Angie: "Jag bantade och tränade, men mina tarmbakterier höll fast vid varenda kalori"

När Angie fyllde 40 år lovade hon sig själv att träna varje dag, äta bra och gå ner 15 kilo till nästa födelsedag. Hon började varje dag med ett styrketräningspass, gick 10 000 steg varje eftermiddag och räknade varje kalori hon åt. Men när nästa födelsedag kom hade hon bara gått ner 3 kilo.

Hon var besviken och kände sig less på alltihop – ända tills hon äntligen upptäckte vad det var som hindrade henne från att gå ner i vikt. Tre månader senare har hon tappat 12* kilo och fortsätter att gå ner i vikt varje vecka: "Den här lösningen hade kunnat bespara mig flera månaders lidande."Angie

"Jag förväntade mig inga mirakel, men det här var bara för mycket"

"Missförstå mig rätt – jag förväntade mig inte att se resultat från dag ett. Jag visste att min ålder arbetade emot mig. Men när man tränar 7 gånger i veckan, 52 veckor om året, och bara går ner 3 kilo, så tappar man sugen.

När jag fyllde 41 år var jag arg på min kropp och besviken på mig själv för att jag inte hade nått mina mål. Jag bestämde mig för att jag var färdig med alltihop och skar upp en stor bit tårta."

"Om jag bara hade vetat att jag var nära ett genombrott"

"Jag ägnade de följande två veckorna åt att tycka synd om mig själv och dränka mina sorger i mat. Men ett samtal med en kollega gav mig en helt ny förståelse för viktminskning. Så här gick det till...

Jag satt på lunchen och gnällde för en kollega om vilket uselt år jag hade haft, och han förstod direkt hur det låg till. Det visade sig att hans syster hade haft liknande problem, ända tills hon återställde sin tarm. Efter det började hon gå ner i vikt som aldrig förr."

"Jag hade klarat mig bra om vi fortfarande levde i grottor"

"Min kollega förklarade att vissa bakterier kan göra oss smala, medan andra kan göra oss tjocka. De 'feta' bakterierna absorberar mer kalorier från maten för att bygga upp extra reserver inför perioder då det är ont om mat. För trettiotusen år sedan, när vi bodde i grottor, var det en stor evolutionär fördel. Men idag är det inte till någon större hjälp. Snarare tvärtom."

"Bakterierna i min tarm höll fast vid mitt fett för glatta livet"

"Jag insåg att ju mer jag försökte gå ner i vikt, desto hårdare jobbade mina tarmbakterier för att bevara mina fettreserver. Plötsligt förstod jag hur allting hängde ihop. Jag ville veta allt om vad jag kunde göra för att ändra på det.

Kollegan berättade att hans syster hade försett sin tarm med 'magra' bakterier med hjälp av en speciell typ av probiotika för viktminskning. Han ringde henne och frågade vad kosttillskottet hette. Hon hade använt BellyBurn Biotic från Sensilab."

"När jag tog med tarmen i beräkningen började saker och ting äntligen falla på plats"

"Jag beställde probiotikan direkt och började se resultat redan efter en vecka.

Det började med att jag kände mig mindre hungrig. Det är tydligen så att de 'magra' bakterierna reglerar aptiten – i motsats till de 'feta' bakterierna som ökar den. Sen började jag märka att jag var mindre uppblåst, särskilt efter lunch.

Efter två veckor ställde jag mig på vågen och kunde knappt tro mina ögon. Jag hade redan gått ner 1,5 kilo!"

"På bara 3 månader har jag nått min drömvikt"

"Under ett helt år hade jag arbetat så otroligt hårt för att gå ner mina första 3 kilon, och nu gick jag ner i vikt utan att ens försöka. På bara 3 månader gick jag ner 12* kg, och det verkade inte som att det skulle sluta i första taget. Jag var överlycklig."

"Jag rekommenderade BellyBurn Biotic till min bästa kompis, och hon är mig evigt tacksam"

"Ända sen grundskolan har jag och min bästa vän varit 'kraftiga' tjejer. Så när jag såg resultaten ringde jag henne direkt och berättade om viktminskningsfrämjande probiotika. Hon har redan gått ner 5* kilo och är mig evigt tacksam!"

BellyBurn Biotic stoltserar med 200 miljarder viktminskningsbakterier

Varje kapsel BellyBurn Biotic förser tarmen med 15 miljarder bakterier och återställer tarmen på kortast möjliga tid. Produktens stora stjärna är en speciell mjölksyrestam, L. plantarum IMC 510®, som det finns rikligt av i tarmen hos smala människor.

Forskning visar att människor som använde kosttillskottet gick ner i genomsnitt nästan 3* kilo och minskade sitt midjemått med cirka 3* cm på bara 30 dagar. Och viktminskningen fortsatte även efter avslutad användning.

BellyBurn Biotic håller vad det lovar

BellyBurn Biotics kraftfulla effekt är ett resultat av produktens dubbla verkansmekanismer, eftersom det är en viktminskningsfrämjande probiotika och en fettförbrännare i ett! I tillägg till L. plantarum IMC 510® innehåller formulan även:

  • Grönt te som stimulerar fettsmältningen och höjer ämnesomsättningen
  • Cikoriarot som innehåller mycket fibrer som bakterierna kan livnära sig på  
  • Pantotensyra (vitamin B5) som är avgörande för sunda energinivåer
  • Vitamin B6 som hjälper till att omvandla mat till energi

Om du inte lyckas gå ner i vikt hur mycket du än försöker är sannolikheten stor att din tarm är full av "fetmabakterier". Med hjälp av BellyBurn Biotic kan du återställa din tarm och äntligen bryta igenom viktplatån, precis som Angie och hundratals andra!

*Resultaten kan variera  från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan.

Produkter för dig

KOMPLETT LÖSNING
-58%
Specialpris 334,99 kr Ordinarie pris 791,97 kr
Visa produkt