-53%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Hepafar - 1 månad

Det ultimata paketet för en grundlig 30-dagars leverrensning:

 • Avgiftaråterställer och stärker levern
 • Eliminerar toxiner från kroppen för gott
 • Boostar energin och vitaliteten
 • Stöttar leverns fettomsättning
 • Med 2 revolutionerande produkter för maximala fördelar
 • Endast naturliga aktiva ingrediensen
 • Hjälper till att reglera inflammationsresponsen
 • Lämpligt för vegetarianer och veganer
 • Över 15 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Hepafar har över 300 000 nöjda kunder runt om i EU!

Paketet innehåller: 2 askar Hepafar Forte PREMIUM (2 x 30 kapslar) och 1 ask Hepafar Fibers (15 påsar)

Contents: 1x Hepafar - 1 månad 0 none/30 dagar

Räcker till 30 dagar

-53% rabatt
Specialpris 279,00 kr Ordinarie pris 597,00 kr

Välj paket:

Tips: Spara ytterligare 20% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
53% rabatt
597,00 kr
279,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 30 dagars förbrukning varje månad)
20% extra rabatt
 
597,00 kr
223,20 kr
I lager
SKU
902181

Se hur Hepafar hjälper mot en överansträngd lever och lindrar symptomen

Upp emot 2 miljoner svenskar lider av en överansträngd lever

Vardagsstress, sömnbrist, osund mat, alkohol, rökning, brist på motion… Alla dessa faktorer kan belasta levern så mycket att det leder till en överansträngd lever. Problemet är bara att de flesta inser inte att de lider av en överansträngd lever.

Vad gör du när du får huvudvärk? De flesta av oss tar en värktablett. Och vad gör du om du har en överansträngd lever? Troligen ingenting. För när du har huvudvärk gör det ont. Du vet att något är fel så du vidtar åtgärder. Men levern har inga nerver. Den gör inte ont.

Eftersom en överansträngd lever inte gör ont, gör vi sällan något åt det. Ändå är en femtedel av alla svenskar drabbade.

Över 500 nyckelfunktioner

Vi inser inte hur viktig levern är. Vi vet alla var hjärtat sitter, vilken funktion det har och varför vi inte kan leva utan det. Men vet du var levern sitter och vad den gör? Visste du att vi inte kan överleva utan den? Om levern slutar att fungera har vi bara 3 dagar kvar att leva, som allra mest!

Och även om vi kan operera in ett konstgjort hjärta gäller inte samma sak för levern. Den har över 500 viktiga funktioner, och många av dem vet vi fortfarande inte mycket om.

Levern gör inte ont, men den skickar ut nödsignaler

Personer med överbelastad lever kan bland annat uppleva:

 • Ihållande trötthet
 • Växande midjemått
 • Svårighet att gå ner i vikt
 • Låga energinivåer
 • Oregelbunden matsmältning
 • Förhöjda kolesterol- och triglyceridnivåer

Det bästa för din levers hälsa

För att erbjuda dig den bästa lösningen för din lever har vi utvecklat kapslarna Hepafar Forte PREMIUM med 3-i-1-effekt:

 • Avgiftar och säkerställer effektiv nedbrytning och eliminering av alla gifter från din lever och din kropp
 • Regenererar leverceller och optimerar deras funktion
 • Förstärker din lever så att den effektivt kan hantera miljögifter

10 gånger starkare effekt – vetenskapligt bevisat

Hepafar Forte PREMIUM innehåller en patenterad form av mjölktistelextrakt (silybin). Eftersom levern inte kan utnyttja mjölktistel så effektivt, har vi inneslutit ämnet i fosfolipider. Föreställ dig det som en mikroskopisk droppe olja.

Det gör att levern kan använda mjölktisteln upp till 10 gånger mer effektivt, vilket ger 10 gånger starkare effekt jämfört med liknande produkter.

Försäkra dig om att toxinerna lämnar kroppen för gott

Hepafar Forte PREMIUM är utvecklad för att rena levern. Det är även nödvändigt för toxinerna att lämna kroppen, annars återvänder de bara till levern. De vattenlösliga akaciafibrerna i drycken Hepafar Fibers spelar en nyckelroll i den processen.

När vi dricker Hepafar Fibers binder akaciafibrerna de toxiner och det kolesterol som elimineras av levern under avgiftningen. Fibrerna hjälpertoxinerna att lämna kroppen och hjälper därigenom till att förebygga en överansträngd lever.

Vad går att åstadkomma på 1 månad?

På 1 månad kan levern regenereras betydligt, men bara under två förutsättningar:

 • Levern blir inte längre blir bombarderad med toxiner, vilket innebär förändringar av diet, livsstil och stressnivåer.

 • Avgiftningen förstärks med kapslarna Hepafar Forte PREMIUM och dryckenHepafar Fibers.

Om du vill stärka din lever och få långvariga resultat kommer du att behöva en längre tremånaders rengöring.

Våra kunder har varit Hepafar trogna i ett halvt decennium

Hepafar är en lösning som många av våra kunder inte vill vara utan. Vi förbättrar hela tiden produkten - allt eftersom man gör nya vetenskapliga upptäckter och hittar fler möjligheter. Hepafar får allt fler följare.

