En lever går inte att ersätta!

Hur tar man hand om den på bästa sätt?

image

Visste du att din lever är ett av dina mest oersättningsbara organ?

Ändå gör vi sällan något för att skydda den!

Levern är vårt största inre organ, och ett med så många olika uppgifter att den bara jämföras med hjärnan. Många vet mycket om hjärnan och vad den gör, men få förstår sig på levern. Visste du att står för över 500 livsviktiga funktioner och vi inte kan leva utan den?

Den fungerar som vår bearbetningsanläggning, lager, distributionscenter och batteri, allt i ett kan man minst säga. Men vad betyder det egentligen?

I huvudsak betyder det att din lever tar näringsämnena från maten och förvandlar dem till ämnen som din kropp kan använda, lagrar dem sedan och förser cellerna med dem vid behov. Genom att göra det fungerar levern också som ett av dina viktigaste fettförbränningsorgan.

Men den spelar ännu en avgörande roll… 

Din lever är din kropps primära filter

Det första du bör veta om filter är att de behöver regelbunden rengöring.

Allt du får i eller på kroppen, vare sig det är mat, alkohol, medicin eller ansiktskräm, går genom levern. Alla värdefullt vi får i oss från något bringar även mycket avfall och gifter, det är leverns uppgift att städa upp den röran.

Din lever tar upp alla dessa giftiga ämnen för att neutralisera dem och bli av med dem innan de gör ytterligare skador. Ju fler gifter du lagrar genom att leva det liv du gör, desto större röra snackar vi om.

Problemet är bara att...

Det är bara när levern mår bra som den kan göra sitt jobb

Vardagsstress, brist på sömn, osund mat, alkohol, rökning, inte tillräckligt med motion och i princip bara att leva i dagens värld sätter ett stort tryck på din lever. Om levern är överbelastad kan den inte fungera korrekt. Och det blir nära omöjligt för den att effektivt bryta ner fett och neutralisera gifter.

Det är när mer och mer fett och fettlösliga toxiner (inklusive metabolism och läkemedelsrester och tungmetaller) börjar samlas mellan levercellerna. Om vi inte stoppar det kan detta resultera i fettlever!

image

Även om små mängder fett i levern är ganska normalt, kan för mycket fett förstöra den. Men även i sitt försvagade tillstånd försöker din lever fortsätta kriga mot skräpet du ger den och till slut kommer den att ha arbetat sig själv till fördärv. Till ingen direkt nytta alls. Låt oss förklara.

Din lever kan göra mycket detox på egen hand, om den inte är överbelastad. Och även då kan vissa kemikalier vara svåra att bli av med utan hjälp! För att göra saken ännu värre, minskar daglig exponering av gifter leverens förmåga att avgifta och självregenera.

image

Hur vet du om du överbelaster din lever?

 • Dricker du ett glas eller två alkohol några gånger i veckan?
 • Äter du en söt efterrätt efter dina måltider?
 • Röker du?
 • Är du ofta i stressande situationer?
 • Sover du mindre än 7 timmar om natten regelbundet?
 • Tar du regelbundet läkemedel som behandlas av levern (t.ex. ibuprofen)?
 • Använder du ansikts- eller handkräm eller någon annan skönhetsprodukt dagligen?

I så fall har vi dåliga nyheter till dig. Det är mycket troligt att levern har svårt att hantera mängden gifter som den översvämmas med i nuläget.

"Jag skulle känna det om min lever led!", eller?

1 av 3 européer drabbas 

Men få känner igen symptomen!

Personer med en överbelastad lever har ofta:

 • trötthet och irritabilitet
 • koncentrations- eller minnesproblem
 • övervikt, särskilt kring magen
 • torr, kliande eller generellt problematisk hud
 • uppblåsthet och dålig matsmältning
 • höga kolesterol- och triglyceridnivåer
 • svårigheter att gå ner i vikt


  Tyvärr märker vi sällan av några tecken förrän det är för sent. Konsekvenserna kan vara oåterkalleliga. Om du inte gör något så kan den överbelastade levern allvarligt skada din kropp. Och skadan kan påverka ditt fysiska och mentala välbefinnande.

Godkänd av dietisten

image

« Hepafar Detox är den mest kompletta lever- och detoxlösningen jag någonsin har sett. Det är utformat för att avsevärt förbättra kvaliteten på ditt dagliga liv, vilket börjar med levern.»

Tamara Rodica,

Dietist

Rekommenderas av hundratusentals människor över hela världene

Våra kunder är mycket nöjda med effekterna Hepafar har haft på deras hälsa och välbefinnande. 

"Förändringen är tydlig."

Efter bara en månad med Hepafar känner jag mig redan otroligt bättre!

Jag har blivit mindre kring höfter och midjan och förändringen är tydlig. Jag gick ned i vikt och nu passar mina byxor igen.

Mitt kolesterol har sjunkit så mycket att jag inte längre behöver ta piller för det.

Men jag tror att den största förändringen jag märkte är i hur jag känner mig, för jag är proppfull av energi och jag behöver inte längre vila på eftermiddagen efter jobbet.

Nina K.

"Jag rekommenderar det starkt"

Jag har gjort programmet tre gånger och jag måste säga att jag mår bättre. Jag är inte längre uppblåst, mitt blod har förbättrats mycket och min lever fungerar bra. Jag rekommenderar det starkt Hepfar till alla med leverproblem..

Leja R. 

30 dagar nöjd kundgaranti

Prova utan risk! Använd produkten i upp till 30 dagar och se resultaten. Om du av någon anledning inte är helt nöjd kan du bara returnera den tomma förpackningen och få en full återbetalning.

Komplett detox med Hepafar!

 • 10 gånger starkare* än liknande produkter på marknaden
 • 100% naturliga ingredienser 
 • 30 dagar garanti
 • Tillverkat i EU
 • Tillverkat enligt strikta farmaceutiska standarder; GMP, HACCP och ISO

* Resultaten kan variera från person till person, för att gå ned i vikt är det viktigt med sund kost och regelbunden motion..

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-53%
Specialpris 277,99 kr Ordinarie pris 592,99 kr
Visa produkt