Att prenumerera på kosttillskott är framtiden inom välbefinnande – vi berättar varför

Risken är stor att du inte får full effekt av dina kosttillskott om du köper en förpackning i taget. Hur kommer det sig? Jo, för om kosttillskotten verkligen ska ge effekt måste man ta dem under längre perioder. Så det räcker inte att ta dem lite då och då när man tror att kroppen behöver extra stöd.

Prenumerera för maximala fördelar

Men det finns ett alternativ som gör det mycket enklare att använda sina kosttillskott regelbundet på lång sikt – en prenumerationslösning för kosttillskott. Läs vidare för att ta reda på hur det dessutom kan hjälpa dig att spara en hel del pengar!

Därför rekommenderar experter långvarig användning av kosttillskott

Att ta kosttillskott under en längre tid är en solid investering i din hälsa. Vitaminbrist, hormonell obalans och andra hälsoproblem uppstår vanligtvis inte över en natt, och går heller inte att lösa över en natt, eftersom kosttillskott behöver tid på sig för att fungera på cellulär nivå.

Att stötta kroppen genom långvarig användning av kosttillskott är avgörande eftersom vissa näringsämnen bara gör nytta när de ackumuleras i kroppen över tid, medan andra inte lagras i kroppen över huvud taget, vilket innebär att man kan behöva komplettera med kosttillskott varje dag.

Det gäller exempelvis kosttillskott för huden och håret. Ingredienser som kollagen, biotin och antioxidanter främjar hudens elasticitet och boostar hårväxten, men det kan ta veckor eller till och med månader innan dessa förändringar går att se. Huden har flera lager som kan behöva lång tid på sig att förnya sig, och på grund av hårets naturliga tillväxtprocess kan det ta lång tid att märka skillnad i längd och struktur.

Kosttillskott för hormonell balans, till exempel sådana som är avsedda att stötta sköldkörteln eller binjurarna, kräver ofta kontinuerlig användning för att upprätthålla balansen på lång sikt. Dessa kosttillskott bidrar successivt till att återställa den hormonella harmonin.

För vissa vitaminer, till exempel D-vitamin, rekommenderas kontinuerlig användning, särskilt under de delar av året då exponeringen för solen är som mest begränsad. Likaså kanske vi i första hand väljer att använda kosttillskott som stärker immunförsvaret under vinterhalvåret, men även i detta fall kan det vara mer fördelaktigt att börja använda dem i god tid innan influensasäsongen drar igång för fullt.

Så hur länge bör man egentligen använda sina kosttillskott? Generellt sett rekommenderar experter att man använder de flesta kosttillskott i 3-6 månader för att verkligen märka av effekten.

Hur fungerar det att prenumerera på kosttillskott?

Att prenumerera på kosttillskott gör det mycket enklare att prioritera din hälsa och ditt välbefinnande. Det innebär att du får dina kosttillskott levererade hem till dig med jämna mellanrum, så att du kan använda dem mer regelbundet.

Genom att prenumerera på dina kosttillskott riskerar du aldrig att missa en dag, och slipper oroa dig för att lägga nya beställningar varje gång du är på väg att få slut på något! Det är mycket mer sannolikt att du fortsätter använda dina kosttillskott regelbundet om du vet att du alltid får hem påfyllning precis när du behöver det.

Som prenumerant kan du dessutom ofta se fram emot ytterligare rabatter och andra förmåner, vilket gör prenumerationslösningar till ett mer kostnadseffektivt val.

Därför bör du välja att prenumerera hos Sensilab

Vi erbjuder dig möjligheten att prenumerera på alla våra produkter, eftersom vi aldrig vill att du ska behöva få slut på dina favoritprodukter från Sensilab!

Håll koll på ditt näringsbehov och slipp krånglet med att behöva beställa påfyllning varje gång du får slut på något. Som prenumerant hos Sensilab får du 17% extra rabatt och du behöver inte oroa dig för leveranskostnaden, för vi erbjuder fri frakt på alla prenumerationsleveranser.

Det finns inga dolda kostnader eller avgifter. Faktum är att du får behålla samma pris som när du tecknade din prenumeration, även om priset på vår hemsida skulle förändras över tid. Dessutom erbjuder vi dig prioriterad tillgång när produkten börjar ta slut i lager.

Som tack för din lojalitet erbjuder vi dig även gratis gåvor med varje återkommande leverans.

Att prenumerera är dessutom helt riskfritt – du kan när som helst välja att avbryta din prenumeration!

Här är produkterna som våra kunder helst prenumererar på!

Balansera dina östrogennivåer med EstroLux

Om du kämpar med viktuppgång, uppblåsthet, celluliter, sömnproblem och trötthet kan du ha att göra med östrogenöverskott. Bästsäljaren EstroLux erbjuder en naturlig hormonell detox och återställer den hormonella balansen.

Använd produkten i minst 3 till 4 månader för att märka de första tecknen på att kroppen renas från överflödigt östrogen, men långvarig användning rekommenderas för att främja den övergripande hormonbalansen och välbefinnandet.

Stötta din sköldkörtel med ThyroLux

Våra nöjda prenumeranter berättar att regelbunden användning av ThyroLux har hjälpt dem att balansera sköldkörtelhormonerna, vilket lett till viktminskning, förbättrad koncentrationsförmåga, starkare hår och naglar samt bättre hudkvalitet!

Även om ThyroLux ger snabba resultat kan din sköldkörtel behöva stöd under en längre tid. Vi rekommenderar att du använder produkten i minst 6 månader för optimala resultat.

Lindra symptomen på (för)klimakteriet med M-Pause

Låt inte hormonell obalans ta över ditt liv i (för)klimakteriet! M-Pause lindrar värmevallningar, nattliga svettningar och andra obehagliga besvär.

De flesta av våra kunder uppger att de upplevt lindring efter 2 till 3 månaders regelbunden användning under klimakteriet, men produkten går att använda under hela övergångsåldern.

Ge huden kärlek med UNDO Collagen Drink

Denna läckra dryck med blåbärssmak innehåller förstklassigt kollagen och hyaluronsyra, två viktiga ingredienser som får huden att se frisk och ungdomlig ut.

Du kommer att märka av kollagenets förmåga att göra huden fastare inom några veckor, men det ger full effekt först efter 3-6 månader. Men eftersom kollagenproduktionen i kroppen fortsätter att minska i takt med att vi åldras, kan du även använda produkten kontinuerligt.

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-54%
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 696,99 kr
Visa produkt