pris 592,99 kr
Visa produkt