Gurkmejatillskott för lederna

CurcumaFar – förstklassigt gurkmejatillskott

30 kapslar | 30 dagars förbrukning

Contents: 1x CurcumaFar – förstklassigt gurkmejatillskott 30 capsules/30 dagar

-20%

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Glutenfritt

GMO-fritt

GMP-kvalitet

Laktosfritt

Veganskt

Vegetariskt

Tillverkat i EU

HACCP

Cruelty free 

Parabenfritt 

Testat i laboratorium 

Inga giftiga kemikalier 

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Gurkmejatillskott för lederna

CurcumaFar – förstklassigt gurkmejatillskott

30 kapslar | 30 dagars förbrukning

Lindra dina ledbesvär och förbättra flexibiliteten och rörligheten med ett förstklassigt och snabbverkande gurkmejatillskott för lederna!

Innehåller ett makalöst kraftfullt gurkmejaextrakt och en mängd kompletterande ingredienser som ingefära, nypon, vitamin C och vitamin D för att erbjuda maximalt stöd åt lederna och maxinal antiinflammatorisk verkan.

 • Skyddar och stärker lederna och bibehåller flexibiliteten
 • Det främsta gurkmejatillskottet i EU med det 100% rena gurkmejaextraktet Curcugreen®, som har 700*% högre biotillgänglighet jämfört med vanligt kurkumin
 • Minskar obehag i lederna med 50*%
 • Ökar rörligheten i lederna med 60*%
 • Främjar en aktiv livsstil och förbättrar livskvaliteten
 • Främjar biosyntesen av kollagen, en viktig beståndsdel i senor, ben, brosk och annan bindväv
 • Hjälper till att hantera inflammatoriska reaktioner och främjar balansen mellan inflammatoriska hormoner
 • Maximala resultat med bara 1 kapsel om dagen
 • Över 15 års expertis inom utveckling och tillverkning av kosttillskott

Sensilab har över 3 miljoner nöjda kunder runt om i Europa.

Contents: 1x CurcumaFar – förstklassigt gurkmejatillskott 30 capsules/30 dagar

Räcker till 30 dagar

8,67 kr / Kapsel

-20% rabatt
Specialpris 259,99 kr Ordinarie pris 324,99 kr

Välj önskat antal

Spara 20%
1x 259,99 kr per styck
Spara 24%
från 2 246,99 kr per styck
Spara 28%
från 3 233,99 kr per styck

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 17% via prenumeration

Engångsköp
(30 dagars förbrukning)
Prenumerera på den här produkten och få den skickad hem varje månad med ytterligare 17% rabatt vid varje återkommande beställning.
(30 dagars förbrukning varje månad för 215,79 kr)
34% Rabatt + Fri frakt från och med första återkommande leveransen

Billigaste valet

 
Loading...
I lager
SKU
101300
4.7 296

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

Det främsta gurkmejatillskottet i EU med det 100% rena gurkmejaextraktet Curcugreen®, som har 700*% högre biotillgänglighet jämfört med vanligt kurkumin.

Lösningen mot ledbesvär – har forskarna äntligen hittat svaret?

image

Under livets gång utsätts våra leder för betydande slitage, vilket ofta resulterar i besvär när vi åldras. Besvären beror inte enbart på tidens gång – faktorer som övervikt, brist på fysisk aktivitet och mekaniska skador kan också bidra till ledkomplikationer.

Följande grupper drabbas ofta av ledbesvär:

 • Personer som är 50 år eller äldre

 • Idrottare, särskilt de som utövar sporter med hög belastning

 • Personer med manuella arbeten, särskilt de som utför repetitiva rörelser

 • Personer med hög kroppsvikt

 • Alla som regelbundet utför tunga lyft och repetitiva rörelser

En global angelägenhet

Ledbesvär kan avsevärt försämra förmågan att utföra vardagliga handlingar som att böja sig, lyfta saker, gå i trappor, med mera. Över 1,7 miljarder människor runt om i världen brottas med olika muskuloskeletala problem, vilket även innefattar ledbesvär. De ledrelaterade problemen drabbar oftast knän, axlar och höfter.

image

Inflammation – boven bakom ledbesvären 

Sanningen om inflammation – den bakomliggande orsaken till ledbesvär

När en led skadas, till exempel om man stukar foten, uppstår ofta en inflammation – en naturlig läkningsreaktion som kännetecknas av svullnad eller rodnad. Inflammationen fungerar som en signal från immunsystemet, som visar att det försöker reparera skadan och främja tillväxten av ny vävnad.

Men i vissa fall kan immunsystemet orsaka oförklarlig och ihållande inflammation i lederna. Denna typ av inflammation kan orsaka ytterligare skador på ledvävnaden och nerverna, vilket i sin tur kan leda till bestående problem.

Att tämja inflammationen – ett avgörande steg mot att ta itu med ledbesvären

Forskare hävdar att det är avgörande att få kontroll över inflammationen för att hantera ledkomplikationer. Intressant nog spekulerar de i att svaret kan finnas närmare än vi kanske tror – närmare bestämt i kryddhyllan.