En nöjd kund är James som med hjälp av Hepafar kunde göra sig av med de extra kilona som fastnat runt magen. Han säger att han gått upp mycket i vikt på de senaste åren. Efter att ha tagit Hepafar i flera månader och ändrat sina matvanor blev han positivt överraskad då han återigen kunde komma i kläder med storlek M. Den storleken hade han inte kunna använda på många år!

Doktorn sa till 44 år gamla Sonia att hon var tvungen att sänka sin kolesterol om hon inte ville ta mediciner för resten av livet. Hon började leta efter en naturlig lösning på nätet och hittade Hepafar Forte. På bara några månader lyckades hon halvera sin kolesterol och gå ner i vikt. 

“Jag gillar sötsaker” sa Zach. Han kämpade med vikten, kände sig uppblåst och saknade motivation. Han började leta online för att ta reda på vad problemet kunde vara. Han drack aldrig alkohol så hade ingen aning om att det kunde vara problem med levern. Efter ett antal veckor med Hepafar-produkter märkte han stora skillnader. "För det första kände jag mig inte så uppblåst längre, jag blev mer motiverad på jobbet och jag kände mig dessutom lättare", sa han leende.

Klemen var imponerad av Hepafar Forte: "Med Hepafar Forte kunde jag återhämta mig efter en sommar med osunda måltider. Jag fick tillbaka koncentrationen och energin. Jag mår mycket bättre."

Aktiva ingredienser

Hepafar Forte PREMIUM
Förpackning (1 enhet)30 kapslar
Daglig dos2 kapslar
Nettovikt (1 enhet)20,8 g

Ingredienseri 2 kapslar%DRI*
Kronärtskockaextrakt  350 mg  **
VitaCholine®200 mg**
- Kolin82,5 mg** 
PHOSPHOcomplex™ silybin160 mg**
Maskrosextrakt80 mg**
Ingefäraextrakt70 mg**
Vitamin E12 mg100
Zink10 mg100
ACTAMIDE® [Svartpepparextrakt]10 mg**
Selen55 μg100 

*DRI = dagligt referensintag │** = DRI saknas

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 2 kapslar.

2 kapslar

En gång om dagen

INGREDIENSER (i 2 kapslar)

Bladextrakt av kronärtskocka med 2,5% cynarin 350 mg (cynarin 8,75 mg), fyllnadsmedel: akaciagummi, VitaCholine® [kolinbitartrat] 200 mg (kolin 82,5 mg), silybin-fosfatidylkolin-komplex med 29-37% silybin (innehåller sojalecitin) 160 mg (silybin 46,4 – 59,2 mg), rotextrakt av maskros med 11% inulin 80 mg (inulin 8,8 mg), jordstamextrakt av ingefära med 5% gingeroler 70 mg (gingeroler 3,5 mg), zink-bisglycinat (zink 10 mg – 100% DRI*), klumpförebyggande medel: risfibrer,D-alfa-tokoferylsyrasuccinat (vitamin E 12 mg – 100% DRI*), CleanSel® [L-selenmetionin] (selen 55 µg – 100% DRI*), ACTAMIDE® [fruktextrakt av svartpeppar med 95% piperin] 10 mg (piperin 9,5 mg), kapslar: hydroxipropylmetylcellulosa.

*DRI = dagligt referensintag.

Innehåller allergener: sojalecitin.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 2 kapslar tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Åldersgräns 14 år!

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.

Aktiva ingredienser

Hepafar Fibers
Förpackning (1 enhet)15  påsar
Daglig dos1 påse
Nettovikt (1 enhet)135 g

Aktiva ingredienseri 1 påse
 FibregumTM [Akaciagummi]7100 mg
- Lösliga kostfiber6390 mg
Citronsaftkoncentrat1000 mg
Cikoriainulin1000 mg
 - Lösliga kostfiber880 mg
Rosmarinextrakt500 mg
Rosmarinsyra25-35 mg

Användning

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse.

1 påse

En gång om dagen

INGREDIENSER (i 1 påse)

FibregumTM [akaciagummi med 90% lösliga kostfiber] 7100 mg (lösliga kostfiber 6390 mg), citronsaftkoncentratpulver 1000 mg, cikoriainulin med 88% lösliga kostfiber 1000 mg (lösliga kostfiber 880 mg), bladextrakt av rosmarin med 5-7% rosmarinsyra 500 mg (rosmarinsyra 25-35 mg), naturlig smak av citron, surhetsreglerande medel: citronsyra, klumpförebyggande medel: riskoncentrat, sötningsmedel: sukralos.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är 1 påse. Töm påsens innehåll i 250 ml vatten och rör om ordentligt tills pulvret är helt upplöst. Drick efter en måltid.

VIKTIGT

Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Rådfråga din läkare före användning om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, eller om du använder läkemedel. Produkten rekommenderas inte för barn, gravida och ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom syn- och räckhåll för barn! Förvaras mörkt och torrt vid temperaturer under 25°C.