Avenobo Gurkmeja: Som vanlig gurkmeja men 185x effektivare!

Fråga vilken närings- eller hälsoexpert som helst om supermat (eller superfoods!), chanserna är väldigt höga att de direkt nämner gurkmeja. 

image

Det finns en hel uppsjö med påståenden om kurkumin (den viktigaste curcuminoiden i gurkmeja) och dess koppling till hälsa och välmående. Den så kallade gyllene kryddan har uppmärksammats i tusentals år för sina hälsofördelar och är fortfarande ett trofast val i fält så som gastronomi, hälsa och även kosmetika

Men bara om det används på rätt sätt.

Så vad är haken? 

Sorgligt nog så absorberar vår kropp inte kurkumin (eller gurkmejarot) särskilt bra. Med andra ord, att använda gurkmeja som krydda - eller till och med som vanligt kosttillskott - garanterar inte att du får alla fördelarna som gurkmejan har potential till att ge.

Kurkumins biotillgänglighet(Kroppens upptagningsförmåga av kurkumin) är väldigt låg när den tas ensam. Är upptagningsförmågan låg kan vi inte absorbera substansen och alla dess fördelar blir betydligt lägre.  

Så vad bör jag göra för att kunna ta del av gurkmejans superkrafter? 

För att kunna ta fördel av denna stjärna bland superfoods och dess otaliga positiva effekter, är det viktigt att skilja vetet från agnarna. I vårt fall betyder det förståelse att de vanligaste av gurkmejatillskott har stora biotillgänglighetsproblem på grund av hur de producerats.

De flesta av dem använder antingen piperin (extrakt av svartpeppar) eller väsentliga gurkmejaoljor för att öka upptagningsförmågan med upp till 20 eller 7 gånger, respektive. Men det finns något som kan öka upptagningsförmågan med upp till 185 gånger! 

Efter omfattande forskning har vi kommit fram till ett nytt tillvägagångssätt för att förbättra ingrediensens absorption. Genom att kombinera kurkumin med micelle, en flytande, vatten- och fettlöslig bärare, kan Avenobo Gurkmeja komma in i blodomloppet och tas upp av kroppen mer effektivt.

Är skillnaden verkligen så stor?

Skillnaden mellan Avenobo Gurkmeja och andra, liknande produkter på marknaden är inte stor - den är enorm! 

Ett toppmodernt kliniskt prov stärkt av det tyska utbildnings- och forskningsministeriet, bekräftar att Avenobo Gurkmeja har så mycket som 185-gånger bättre upptagningsförmåga än vanliga gurkmejapulver och 20 gånger bättre än den mikroniserade formen.

Faktum är, den är såpass effektiv att kraften av 1 enda kapsel är lika med 20 vanliga 500mg 95% kurkumin kapslar. 

men vänta, det är inte allt! Detta revolutionerande kosttillskott är fortfarande effektivt efter 24 timmar (det återfanns 75 gånger mer kurkumin jämfört med det naturliga kurkuminet och 21 gånger mer jämfört med den mikroniserade formen 24 timmar efter oralt intag).

Vi la till lite extra!

För att ge din kropp än mer stöd, adderade vi även vitamin D3 till formeln. Kombinerat med gurkmejan, borde detta resultera i än bättre absorption av kalcium och fosfor, reglera celldelningen och hjälpa dig bibehålla normal ben- och muskelfunktion.

Ditt nya jag! 

Du har mycket att se fram emot tack vare de testade, beprövade och bekräftade resultaten av våra kapslar: bättre hy, förbättrad matsmältning, mindre magproblem, ett skarpare minne, mindre muskel- och ledvärk och mindre fettansamling kring levern - bland annat! 

Ett hälsosammare och lyckligare du är 1-2 kapslar per dag bort! 

Produkter för dig

GURKMEJA
-50%
Specialpris 299,99 kr Ordinarie pris 598,99 kr
Visa produkt