En basvara med kraftfulla hälsofördelar – bekräftat av hälso- och sjukvårdspersonal

Allt fler inom hälso- och sjukvården uppmärksammar de potentiella hälsofördelarna med gurkmejans aktiva beståndsdel, kurkumin. Man tror att den kan bidra till att effektivt hantera ledproblem och inflammation, och erbjuda ett naturligt sätt att vårda ledhälsan.

Fördelarna med kurkumin kan sträcka sig längre än till att bara lindra besvären. Tack vare sina kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper anses kurkumin vara ett viktigt hjälpmedel för att förbättra ledfunktionen och den allmänna rörligheten.

image

Lovande studier avslöjar kurkuminets fulla potential

image

Enligt en studie i tidskriften BMC fungerar kurkumin bra för att lindra ledbesvär. Deltagarna i studien rapporterar 50*% mindre obehag!**

Enligt en metaanalys som publicerades 2021, som undersökte resultaten från 11 olika studier med sammanlagt mer än 1 000 individer är kurkumin ett biverkningsfritt sätt att lindra ledbesvär.**

Ytterligare en 6 månader lång studie som genomförts av forskare i Belgien visar att de flesta deltagarna upplevde 53*% mindre obehag. Dessutom noterade de en 60*% bättre rörlighet i lederna.**

Dessa resultat visar att kurkumin är en ingrediens som är mycket lovande för att förbättra ledrörligheten och det allmänna välbefinnandet hos personer som lider av ledbesvär.

Det är bara ett problem – kurkumin har mycket dålig biotillgänglighet, vilket innebär att kroppen har svårt att absorbera det. I sin naturliga form skulle vi behöva konsumera cirka 100 teskedar torkad gurkmeja om dagen för att tillgodogöra oss dess hälsofrämjande egenskaper.

image
image

Curcugreen® – en banbrytande formula för effektiv lindring

I sin jakt på en lösning på problemet med kurkuminets låga biotillgänglighet har forskare från ett ledande laboratorium utvecklat Curcugreen® – en banbrytande, högeffektiv kurkuminformula med häpnadsväckande absorptionsförmåga.

Enligt en klinisk studie kan den avsevärt minska ledbesvär och stelhet på bara 2* veckor och märkbart förbättra den dagliga rörligheten och allmänna livskvaliteten.

Med stöd i hela 25 kliniska studier och inte mindre än 49 olika patent framstår Curcugreen® som ett kraftfullt verktyg för att lindra ledproblem!

CurcumaFar – ett gurkmejatillskott för lederna med överlägsen effektivitet

image

CurcumaFar överträffar sina konkurrenter främst tack vare sitt unika sätt att använda det 100% rena gurkmejaextraktet Curcugreen®.

Denna anmärkningsvärda, patenterade ingrediens har 700*% högre biotillgänglighet jämfört med vanligt kurkumin. Det garanterar bättre effektivitet och längre retention (upp till 8 timmar), vilket innebär att CurcumaFar ligger långt före andra gurkmejabaserade kosttillskott på marknaden.

För att på bästa möjliga sätt reducera inflammation, lindra ledbesvär och erbjuda andra hälsomässiga fördelar har vi dessutom förstärkt vår banbrytande gurkmejaformula med ett antal andra kraftfulla ingredienser som ingefära, nypon, vitamin C och vitamin D.

image

Upptäck gurkmejans magiska kraft för smidiga leder

Det finns en kraftfull hemlighet som kan hjälpa dig på din resa mot optimal ledhälsa och rörlighet – en gyllene ingrediens som har skapat intresse hos såväl förespråkare för holistiskt välbefinnande som hos läkare. Denna anmärkningsvärda ingrediens med förtrollande färgprakt går under namnet gurkmeja och rymmer en hel värld av magiska egenskaper som kan revolutionera din ledhälsa som genom ett trollslag.

Den uråldriga kunskapen om gurkmeja

Tänk dig en krydda som inte bara ger smak och färg åt dina favoriträtter, utan även har förmågan att lindra ledbesvär och förbättra flexibiliteten. I århundraden har gurkmeja varit en hörnsten inom traditionell medicin som hyllats i uråldriga texter och sedvänjor i olika kulturer. Denna extraordinära rot, som erhålls från växten Curcuma longa, är källan till kurkumin – en naturlig förening som ger gurkmejan dess otroliga hälsofrämjande egenskaper.

Svaret på kurkuminets gåta

Gurkmejans förtrollande egenskaper är alla knutna till kurkumin, en bioaktiv förening som erbjuder en symfoni av hälsofördelar. Kurkumin har kraftfulla antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper och arbetar outtröttligt för att bekämpa oxidativ stress och inflammation, som ofta utgör ett hot mot ledhälsan. Genom att neutralisera fria radikaler och hämma inflammatoriska processer hjälper kurvuminet till att till att skydda ledernas komfort och smidighet.

