Sarah: "Utåt sett verkade det som att jag hade allt, men jag var på gränsen till utbrändhet"

Utåt sett verkade Sarah ha allt – två underbara barn, en kärleksfull man och en framgångsrik karriär. Men inombords var hon rastlös och utmattad. Den tuffa rollen som HR-chef och småbarnsmamma tog hårt på hennes kropp och sinne.

Som tur var upptäckte hon en naturlig lösning som räddade henne innan hon hann nå en punkt där det inte längre fanns någon återvändo: "Det här adaptogena kosttillskottet tog mig ur det konstanta flykt-eller-kamp-läget och räddade mig från total utbrändhet."

Sarah's Testimonial

"Jag minns att jag önskade att dygnet hade mer än 24 timmar"

"Jag tillbringade så många vakna nätter med att gå igenom min oändliga att-göra-lista: förbereda budgetrapporter, boka in tandläkarbesök för barnen, ordna födelsedagskalas, tvätta och så vidare. Jag minns att jag önskade att dygnet hade mer än 24 timmar."

"Jag var glömsk, vresig och konstant sjuk"

"Men jag visste inte att jag var nära att bli utbränd förrän andra började påpeka det. Jag glömde saker, var vresig mot andra och gick alltid runt och var småförkyld. Stressen började även påverka mitt äktenskap, eftersom romantik var det sista jag tänkte på."

"Det enda som hjälpte var AdrenaLux"

"En dag berättade jag om mina problem för en kollega, som i sin tur berättade att hon hade gått igenom en liknande fas för några år sedan. Hon provade meditation, autohypnos, akupunktur, andningsövningar, yoga – listan var verkligen oändlig! Men det enda som faktiskt hjälpte henne visade sig vara AdrenaLux, en naturlig produkt baserad på adaptogener. Jag blev verkligen peppad av det hon berättade, så jag bestämde mig för att testa jag också."

"Det ständiga bruset försvann och det kändes som att jag kunde andas igen"

"Efter tre veckors användning av AdrenaLux med ashwagandha och ginseng började vardagen kännas mer hanterbar. Jag sov bättre, fick mer energi och var mindre lynnig. Det ständiga bruset i huvudet försvann och det kändes som att jag kunde andas igen. Relationen mellan mig och min man började också förbättras och vi blev ett team igen. När jag blickar tillbaka inser jag hur nära jag var att bli totalt utbränd."

"Överraskande nog så förbättrade AdrenaLux även mitt fokus och min effektivitet"

"AdrenaLux hade ytterligare en fördel som jag inte hade förväntat mig – jag blev mer effektiv och presterade bättre på jobbet! Det visade sig att det ständiga flykt-eller-kamp-läget arbetade emot mig. Genom att reglera stressresponsen kunde jag äntligen koncentrera mig djupt på mitt arbete utan att tankarna ständigt vandrade iväg till annat."

"Man kan antingen ta kontroll över stressen eller låta stressen ta kontroll över en själv"

"Jag har kommit fram till att man antingen kan ta kontroll över stressen eller låta stressen ta kontroll över en själv. Jag valde det första alternativet. Därför har jag alltid en ask AdrenaLux liggande på jobbet, och en hemma i köket. Jag har även rekommenderat AdrenaLux till en vän, som är småbarnsmamma precis som jag, och hon älskar det också!"

Reglera din stress med adaptogenernas kraft

AdrenaLux är ett revolutionerande hormonfritt kosttillskott som hjälper till att reglera stresshormonet kortisol. Formulan bygger på två adaptogener: världens mest kraftfulla ashwagandhaextrakt och sibirisk ginseng.

I egenskap av adaptogener hjälper dessa två växter kroppen att hantera stress och återställa balansen efter stressiga upplevelser. De hjälper även till att lindra de negativa konsekvenserna av stress, som hjärndimma, viktuppgång, minskad sexlust, överdriven svettning, glömska, sömnproblem, utmattning och irritabilitet.

Det här är ett perfekt tillfälle att ta kontroll över stressen och ta ditt liv tillbaka. Just nu kan du nämligen ta del av ett tidsbegränsat specialerbjudande som ger dig 2 paket AdrenaLux till priset av 1!

Produkter för dig

HORMONBALANS
-52%
Specialpris 392,99 kr Ordinarie pris 825,99 kr
Visa produkt
DETOX & STRESSLINDRING
-55%
Specialpris 334,99 kr Ordinarie pris 738,99 kr
Visa produkt