-28%

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

GRATIS GÅVA!

De bästa tipsen för hälsa, näring & läckra recept samlade i en praktiskt e-bok!

UNDO Collagen Drink

15 påsar | 15 dagars förbrukning

Åldrandeprocessen börjar redan i 20-årsåldern, men nu finns ett sätt att bromsa tidens framfart! Kvalitativt havskollagen med hyaluronsyra förbättrar hudens elasticitet på bara 2* månader! Det stärker även hår och naglar och återfuktar huden inifrån!

 • Det patenterade havskollagenet Naticol️® reducerar rynkorna med 16,5*%
 • Hela 74*% av kvinnorna som testat Naticol️® upplevde att rynkorna reducerades betydligt
 • Hyaluronsyra återfuktar huden i flera veckor efter avsultad behandling
 • 3-i-1-effekt: förbättrar hud, hår och naglar
 • Med hydrolyserat havskollagen typ I som gör huden ungdomlig och strålande
 • Med tillsatt C-vitamin som täcker 100% av ditt dagliga C-vitaminbehov
 • Med blåbärsextrakt, en rik källa till antioxidanter som smakar fantastiskt
 • Vi garanterar att du kommer att älska produkten, annars får du den GRATIS

Bli en av över 2,6 miljoner nöjda Sensilab-kunder runt om i världen!

Contents: 1x UNDO Collagen Drink 15 bags/15 dagar

Räcker till 15 dagar

21,23 kr / Påse

-28% rabatt
Specialpris 229,00 kr Ordinarie pris 318,49 kr

Välj önskat antal

1x 229,00 kr / styck
Populärast
2x 218,00 kr / styck
3x 207,00 kr / styck

Välj paket:

Välj engångsköp eller prenumeration

Tips: Spara ytterligare 20% via prenumeration

Engångsköp
(15 dagars förbrukning)
28% rabatt
318,49 kr
229,00 kr
Prenumerera & spara ännu mer
(Få 15 dagars förbrukning varje månad)
42% Rabatt + Fri frakt
 
318,49 kr
183,20 kr
Loading...
I lager
SKU
990009

Ingredienserna i produkten ger synliga resultat, som alla kommer att märka! Innehåller hydrolyserat kollagen typ I Naticol®, hyaluronsyra, C-vitamin och blåbärsextrakt som kommar att återfukta, minska rynkor, ge fastare hy och regenerera hud, hår och naglar.

Varför behöver jag kollagen och hyaluronsyra i min dagliga hudvårdsrutin?

Har du någonsin undrat över hur huden kan vara så mjuk och elastisk?  Det är enkelt: högre nivåer av hyaluronsyra och kollagen i huden. I takt med att vi åldras, minskar hudens egna hyaluronsyra och kollagen. Denna föråldringprocess börjar redan i 20-årsåldern.

Detta märks vid uppkomsten av rynkor, livlöst hår och spröda naglar. Huden förlorar elasticiteten och blir torr. Lyckligtvis finns det ett sätt att förhindra och till och med återställa strukturen i ansiktet, håret och huden!

UNDO Kollagen är lösningen! Innehåller två viktiga ingredienser som säkerställer ett yngre utseende: kollagen och hyaluronsyra.

 • Kollagen är nyckeln till frisk hud - det är det vanligaste proteinet i vår kropp, det protein som ligger bakom hudens täthet. Att komplettera din kost med högkvalitativt kollagen gör din hud yngre och jämnare, ditt hår och naglar starkare. Dessa tillskott hjälper till att regenerera huden från insidan och hjälper den återfå sin elasticitet och fasthet.
 • Hyaluronsyra produceras av epidermala celler och är en del av bindvävnaderna i huden. En av de grundläggande funktionerna hos hyaluronsyra är hydrering - 1 gram hyaluronsyra kan binda upp till 1 liter vatten. Det hjälper till att återfukta huden vilket gör att rynkor försvinner!
 • Unik kombination av kollagen och hyaluronsyra för friskare hud, naglar och hår
 • Över 70% av användarna säger att vår produkt luktar bättre och smakar bättre än något annat kollagen på marknaden de har provat.

Varför dricka UNDO Kollagen-drink?

UNDO Kollagen Drink kombinerar den patenterade formen av hydrolyserat kollagen - Naticol®, hyaluronsyra, vitamin C och blåbärsextrakt. En unik kombination av ingredienser som ger dig välhydrerad hy, starkare naglar, färre rynkor och ålderstecken.

Drycken innehåller hydrolyserat kollagen i form av peptider. Peptider har visat sig förbättra kvaliteten på hår och naglar, ge stöd för att upprätthålla friska leder, stödja hälsan i matsmältningskanalen och hjälpa till med matsmältningsproblem.  

Vi tillsatte hyaluronsyra i en form som är lättabsorberad.


C-vitamin är en antioxidant som spelar en avgörande roll i kollagensyntesen. Vår formel ger 100% av den dagliga dosen av C-vitamin.

Vi tillsatte blåbärsextrakt som är rika på antioxidanter och har en utsökt naturlig blåbärsmak - ingen fisksmak!

Synliga resultat på bara två månader!!

En klinisk studie visade att Naticol® (den patenterade formen av marint kollagen typ I) ger synliga resultat efter 8 veckor även när de konsumeras i små doser (2,5 g per dag). Efter att Naticol® har konsumerats i 12 veckor har användarna märkt en minskning av rynkdjupet med 16,5%!

Studier har visat att kvinnor som tog 120 mg hyaluronsyra ökade hudens fuktighet avsevärt, som varade flera veckor efter avslutad behandling.

Hur används Kollagen Drink?

Den rekommenderade dagliga dosen är 1 påse upplöst i ett glas vatten (200 ml).

Aktiva ingredienser

UNDO Collagen Drink
Förpackning (1 enhet)15 påsar
Daglig dos1  påse
Nettovikt (1 enhet)81 g

Ingredientsin 1 sachet% NRV*
Naticol® HPMG [Type Ifiskkollagenpeptider]2500 mg**
Blåbärspulver1000 mg**
Hyaluronsyra120 mg**
Vitamin C80 mg100

* NRV = referensvärden för näringsämnen | ** = referensvärden för näringsämnen är inte fastställda

Bruk

Det rekommenderade dagliga intaget är 1 påse.

1 påse

en gång om dagen

INGREDIENSER (i 1 påse)

Naticol® HPMG [typ I fisk kollagen-peptider ] 2500 mg, bärare: akaciagummi, blåbärspuré-pulver 1000 mg, naturlig smak av blåbär, natriumhyalurona (hyaluronsyra 120 mg), surhetsreglerande medel: citronsyra, L-askorbinsyra (vitamin c 80 mg – 100% NRV*), klumpförebyggande medel: risfiber, sötningsmedel: sukralos.

*NRV = Näringsreferensvärde

Innehåller allergener: fisk.

ANVÄNDNING

Rekommenderat dagligt intag är en påse. Häll påsen i 250 ml vatten och rör om ordentligt tills helt upplöst. Drick efter måltid.

VIKTIGT

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. En balanserad kost och en hälsosam livsstil är viktigt.

På grund av naturliga variationer i de aktiva ingrediensernas egenskaper kan produktens färg, smak och doft variera något från parti till parti. Dessa variationer påverkar inte produktens övergripande kvalitet eller effektivitet.

VARNING

Om du är överkänslig eller allergisk mot något av ingredienserna i denna produkt eller använder läkemedel, tala med din läkare före användning. Denna produkt rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor.

FÖRVARING

Förvaras utom räckhåll för barn! Förvara mörkt och torrt vid en temperatur under 25 ° C.