Kurkuminets kraft att bekämpa inflammation

Ledbesvär kan bero på en invecklad inflammationsspiral som får oss att fasta i en ond cirkel av obehag. Kurkuminets extraordinära förmåga att bemöta inflammation bryter spiralen och erbjuder välförtjänt lindring som tar itu med inflammationen på djupet. Genom att dämpa produktionen av inflammatoriska molekyler bidrar kurkumin till att minimera obehag och främja ledernas välmående över lag.

En smidig väg till ökad flexibilitet

Föreställ dig dina leder som väloljade maskiner, som smidigt rör sig och böjer sig vid varje rörelse. Kurkumin spelar en avgörande roll i denna analogi genom att främja produktionen av synovialvätska – ett naturligt smörjmedel som erbjuder näring och stötdämpning åt lederna. Som ett resultat får lederna lättare att röra sig, och stelhet förvandlas till ett minna blott.

Stärk din kropp, berika ditt liv

Gurkmejans magiska krafter sträcker sig längre än till ledernas välbefinnande – de förbättrar även ditt allmänna välbefinnande. Genom att främja ledhälsan hjälper kurkuminet till att befria dig från de begränsningar som ledbesvären har på din vardag. Föreställ dig att återigen kunna ägna dig åt aktiviteterna som du en gång älskade, som dans, vandring eller lek med barnbarnen. Med gurkmeja vid din sida kan du ta dig an alla livets äventyr med öppna armar och ohämmad entusiasm.

Upptäck gurkmejans kraft redan idag

Att dra fördel av gurkmejans magiska egenskaper kräver inga avancerade ritualer – det enda som krävs är att du är villig att ta till dig dess potential. Genom att göra gurkmeja till en del av din dagliga rutin i form av curryrätter, te eller kosttillskott, öppnar du dörren till en värld där ledbesvär hör till det förgångna. Upplev skillnaden på egen hand när dina leder återfår sin ungdomliga vitalitet och låter dig njuta fullt ut av varje ögonblick.

image

Hur fungerar det?  

Gurkmeja (CURCUGREEN®) - Ett patenterat gurkmejaextrakt med hög biotillgänglighet och bioeffektivitet. Hjälper till att skydda lederna, upprätthåller ledernas flexibilitet och har betydande antioxidativa egenskaper.

Ingefära - Ingefära ingår i samma växtfamilj som gurkmeja. Det hjälper till att hantera inflammatoriska reaktioner och främjar en normal balans mellan inflammatoriska hormoner.

Nypon - Nypon extrakt kan bidra till att hålla lederna friska och flexibla, främjar ledernas rörlighet och kan bidra till att förbättra livskvaliteten genom att hjälpa dig att hålla dig aktiv.

Vitamin C - En viktig faktor i biosyntesen av kollagen, som är avgörande för att senor, ben, brosk och annan bindväv ska fungera normalt.

Vitamin D - Bidrar till normal absorption och användning av kalcium och fosfor, två ämnen som är avgörande för mineraliseringen av skelettet.

Lindra ledbesvären med vårt förstklassiga gurkmejatillskott för lederna!

image
image

Upprätthåller ledernas flexibilitet

image

Stärker lederna

image

Reducerar ledbesvär

image

Främjar biosyntesen av kollagen

image

Hjälper till att hantera inflammatoriska reaktioner

Aktiva ingredienser

CurcumaFar Forte
Förpackning (1 enhet)30 kapslar
Daglig dos1 kapsel
Nettovikt (1 enhet)14,8 g

Ingredienseri 1 kapsel% DRI*
Gurkmejaextrakt 270 mg**
- Kurkumin175,5 mg**
 Nyponextrakt 58 mg**
- Vitamin C40 mg50
 Ingefäraextrakt 25 mg**
 Vitamin D3 5 µg100
*DRI = dagligt referensintag  ** = DRI ej fatställt

Användning

Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel.

1 kapsel

1 gång om dagen

INGREDIENSER (i 1 kapsel)

CURCUGREEN® [jordstamextrakt av gurkmeja (Curcuma longa L.) med totalt 95% kurkuminoidkomplex och 65% kurkumin] 270 mg, hypromellos (kapselhölje), fyllnadsmedel: cellulosa, fruktextrakt av stenros (Rosa canina L.) med 70% L-askorbinsyra 58 mg (vitamin C 40 mg – 50% DRI*), jordstamextrakt av ingefära (Zingiber officinale Roscoe) med 5% gingeroler 25 mg, klumpförebyggande medel: cellulosa, kolekalciferol [veganskt] (vitamin D3 5 µg – 100% DRI*).

*DRI = dagligt referensintag

ANVÄNDNING

Ta 1 kapsel tillsammans med ett glas vatten efter en måltid.

VARNING

Om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller använder läkemedel, rådfråga din läkare före användning. Produkten rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor. Det rekommenderade dagliga intaget bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn. På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

FÖRVARING

Förvaras torrt och mörkt vid temperaturer under 25 °C.