6 skäl till varför kroppen behöver gurkmeja redan idag!

Gurkmeja har värderats för sina hälsofördelar i tusentals år. Gurkmeja, även känd som den 'gyllene kryddan', innehåller den aktiva substansen curcumin, som ger din kroppett effektivt och naturligt stöd.

Här är några anledningar till varför det är värt att ha kosttillskott med gurkmeja hemma:

1. Stöder nervsystemets funktion

Kurkumin innehållet i gurkmeja har visat sig förbättra kognitiv funktion. Faktiskt kan man med hjälp av gurkmejatillskott kan stödja arbetsminnet, främja lugn och tillfredsställelse, och hjälper dig hantera negativ stress. Förutom att vara en populär krydda kan gurkmeja ha positiva effekter på din hjärnas hälsa.

2. Det hjälper till att upprätthålla lunghälsan såväl som de övre luftvägarna

Gurkmeja har en stor roll i behandlingen av lungsjukdomar. Tack vare dess förmåga att binda fria radikaler och bryta ner slem rensas våra luftvägar, hosta lindras och andningsförmågan förbättras.

3. Stöder hjärtfunktionen

Gurkmeja hjälper till att bekämpa orsakerna som kan leda till hjärt- och kärlproblem. Så även friska vuxna skulle må bra av att ta kosttillskott med gurkmeja (kosttillskott som innehåller kurkumin) för att stödja blodcirkulationen. Ju högre upptagningsförmåga för gurkmejan är, desto effektivare är det för att förbättra arteriell hälsa.

4. Stöder immunförsvaret

Gurkmeja är det bästa valet när det gäller att stärka immunförsvaret. Gurkmeja främjar den optimala balansen för immunförsvaret som ständigt störs av kronisk stress, vitaminbrist, sömnbrist och/eller toxiner från omgivningen.

5. Stöder leverhälsan

Levern spelar en viktig roll för att omvandla näringsämnen till en form som kroppen kan absorbera och lagra och sedan leverera till cellerna. Gurkmeja påverkar fettsammansättningen , vilket förhindrar ansamling av nytt fett och gör det lättare för levern att bryta ner det.

6. Hjälper till att upprätthålla friska och flexibla leder

Broskskiktet blir tunnare och tunnare med åldern och har mindre förmåga att absorbera plötsliga rörelserna och hårda stötar. Konsekvenserna av detta är ledvärk och möjligen inflammation - Vilket kan vara en mardröm! Höfter, knän och fingrar är oftast de leder som kan bli smärtsamma. Gurkmeja kan bidra till hälsan hos leder och ben och ge dig mer flexibilitet så att du kan pyssla med dina favoritaktiviteter - smärtfritt! 

Men vilket kosttillskott med gurkmeja är bäst?

Avenobo gurkmeja är garanterat det säkra valet, eftersom en enda gurkmejekapsel från Avenobo motsvarar 20 standardkapslar med 500 mg 95% kurkumin och är därför ett mycket effektivt alternativ!

Ett av de starkaste gurkmejetillskotten på marknaden med 185 gånger högre upptagningsförmåga. Dessutom med extra tillsatt vitamin D3 för att stödja immunförsvaret.

Produkter för dig

GURKMEJA
-50%
Specialpris 299,99 kr Ordinarie pris 598,99 kr
Visa produkt