Michael: "Jag har tappat magfett och mina tröjor sitter lösare"

Michael är revisor och tillbringar de flesta av sina dagar framför datorn. Han gillar sitt jobb, men att sitta stilla i långa perioder har satt sina spår. Det fick honom att gå upp en hel del i vikt, vilket i sin tur skadade hans självförtroende: "Jag testade keto, paleo och periodisk fasta, men kunde inte gå ner i vikt som när jag var yngre. Jag började hata min mage och kände mig obekväm så fort jag inte gömde mig i pösiga tröjor."

Michael

"Jag drog ner på kolhydraterna, bytte öl mot vin och köpte till och med gymkort..."

"Jag har provat en massa olika saker. Jag drog ner på kolhydraterna, bytte öl mot vin och köpte till och med gymkort... Men jag såg inga direkta resultat, så jag bara gav upp", minns Michael. Men i november förra året tog hans liv en helt ny vändning. Han blev förkyld och uppsökte sin husläkare för att få hjälp.

När läkaren såg hur mycket Michael hade gått upp i vikt under de senaste månaderna och hur fjällig hans hud såg ut bestämde han sig för att ta ett blodprov. Resultaten bekräftade det läkaren befarade – Michael hade chockerande höga kolesterolvärden. Diagnosen var tydlig – en överbelastad lever.

Läkaren rekommenderade en detox av levern

"Först blev jag väldigt förvånad över diagnosen. Jag trodde att det var min ålder och min brist på diciplin som var problemet, men egentligen berodde det på att jag åt för mycket fett. Läkaren varnade mig till och med för att fortsätta med keto och paleo eftersom dieterna bara höjde mitt kolesterol", förklarar Michael och fortsätter: "Som ett första steg, innan vi tog till några drastiska åtgärder, rekommenderade min läkare en detox av levern med Hepafar Forte Premium. Jag tyckte att det verkade lite för enkelt, men lovade att testa."

"Min mage blev plattare och mina kläder blev rymligare"

"Det första jag märkte var att jag fick bättre matsmältning. Jag tillbringade inte lika mycket tid på toaletten och hade inte lika mycket gaser som tidigare. Efter två veckor kände jag mig piggare. Jag hade så mycket energi att det bokstavligt talat kändes som om jag skulle kunna springa ett maraton. I slutet av månaden började även andra märka att något hade förändrats. Jag tappade en hel del magfett och mina tröjor satt lösare."

"Jag kunde knappt tro att mina kolesterolnivåer hade återgått till det normala på bara 2 månader"

Efter två månader med Hepafar bokade läkaren in ett nytt besök för att kontrollera Michaels framsteg. Han blev glad att se att Michael hade blivit av med en hel del ohälsosamt magfett.

När resultaten från Michaels blodprov kom tillbaka blev till och med läkaren förvånad över hur snabbt hans kolesterolnivåer hade sjunkit.

"När jag såg resultaten kunde jag knappt tro att mina kolesterolnivåer hade återgått till det normala på bara 2 månader. Efter att ha varit överviktig i flera år kändes det som om allt var löst på ett ögonblick", minns Michael.

Leverproblem – en tyst epidemi

I vår tid lider miljontals människor av leverproblem till följd av bland annat osunda matvanor, inaktivitet, fetma, miljögifter och stress.

Problemet är att många – precis som Michael – är helt omedvetna om att deras lever är överbelastad, eftersom levern inte gör ont.

Det bästa du kan göra för din lever är därför att ha en hälsosam livsstil och att regelbundet stötta din lever med avgiftande ingredienser som kronärtskocka, mjölktistel, kolin, maskros, ingefära, E-vitamin, zink och selen.

"Jag vill aldrig mer tillbaka till den lägsta punkten i mitt liv"

"Läkaren rekommenderade mig att avgifta levern regelbundet, särskilt under extra stressiga perioder och kring stora högtider, när man tenderar att äta mer fet mat och dricka mer alkohol. Jag tog hans råd på största allvar, för jag vill aldrig mer tillbaka till den lägsta punkten i mitt liv. Jag har alltid några askar Hepafar hemma."

Vetenskapligt bevisad effekt

Det är vetenskapligt bevisat att Hepafar Forte Premium har 10 gånger högre biotillgänglighet jämfört med liknande produkter på marknaden – allt tack vare kraftfulla PHOSPHOcomplex™, ett patenterat extrakt av mjölktistel.

Formulan innehåller även kronärtskocka, VitaCholine®, maskros, ingefära, vitamin E, zink och selen, som alla bidrar till att främja leverhälsan. Och som pricken över i har vi även tillsatt svartpeppar, som ökar absorptionen av övriga örtextrakt med minst 30%.

Om du har svårt att gå ner i vikt kan en detox vara precis vad du behöver

När levern är full av toxiner kan den inte bryta ner fett på ett effektivt sätt. Det är därför som personer med en överbelastad lever har svårt att gå ner i vikt.

Tror du att din lever behöver en detox? Hepafar Forte Premium är ett utmärkt val för en naturlig leverdetox. Som alltid gäller 30 dagars nöjdhetsgaranti, så du har ingenting att förlora!

Beställ till specialpris idag!

*Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan..

Produkter för dig

LEVERHÄLSA
-50%
Specialpris 399,99 kr Ordinarie pris 796,99 kr
Visa produkt
LEVERHÄLSA
-54%
Specialpris 318,99 kr Ordinarie pris 696,99 kr
Visa produkt